Από την αγάπη ξεκινούν και τελειώνουν όλα..

Γράφει η Μαρία Κυπραίου 

Ξεκινάει το ταξίδι των ερωτευμένων ψυχών και όλα μοιάζουν ιδανικά, τέλεια. Προχωράει ο καιρός και όλο αυτό υποχωρεί, σιγά-σιγά χάνεται, ανθρώπινα πάντα, αλλά φεύγει. Ο έρωτας μετά από λίγα χρόνια ή λίγο καιρό φεύγει και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.

Τη θέση του παίρνει η αγάπη και τότε ξεκινάνε όλα τα όμορφα, όλα τα καλά. Όταν καταλάβεις ότι αγαπάς αληθινά και συνειδητά τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου, τότε ξεκινάει και η όμορφη πορεία της ζωής σας.

Έχουν φύγει από τη μέση οι περιττοί έρωτες και τα γούτσου-γούτσου κια έχει αρχίσει να υπάρχει σε μεγαλύτερο βαθμό η στοργικότητα, η αφοσίωση, το ειλικρινές και αληθινό ενδιαφέρον.

Και από εκείνη τη στιγμή, εκείνη την αρχή μπορείς να καταλάβεις αν εκείνος ο άνθρωπος είναι ο ένας, εκείνος που θες να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου, εκείνος που θέλεις να είναι δίπλα σου στην κοινή σας πορεία. Αν είναι εκείνος αυτό που ψάχνεις και θέλεις. Δεν θα το δεις από την αρχή αυτό.

Όταν είσαι ερωτευμένος βλέπεις ελαττώματα μα προσπερνάς. Όταν όμως αγαπάς τα βάζεις κάτω και τα μετράς, και τα δικά του και τα δικά σου.

See Also

Αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται, τι σου γίνεται! Κι αν τελικά δεν σου βγει, δεν πειράζει, γιατί όπως είπα παραπάνω όταν αγαπάς είσαι πιο αληθινός και πιο ειλικρινής από πριν και με τον εαυτό σου και με τον σύντροφο σου.

Από την αγάπη ξεκινάνε όλα τα καλά και τα άσχημα!

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top