Ένα “κλικ” αρκεί για να μηδενίσουν όλα..

Γράφει η Ελένη Τσακίρη

Εν ριπή οφθαμού αλλάζουν όλα. Καλά και άσχημα. Σε δευτερόλεπτα. Πόσο διαρκεί ένα κλικ; Ναι, αυτό το κλικ που όλα τα αλλάζει, είτε στο καλό είτε στο άσχημο. Όλα στο μυαλό μας μετά είναι και λειτουργούν αλλιώς.

Με ένα κλικ ερωτευόμαστε. Μου έκανε κλικ από την πρώτη στιγμή, δεν συνηθίζουμε να λέμε, όταν θεωρούμε πως βρήκαμε το άλλο μας μισό; Τότε που όλα τα βλέπουμε ρόδινα και θετικά, δίχως εμπόδια, ελαττώματα και αρνητική διάθεση. Τότε που όλα τα μπορούμε και δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο, που να μας σταματά ή να μας τραβά πίσω.

Υπάρχει όμως και το αντίστροφο κλικ. Αυτό που σου γυρίζει το μυαλό ανάποδα και τα τινάζει όλα στον αέρα. Αυτό που πυροδοτεί το τέλος της υπομονής και τερματίζει καταστάσεις. Αυτό που σηματοδοτεί την έκρηξη και την καταστροφή του μετά, που τα μηδενίζει όλα, συνεχίζοντας τα αλλιώς.

See Also

Αυτό το κλικ , που τα αλλάζει όλα. Που σηματοδοτεί αρχή και τέλος. Που χτίζει και γκρεμίζει πραγματικότητες. Που φτιάχνεται και γκρεμίζεται με θέλω. Και που εν τέλει είναι υπεύθυνο για τα καλά και τα κακά μας.

Αυτό το κλικ, που όσο μικρό και μονοσύλλαβο και αν φαίνεται, περικλείει όλα τα μεγάλα και πολυσύλλαβα μονοπάτια της ζωής μας.
Ένα κλικ απέχουν όλα. Ένα και μόνο…

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top