Απόλυτες οι γυναίκες, οι μόνες από επιλογή.

Γράφει η Βίκυ Πλευρίτη

Απόλυτη σαν είναι με τον εαυτό της, έτσι τα βιώνει και τα αισθήματα της. Απόλυτα.
Απόλυτα αγαπάει τα παιδιά της, απόλυτα αγαπάει τους ανθρώπους που έχει στη ζωή της επειδή ελεύθερα και αβίαστα τους επιλέγει. Είτε φίλους, ακόμα και τους συγγενείς και ας λένε ότι δεν τους διαλέγεις !
Όσους στο βλέμμα τους όταν τους συναντά και μαζί τους σα βρεθεί, της δίνουν αγάπη και ζεστασιά, αυτούς κρατάει στη ζωή της. Αγνά βλέμματα, ενίοτε βουρκωμένα από τις λύπες , που δεν νοιάζονται να μοστράρουν την τελειότητα τους.
Αληθινά βλέμματα χαράς στις γιορτές και στις επιτυχίες, δίχως κομπλεξισμούς και ζηλειοφθονίες. Οι υπόλοιποι ούτε τα τυπικά! Οι τύποι είναι ψεύτικοι και ξέβαθοι και μια γυναίκα απόλυτη έχει γεννηθεί για τα βαθιά.
Απόλυτος για αυτήν είναι ο Έρωτας που όταν ξεκινά βλέπει μόνον και πάντα στην αγάπη!
Απόλυτη και η αγκαλιά της, που δύσκολα ανοίγει… Μα σαν θα ανοίξει είναι γιατί έχει την πίστη πως την αξίζεις. Ανοίγει διάπλατα και δε λέει από μέσα της να βγεις.
Όχι πως είναι αλάνθαστη και αδειανή σαν μείνει η αγκαλιά της, είναι επειδή όρια αυτή δεν βάζει και θέλει σε αγκαλιές απόλυτες να κουμπώνει. Σαν νιώσει πως δε γεμίζει αναρωτιέται και δεν αργεί να φύγει μακρυά.
Απόλυτη είναι και η καρδιά της και όποιον μέσα της βάλει δε βγαίνει και όσους την πρόδωσαν συγχωρεί, μα δε χωρά άλλα χτυπήματα διότι από μελανιές στο παρελθόν έχει το χρώμα της σκουρύνει. Με οδηγό το ένστικτο της, βάζει πια τη λογική μπροστά και φεύγει μακριά από ότι δεν την αρμόζει.
Βλέπεις κοστολογεί απόλυτα την αξία της και σκόντο πια δεν κάνει, γιατί δεν έχει μάθει σε εκπτώσεις να ψωνίζει. Τις βιτρίνες δεν της άρεσε ποτέ της να κοιτάει και ποτέ της δε λογαριάζει πόσο στοιχίζει, όταν κάτι της ιντριγκάρει το νου, για να το αποκτήσει.
Τις αποφάσεις της ελεύθερη σαν παίρνει, απόλυτη και αποκλειστικά δική της η ευθύνη για το αν θα συνεχίσει στο μαζί σας, είτε μόνη της πια στο χώρια.
Στο πλάι της σαν θες να σταθείς, απόλυτα, από το χέρι σου να βγαίνουν χάδια. Σαν την κρατάς να νιώθει την πατρική ασφάλεια πως αν γλιστρήσει, κατάχαμα δε θα βρεθεί γιατί από το μπράτσο σου σφιχτά θα στηριχτεί!
Βλέμματα μονάχα που να κοιτούν βαθιά στα μάτια και λέξεις μετρημένες, γιατί το απόλυτο δεν μπορεί να πλατσουρίζει στα ρηχά.
Στους ρόλους της όλους να τη γνωρίσεις σα γυναίκα, σα μάνα, σαν κοριτσάκι, σαν εργαζόμενη, να νιώσει πως μαζί σου άνετα μπορείς να εκφραστεί. Στις χαρές της να μπορεί να τραγουδά δυνατά και στις λύπες της να βρυχάται σπαρακτικά. Στους πόθους της να το ζεί με την ψυχή της και τον πόνο της μαζί σου να μπορεί να μοιραστεί.
Τότε πλησίασε την, μόνον αν μπορείς να την ανεχτείς, να την αγαπήσεις ή έστω δείξε της πως θες να προσπαθήσεις.
Γυναίκα μόνη από επιλογή. Γυναίκα που όμως απόλυτα θα σου δοθεί!

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top