Εκείνοι που ήρθαν για να μείνουν..

Γράφει ο Nickolas M. 

Αυτούς που ήρθαν για να μείνουν, κράτα τους λίγο πιο κοντά σου. Ήρθαν για να προσφέρουν κι όχι να πάρουν. Έχουν πολλή αγάπη, νοιάξιμο και φροντίδα για σένα. Και θα στα δώσουν με το παραπάνω και με περισσή χαρά, αρκεί να τους δώσεις λίγη από την αγάπη σου, λίγο από τον χρόνο σου, λίγη από την ζωή σου.

Αυτούς που ήρθαν για να μείνουν σφιξτους λίγο πιο δυνατά στην αγκαλιά σου. Έχουν πολλά σπασμένα κομμάτια μέσα τους που κόβουν σαν γυαλί. Μόνο αυτούς όμως. Δε θα αφήσουν ποτέ να κόψουν εσένα. Ίσα ίσα, θα σε προστατέψουν με αγάπη και αγνό ενδιαφέρον. Και θα ζητήσουν την αγκαλιά σου για να τους βοηθήσεις να τα κολλήσουν, ώστε να μην κόβουν πια.

Αυτούς που ήρθαν για να μείνουν, άκουσε τους λίγο πιο προσεκτικά. Έχουν πολλά να σου πουν για όσα έζησαν. Όσα τους πλήγωσαν, όσα αγάπησαν, όσα κατάφεραν, όσα δεν πέτυχαν. Όχι για να κλαφτούν, όχι για να τους λυπηθείς. Έχουν αυτοσεβασμό κι αξιοπρέπεια. Να μοιραστούν θέλουν μόνο. Και το ότι επέλεξαν εσένα για αυτό, λέει πολλά για τη δική σου αξία.

Αυτούς που ήρθαν για να μείνουν, άνοιξε τους την καρδιά σου. Μπορείς άφοβα να στηριχθείς πάνω τους. Δεν είναι βράχοι, δεν είναι ατρόμητοι, δεν είναι ήρωες. Κάθε άλλο.  Ξέρουν από δυσκολίες, από εμπόδια, από ναυάγια και αδιέξοδα. Τα έζησαν όλα και με τόκο, δεν τους χαρίστηκε τίποτα. Ακριβώς για αυτό, είναι οι καλύτεροι συνοδοιπόροι σου. Σου ανοίγουν πρώτοι τον δρόμο, σε κρατάνε σφιχτά από το χέρι και τον περπατάτε μαζί.

Αυτούς που ήρθαν για να μείνουν, μη τους διώξεις, μη τους χάσεις, μη τους απογοητεύσεις. Δεν τους αξίζει. Μείνε μαζί τους. Δώσε πρώτα στον εαυτό σου την ευκαιρία να το ζήσεις. Είναι σπάνιο είδος. Οι πιο πολλοί άνθρωποι είναι μαθημένοι στο εύκολο φευγιό.

See Also

Έλα τώρα μωρέ, σου λένε, εγώ θα βγάλω το φίδι απ την τρύπα; Εγώ θα δώσω τις μάχες σου; Όμως αυτοί μένουν. Είναι άλλη ιστορία. Ξεχωριστοί. Κι έχουν ένα χάρισμα. Κάνουν κι εσένα ξεχωριστό. Σαν να σου δίνουν λίγη από την μαγεία τους, την ενέργεια τους, δεν ξέρω τι ακριβώς. Αλλά μαζί τους δεν θα είσαι ποτέ όπως πριν.

Γιατί αυτοί δεν ήρθαν για να πάρουν, αλλά να δώσουν.
Δεν ήρθαν να σε κατακτήσουν, αλλά να ενωθούν μαζί σου.
Δεν ήρθαν για να τους ακολουθήσεις, αλλά να περπατήσουν μαζί σου.
Θα μείνουν μαζί σου ως το τέλος.
Για αυτό σου λέω, κράτα τους κοντά. Είναι περίεργο και σπάνιο είδος…

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top