Αν σε θέλει θα στο δείξει. Αν σε ταλαιπωρεί, σήκω φύγε.

Γράφει η Θεανώ Διολή

Εσύ καίγεσαι γι΄ αυτόν και αυτός ούτε να σε δει; 

Του στέλνεις μηνύματα και αυτός δεν απαντάει;

Τον παίρνει τηλέφωνο και αυτός «η κλήση σας προωθείται»;

Τον βλέπεις στον δρόμο και αυτός κάνει ότι δεν σε βλέπει και κρύβεται στο στενό;

Hellooooooo!! πόσο πιο ξεκάθαρο να στο κάνει ο άνθρωπος ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα, τι άλλο να κάνει το παλληκάρι για να σου δείξει that he doesn’t give a damn (για να το πω ευγενικά).

Ξεκόλλα κοριτσάκι μου και μην τον ενοχλείς τον άνθρωπο, γιατί τον ενοχλείς να ξέρεις, και κάθε φορά που βλέπει το μήνυμα σου, την κλήση σου ή εσένα την ίδια τρομοκρατείται και λέει «Παναγία μου, τι θέλει πάλι η τρελή;».

Αυτό θέλεις να λέει; Όχι βέβαια!

Ας έρθουμε κορίτσια στα συγκαλά μας, γιατί έχουμε ξεφύγει. Άμα δε μας θέλει αυτός μια και μας το δείχνει και τόσο ξεκάθαρα, ε  τι μαζοχισμός είναι αυτός πια  και λυσσάμε έτσι;

Είναι αποδεδειγμένο, ότι με το ανελέητο κυνηγητό δεν κερδίζεις τίποτα περισσότερο από το να εξευτελίζεσαι στα μάτια του και κυρίως να εξευτελίζεσαι στα δικά σου!

Προσπάθησες μια, προσπάθησες δύο, άντε και μια τρίτη! Ως εκεί, όμως! Αφού βρίσκεις τοίχο, γιατί επιμένεις να πέσεις επάνω του και να σπάσεις τα μούτρα σου! Walk away με ψηλά το κεφάλι και ακόμα πιο ψηλά την προσωπικότητά σου. Πόσο πιο κάτω θα πέσεις, και πως ξέρεις ότι αυτός ο άντρας αξίζει όντως να πέσεις!

Αν το αντικείμενο το πόθου και του έρωτα σου σε ήθελε, ή τουλάχιστον ενδιαφερόταν έστω και λίγο για σένα, να είσαι σίγουρη ότι θα προσπαθούσε εκείνος από μονός του να σε προσεγγίσει και χωρίς να σε παιδεύει καθόλου. Θα στο έκανε ξεκάθαρο ή θα σου έστελνε τουλάχιστον ένα σήμα να στο κάνει κατανοητό.

Όχι, όχι δεν ντρέπεται καθόλου, ούτε δεν ξέρει πώς να σε προσεγγίσει κλπ, μη του φτιάχνεις δικαιολογίες, στο πιάτο του σε σερβίρεις! Άσε που εκείνος είναι και κυνηγός από τη φύση του που σημαίνει ότι άμα γουστάρει το θήραμα ξέρει ακριβώς πώς να το κάνει δικό του και κυρίως πώς να το … φάει! Μη γελιέσαι, και σε είχα και  για έξυπνη!

Αχ όχι, προς Θεού μην αρχίσεις αυτά τα μισοκακόμοιρα τύπου, «μα που θα βρει καλύτερη από μένα»  – μη το λες, το τι θεωρεί ο καθένας καλύτερο είναι τελείως υποκειμενικό! Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, που λέει και ο σοφός λαός.

See Also

Αλλά και πάλι βρε καλή μου το ζήτημα δεν είναι αν θα βρει καλύτερη ή χειρότερη από εσένα, το ζήτημα είναι ότι απλά δεν σε θέλει και να είσαι βέβαιη ότι ακόμα και αν, λέμε αν, σού έδινε την πολυπόθητη ευκαιρία να είστε μαζί, μη στοιχηματίζεις ότι θα ήταν τελικά αυτός που νόμιζες ότι θα ήταν και που θα σε έκανε να πετάς από σύννεφο σε σύννεφο!

Βλέπεις, εμείς οι γυναίκες έχουμε την τάση να φτιάχνουμε στο μυαλό μας σενάρια και να θεωρούμε τον άλλον ιδανικό για τον ρόλο που του έχουμε γράψει! Αμ δε όμως, ποιος σου είπε ότι ο άλλος θέλει να περάσει από casting με εσένα σκηνοθέτη;

Άσε που άντε και τον πήρε τον ρόλο, άμα δεν τα λέει καλά και ούτε και τα κάνει και καλά; Γιατί σίγουρα ούτε θα τα λέει ούτε θα τα κάνει όπως τα έχουμε στο ψυχωτικό μας κεφαλάκι, τότε, πόσο μεγάλο το ξενέρωμα ε; Για άντε βρες εκείνο τον τοίχο που λέγαμε να πας να σπάσεις τα μούτρα σου, που επέμενες κιόλας, αχ!
Γι αυτό σου λέω αφού έχει βάλει τον εαυτό του στο mute και εσένα στο silent, ξεκόλλα και πίστεψε με για καλό είναι. It wasn’t meant to be που λένε!

Μη χαλιέσαι και αν αυτός δεν σε θέλει μια, εσύ σλαπ την πόρτα στα μούτρα του και ζήσε τη ζωή σου με χαμόγελο μεγάλο!

Τι και αν αυτός έρωτας δεν έκατσε, θα κάτσει ο επόμενος κι θα έρθει από μόνος του να σε βρει και θα είναι το σενάριο γραμμένο στα μέτρα σας! Να το θυμάσαι αυτό!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top