Υπάρχουν κι εκείνα τα αντράκια, που το παίζουν άντρες, κι είναι μόνο να ντρέπεσαι γι’αυτούς!

Γράφει ο Μάνος Σαμοθρακής

Υπάρχουν και εκείνα τα αντράκια μωρέ, που επειδή φοράνε παντελόνια νομίζουν ότι είναι κιόλας. Είναι κάτι αφεντικά ή υπεύθυνοι στη δουλειά, “γλίτσες”, που φοράνε όμορφα κοστούμια και ακριβά παντελόνια. Εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους, νομίζουν ότι έχουν δικαίωμα να στολίζουν την κάθε εργαζόμενη που τους αρέσει, με χυδαία σεξουαλικά υπονοούμενα και άσεμνες χειρονομίες! Με τον φόβο της απόλυσης βέβαια, πάντα να υποβόσκει, εάν αναφερθεί κάτι.

Είναι κάτι αντράκια, λοιπόν, που κατεβάζουν τα παντελόνια τους με ευκολία και στέλνουν φωτογραφίες τα “εντυπωσιακά” τους προσόντα,  για να πέσουν “ξερές” οι γυναίκες, που τόλμησαν να αποδεχτούν το αίτημα φιλίας τους. Πώς να μην τον ερωτευθείς ακαριαία έναν τέτοιον άντρα; Ε; Ίσως μια φούστα να βοηθούσε στην περίπτωση, για να προλαβαίνουν!  Όσο πιο πολλές γυναίκες, τόσο πιο πολύ θα επιβεβαιώσουν τον “χαμένο τους” ανδρισμό!

Είναι κάτι “άντρες” που φωνάζουν και βγάζουν πύρινους λόγους για την πατρίδα. Και μόλις πέσει η πρώτη σφαίρα κρύβονται στο πιο βαθύ λαγούμι μέχρι να τους φυγαδεύσουν στην Ελβετία. Είναι κάτι αντράκια που το παίζουν οικογενειάρχες. Κρίνουν τους πάντες και τα πάντα και τις νύχτες ξεσπούν τα γούστα τους, πάνω σε πληρωμένες πόρνες, ή σε βίντεο με κοριτσάκια, μέχρι να φορέσουν πάλι την ψεύτικη μάσκα τους το πρωί!

Είναι κάτι “άντρες” που ζούνε με τη λειψή σύνταξη της χήρας μάνας τους, με δανεικά και αγύριστα από τους φίλους και γνωστούς τους και με ότι μπορούν να αρπάξουν, φτάνει να μη δουλέψουν ποτέ. Ζώντας εις βάρος όλων!

See Also

Και τέλος, είναι και κάτι “πολύ άντρες” ρε παιδί μου, που χτυπούν τη γυναίκα τους για να τη “συνετίσουν”. Ακόμη και τα παιδιά τους! Επειδή είναι πολύ άντρακλες. Όμως μόλις πέσουν πάνω σε έναν κανονικό άντρα, κατουράνε τα αταίριαστα για αυτούς παντελόνια, από το φόβο τους.

Όλοι αυτοί είναι η ντροπή του φύλου μας. Αυτοί οι “αλήτες” δεν θα έπρεπε να φοράνε παντελόνια. Όμως ούτε φούστες. Διότι τις φούστες τις φοράνε οι γυναίκες και είναι πολύ ανώτερες τους. Θα έπρεπε απλά, να ανοίξουμε ένα φρεάτιο και να τους πετάξουμε μέσα. Για να ζούνε με τους ομοίους τους. Τις κατσαρίδες και τους αρουραίους! Σιχαμερά ποντίκια που το παίζουν άντρες!

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top