Όταν αγαπάς ζεις, μα όταν αγαπιέσαι ομορφαίνει ο κόσμος γύρω σου!

loveletters.gr

Γράφει η Κατερίνα Χατζηβασιλείου 

Να αναζητάς ένα δροσερό καλοκαίρι, το δικό σου καλοκαίρι και να το ζήσεις ανέμελα, ελεύθερα, ονειρικά, μαγεμένα.

Θάλασσα να είναι το χαμόγελό που θα σε συντροφεύει και το γέλιο του, κύμα που σε ταξιδεύει σε μέρη παραδεισένια, που μόνο αγάπη πλημμυρίζει την ψυχή σου.

Να διψάς από αγάπη, για αγάπη και να τη νιώθεις μέσα σου. Να σε ξεδιψάει αυτό το μεταξένιο και βελούδινο χάδι του, που ξετυλίγει τα κουβάρια της πονεμένης σου ψυχής.

Να γίνεσαι η προτεραιότητά του, χωρίς να το απαιτείς, αλλά μόνο επειδή έτσι νιώθει, να σου δίνει απλόχερα την αγάπη του. Μια αγάπη αληθινή, αγνή, ανιδιοτελή.

Να του ρίχνεις τον σπόρο των ονείρων σου κι αυτός να το ποτίζει για να ανθίσει ο κήπος της καρδιάς σου.

Να μη χρειαστεί ποτέ να προσπαθήσεις να βρεις επιβεβαίωση για την αξία σου, αφού ο ίδιος την έχει ήδη μετρήσει και διέκρινε το μεγαλείο της ψυχής σου.

Η αγάπη, είναι ουρανός και θέλεις να πετάξεις. Ελευθερώνει τα πρέπει, αφανίζει τον τρόμο, μεταμορφώνει τη μοναξιά σε δημιουργία. Αποδέχεται και κατανοεί χωρίς να ζητάει αποδείξεις για το οτιδήποτε.

See Also

Αγαπάς, γιατί έτσι νιώθεις!

Όλα όταν αγαπάς, αποκτούν κίνητρο, αξία και νόημα. Πόσο μάλλον όταν αγαπιέσαι κιόλας.Όταν την αγάπη που νιώθουν για σένα εκδηλώνεται κι εσύ την αισθάνεσαι, αφού αποτελείς για τον άλλο ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής του, που δε θα ήθελε με τίποτα να το αποχωριστεί. Στο αποδεικνύει κάθε μέρα και σου δίνει απλόχερα αγάπη, με μικρές, καθημερινές κινήσεις.
Είναι η ασφάλεια που σου προσφέρει, γιατί είναι δίπλα σου ουσιαστικά.

Η αγάπη, βασίζεται σε άδολα συναισθήματα, αμοιβαία κατανόηση κι αγνές ψυχές. Είναι ένα δέσιμο γερό και στέρεο, που σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις και λόγους να νιώθεις την απόλυτη ευτυχία.

Όταν αγαπάς ζεις, μα όταν αγαπιέσαι ομορφαίνει ο κόσμος γύρω σου!

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top