Να σκεπάζεσαι όταν πιάσουν οι ψύχρες, ηλίθιε!

Γράφει η Jinxie Jinx

Μου τελειώνει κι αυτό το καλοκαίρι. Μου τελειώνει, γαμώτο, και δεν κατάφερα να σου κλέψω ένα τόσο δα φιλί. Πάλεψα από δω, πάλεψα από κει και δεν κατάφερα να καθίσω 10 λεπτά δίπλα σου.

Κι εσύ όλο γελούσες και έκανες κάτι αψυχολόγητα, κάτι απ’ αυτά που με κάνουν να θέλω να βρω μια ήσυχη γωνία και να κλάψω. Ηλίθιε. Που στα πιο γερά μου κλάματα ποτέ δεν σου θύμωσα πραγματικά. Ηλίθιε.

Μου τελειώνει κι αυτό το καλοκαίρι. Μου τελειώνει, γαμώτο, και δεν κατάφερα να σου πω πως όσο θέλω να σε βρίσω άλλο τόσο θέλω να χωθώ στην αγκαλιά σου και να κλάψω.

Δεν σου είπα τίποτα. Έκανα κι εγώ την άνετη και την «δεν τρέχει κάτι» και όταν ήμουν μόνη σκούπιζα τα μάτια μου μη με δει κανείς και που να εξηγώ…

Σχεδόν μου τελείωσε και το λάδι μαυρίσματος. Σαν χθες θυμάμαι που το αγόρασα. Διάλεξα εκείνο με την πιο ωραία μυρωδιά για να το μυρίσεις κι εσύ και μετά να έχεις να το θυμάσαι.

Αλλά σου είπα, δεν κατάφερα να σε δω κι ούτε εσύ κατάφερες να μυρίσεις το λάδι μου. Πάλι χάλια μου τα έκανες. Και εγώ δεν μπόρεσα να σε βρίσω γιατί θα καταλάβαινες την λαχτάρα μου να σε δω. Έκανα την άνετη και την «δεν τρέχει κάτι»

Καλό Φθινόπωρο μαλάκα. Να σκεπάζεσαι όταν πιάσουν οι ψύχρες.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top