Υπάρχουν αυτοί που φεύγουν, αυτοί που σε αφήνουν να φύγεις κι εκείνοι που παλεύουν για σένα!

Γράφει η Κρυστάλλω Αρχοντίδου

Πώς να πιστέψεις πια σε κάτι που έρχεται ξαφνικά στη ζωή σου; Πώς να το αρπάξεις αν αυτό τελικά δεν ειναι για σένα;

Ναι εσύ! Εσύ που μια Κυριακή μπήκες στη ζωή μου, την άλλαξες, την έκανες τόσο όμορφη. Και ξαφνικά σιωπή, πόνος, κλάμα. Και όλο έλεγες έλεγες έλεγες και στο τέλος με άφησες.
Με άφησες και γυρισες στα δικά σου πιστευω. Εκει που η καρδιά πάγωσε αλλά και εκεί που έλεγες «ανήκει». Όχι δεν ανήκει να είναι εκεί, απλά συμβιβάστηκε με αυτό. Έλεγες ότι δεν θες να κουραστώ να σε θέλω. Και όχι μέσα μου δεν θα κουραστώ.

Εισαι κομμάτι μου αλλά δεν μπορώ να σε μοιράζομαι. Ή όλα ή τίποτα. Όλο λόγια λόγια λόγια ψεύτικα. Λόγια που λέτε, γλυκά και μετά μετανιώνετε. Ειναι συναισθήματα ρε φίλε δεν ειναι σκουπίδια.

Ποσες φορές μέτρησες τι έκανα για σένα; Πόσες φορές κατάλαβες τι θα έκανα για σένα; Ας μη σε νοιάζει ποια. Το μόνο που κατάφερες ειναι να γκρεμίσεις ό,τι έκτισα για σένα. Ό,τι έκανα για σένα μα πάνω απο ολα έχασες την εμπιστοσύνη μου.

Αξίζω καλύτερο άνθρωπο στο πλευρό μου και όχι εσένα που επιστρέφεις σε πισωγυρίσματα και καταστάσεις που έλεγες πως δεν θα αλλάξει πια.

Όχι. Και ξέρεις τι; Αυτός που σε θέλει, δεν βλέπει απόσταση, δεν βλέπει ωρες , δεν βλέπει τίποτα. Απλά σε θέλει. Τι να κάνουμε; Δεν μπορούν όλοι!

Κι εσύ εισαι ένας απο αυτούς τους όλους. Τους δειλούς, και αυτούς που μεσα σε μια μέρα ξαφνικά βρήκαν την ευτυχία τους. Νασαι καλά, με ότι καταπιάνεσαι αλλά να θυμάσαι κάτι!

See Also

Όταν θα θέλεις εσύ, στην πρώτη δυσκολία, δεν θα θέλω εγώ γιατί δεν θα ειμαι εδώ. Με πλήγωσες και αυτό δεν αλλάζει. Και μάθε κάτι. Η αξιοπρέπεια η ειλικρίνεια κι ο σεβασμός ειναι το παν στον άνθρωπο. Κάτι που για σένα ειναι άγνωστες προφανώς λέξεις.

Να κοιμάσαι ήσυχα μαζί της τα βράδια, και ευχομαι απο τις τύψεις να είμαι συνέχεια στο δικο σου μυαλό.

«Οι λέξεις ξεχνιούνται, θα δεις..»
Και στην τελική, καταλαβαίνεις πως υπάρχουν άνθρωποι που σε αφήνουν και φευγουν, υπάρχουν κι άλλοι όμως που σε αφήνουν να φύγεις. Υπάρχουν κι αυτοί, που παλεύουν με νύχια και με δόντια για να σε έχουν πλάι τους ! Εσύ διαλέγεις τη ζωή σου. Είσαι οι επιλογές σου.

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top