Εκείνοι οι άντρες, οι σπάνιοι, που αγαπούν με ανιδιοτέλεια.

Γράφει η Μαρία Αρφαρά

Είναι εκείνοι οι άντρες, οι σπάνιοι, που αγαπούν με ανιδιοτέλεια. Εξωτερικά, είναι γεροδεμένοι με ματιά δυναμική και ύφος σκληρό. Στα μάτια σου φαντάζει σαν ένας γίγαντας που έχει ασπίδα στην καρδιά για να μην τον διαπερνά τίποτα.

Σαν τον αντικρίζεις πιστεύεις ότι καμιά λέξη δεν μπορεί να αγγίξει την καρδιά του, τίποτα δεν μπορεί να τον στεναχωρήσει. Η άγρια ματιά του είναι αρκετή για να αποστομώσει οποιονδήποτε. Η αλήθεια όμως είναι τόσο διαφορετική που θα σε εκπλήξει. Πίσω από τον δυναμισμό που εκπέμπει , υπάρχει κρυμμένο ένα μικρό ευαίσθητο παιδί.

Δεν θα διστάσει να κάνει τα πάντα για σένα, αρκεί να σε βλέπει να χαμογελάς. Θα σου σταθεί στις πιο δύσκολες στιγμές σου , ακόμη κι όταν όλοι απομακρυνθούν από κοντά σου. Θα σε προστατεύει χωρίς να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Θα βρίσκεται δίπλα σου , θα διαβάζει τις σιωπές σου και θα τρέχει να σε βρει χωρίς καν να το ζητήσεις.

Αν σε ερωτευτεί βαθιά, δεν θα διστάσει να κλάψει μπροστά σου, να τσαλακώσει τον εγωισμό του, κι ας καταρρίψει τον μύθο του δυναμικού άντρα που κυκλοφορεί γύρο από το όνομά του. Για εκείνον η αγάπη δεν είναι επιχείρηση. Δεν γνωρίζει από τιμές και κόστος. Λειτουργεί με την καρδιά, την ψυχή. Πρόσεξε όμως. Δεν είναι χαζός.

Αν αντιληφθεί οποιαδήποτε εκμετάλλευση από την πλευρά σου χωρίς την αντίστοιχη αγάπη που του αναλογεί, θα αποχωρήσει σιωπηλά. Θα κρατήσει τις καλές στιγμές και θα συνεχίσει τη ζωή του έχοντας αποκτήσει από τη δική σας σχέση αντισώματα στην ψυχή του, που θα τον βοηθήσουν να είναι στο μέλλον πιο προσεκτικός. Αυτούς τους άντρες αξίζει να αγαπήσεις.
 
 

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top