Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από 12-18/06

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Άρη να οδηγούν νέα ανοίγματα που θα φέρουν καινούργιες γνωριμίες και θα αλλάξουν την καθημερινότητα μας αλλά και την διάθεση μας.

Σε πρώτο πλάνο η ερωτική διάθεση, το πάθος, το φλερτ, όσοι είναι ερωτικά μόνοι θα ξεκινήσουν μια καλή γνωριμία που θα υπόσχεται πολλά, αρκεί να μην πέσουν με τα μούτρα και να δώσουν χρόνο στη σχέση να εξελιχθεί. Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα θα μας απασχολήσουν αρκετά νιώθουμε την ανάγκη να προχωρήσουμε στην επίτευξη κάποιων στόχων που έχουμε να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν με επιχειρήματα. Με μεθοδικότητα και σωστές κινήσεις θα καταφέρουμε πιο πολλά απο αυτά που πιστεύουμε και θα δούμε άνοδο σε όλα τα επίπεδα.

Στις 13 Ιουνίου το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα οδηγήσει σε θετικά ανοίγματα, οι όψεις και οι συνθήκες που επικρατούν μας βοηθούν να βελτιώσουμε την ζωή μας και να βάλουμε μια τάξη σε όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν. Τα προβλήματα και τα εμπόδια φεύγουν και μπαίνουμε σε μια περίοδο ανάβασης και δημιουργικότητας θα έχουμε σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες που θα ευνοήσουν οικονομικές συναλλαγές, οι εργασιακές σχέσεις θα βελτιωθούν, η καριέρα ανεβαίνει.

Στις 15 Ιουνίου τα πράγματα θα αλλάξουν για λίγο καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, οδηγεί σε καχυποψίες και αμφιβολίες που δεν μας αφήνουν να πάρουμε σωστές αποφάσεις θα γίνουμε αναποφάσιστοι σε θέματα που πρέπει να λυθούν και για λίγο θα παραμείνουμε σε αδράνεια. Θα υπάρξουν επαφές με άτομα του περιβάλλοντος μας που ίσως να μην κατανοήσουν τις ανάγκες που έχουμε και να υπάρξουν καυστικά σχόλια, που θα φέρουν αντιδράσεις και θα οδηγήσουν σε μπερδεμένες σκέψεις και προβλήματα. Η επικοινωνία θα γίνεται με δυσκολία για αυτό οι παρορμητικοί και ανήσυχοι χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τις κινήσεις τους και να προσαρμοστούν στις συνθήκες και στα δεδομένα που επικρατούν και να μην προσπαθήσουν να επιβάλουν τα δικά τους θέλω καθώς θα χάσουν τον έλεγχο και θα βρεθούν απέναντι ακόμα και με άτομα ζωής.

Στις 17 Ιουνίου το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη βοηθά τα συναισθήματα να εκδηλωθούν και μας φέρνουν πιο κοντά στα θέλω και στις επιθυμίες μας. Θα απαλλαχτούμε απο πιέσεις και καταπιέσεις και θα προχωρήσουμε σε εξομολογήσεις που θα βελτιώσουν τις σχέσεις και τις επαφές μας με τα άτομα του περιβάλλοντος μας. Δίνουμε σημασία στις διαπροσωπικές σχέσεις και βάζουμε τα συναισθήματα μας σε μια σωστή σειρά. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσουμε σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, που θα αποδώσουν τα μέγιστα, και θα βοηθήσουν και την καριέρα μας να πάρει τα πάνω της. Η επικοινωνία θα γίνεται με ευκολία και μας δίνεται η ευκαιρία να καλυτερεύσουμε τις συνθήκες ζωής μας. Τα ζευγάρια θα μπορέσουν να λύσουν θέματα που υπάρχουν μέσα στη σχέση τους και θα επισημοποιήσουν την αγάπη τους. Οι αμφιβολίες και οι καχυποψίες φεύγουν και την θέση τους παίρνουν η λογική και η ωριμότητα.

Την ίδια μέρα ο Κρόνος στους Ιχθείς γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 5 Νοεμβρίου, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές που θα μας ταρακουνήσουν και θα μας προβληματίσουν. Είναι σημαντικό να προσέξουμε την συναισθηματική αστάθεια που θα φέρει απογοήτευση, θα μας κρατήσει σε μια ένταση και θα βγάλει στην επιφάνεια φόβους και αδυναμίες. Οι ευάλωτοι χαρακτήρες θα πρέπει να βρουν την ισορροπία μέσα στο χώρο που κινούνται και να μην αφήσουν αρνητικές διαθέσεις να φτάσουν σε ακραίες συμπεριφορές και απογοητευτικές σκέψεις.

Στις 18 Ιουνίου η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στους Διδύμους, και η επικοινωνία ευνοείται σε όλα τα επίπεδα, υπάρχουν σημαντικά ανοίγματα σε όλα τα επίπεδα, οι συνθήκες αλλάζουν την ροή των σκέψεων μας, η αρνητικότητα φεύγει. Θα ενταχθούμε μέσα στο κοινωνικό σύνολο και θα προχωρήσουμε σε γνωριμίες που θα βοηθήσουν τα επαγγελματικά και τα αισθηματικά να πάρουν την ανιούσα. Και πρέπει να θυμόμαστε πως, η πίστη στον εαυτό μας και η θετική ενέργεια, μπορούν να μας κρατήσουν στην επιφάνεια και να μας φέρουν πιο κοντά στους προσωπικούς μας στόχους.

Κριός

Κριέ, βρες μερικές στιγμές για τον εαυτό σου και ασχολήσου με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Κάνε ένα ξεσκαρτάρισμα στο πρόγραμμά σου. Δες αν όντως αξίζουν όλα αυτά στα οποία έχεις δεσμευθεί.

Αισθηματικά

Μπορεί να έχεις μια ξαφνική ιδέα – ενόραση σχετικά με ένα θέμα που σε απασχολεί και να βρεις επιτέλους την λύση που αναζητούσες όλον αυτόν τον καιρό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δώσε λίγη παραπάνω προσοχή στα οικονομικά σου αυτές τις μέρες και προσπάθησε να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι ομαδικός παίκτης στην δουλειά και να προσπαθείς να βελτιώνεται όλη η ομάδα.

Ταύρος

Ταύρε, βρες λίγα λεπτά κάθε μέρα για να κάνεις κάτι μόνο για σένα, χωρίς να χρειάζεται να είσαι περιτριγυρισμένος από άλλους. Μόνο εσύ και οι σκέψεις σου. Σκέψου κάτι που ήθελες να κάνεις πάντα, αλλά συνεχώς ανέβαλες και ξεκίνα να δουλεύεις για να το κάνεις πραγματικότητα.

Αισθηματικά

Το να σπαταλάς την ενέργειά σου σε άσκοπες διαφωνίες προσπαθώντας να πείσεις τον άλλο πως έχεις δίκιο, σε κρατά πίσω και δεν σε αφήνει να δεις τον κόσμο που κρύβεται μπροστά στα μάτια σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην παίρνεις συμβουλές από δέκα διαφορετικές μεριές, αντιθέτως αναζήτησε τις συμβουλές των ανθρώπων που ξέρεις ότι όντως νοιάζονται για σένα και ενδιαφέρονται για την προσωπική σου εξέλιξη και πρόοδο.

Δίδυμος

Δίδυμε, αν δεις ότι πρέπει να οριοθετήσεις και πάλι τα προσωπικά σου όρια με τους γύρω σου, μην διστάσεις να το κάνεις. Κάτι τέτοιο θα αποδειχτεί πολύ σημαντικό για την ψυχολογική σου κατάσταση.

Αισθηματικά

Η προσωπική σου εξέλιξη, τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι αυτό που φαίνεται να έχει την περισσότερη σημασία για εσένα αυτήν την περίοδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ήρθε η ώρα για νέα σχέδια και στόχους. Όλα δείχνουν πως πρέπει να βάλεις νέους σκοπούς στο μυαλό σου και να αρχίσει να κατευθύνεσαι προς αυτούς.

Καρκίνος

Καρκίνε, να αντιμετωπίζεις τις ανάγκες σου με προσοχή, να τις ακούς και να τις λαμβάνεις υπόψη. Ο εαυτός σου πρέπει να έρχεται πρώτος και πάνω από κάθε άλλον, αν θες να έχεις τη δύναμη να σταθείς και σε όσους αγαπάς.

Αισθηματικά

Αρχίζεις μάλλον να διαπιστώνεις ότι η ευτυχία σου είναι άρρηκτα δεμένη με εκείνη των δικών σου ανθρώπων και αυτό αντί να σε αγχώνει σε γεμίζει με περισσότερη αισιοδοξία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καιρός να αφήσεις στο παρελθόν όλα αυτά που σε φοβίζουν και να ατενίσεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία τις μέρες που έρχονται.

Λέων

Λέων, αν αισθάνεσαι ότι βαλτώνεις κανόνισε να κάνεις κάτι που θα σε βγάλει έξω από τη ζώνη ασφαλείας σου. Επίσης, δεν είναι πάντα έξυπνο να ανοίγεις όλα σου τα χαρτιά. Κάποια πράγματα θα ήταν καλό να τα κρατήσεις για σένα.

Αισθηματικά

Οι παρεξηγήσεις μοιάζουν να σε κυνηγούν. Σκέψου τι μπορεί να σε φέρνει σε αυτή την θέση και πράξε ανάλογα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα οικονομικά σου τα πράγματα φαίνεται ότι θα πάνε καλά. Αν θες να κάνεις κάποια επένδυση, σκέψου πρώτα όλα τα δεδομένα. Κάποιες αλλαγές σε περιμένουν στο σπίτι, τις οποίες θα χρειαστεί να χειριστείς έξυπνα.

Παρθένος

Παρθένε, κάποια άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σου, αρχίζουν και επιζητούν περισσότερο την προσοχή σου και τον χρόνο σου. Κράτα τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά, γιατί μπορεί να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν τις περίμενες.

Αισθηματικά

Αρχίζεις να ξεκλέβεις λίγο χρόνο για να κάνεις δραστηριότητες που σε γεμίζουν και σου παρέχουν ενέργεια και ευεξία. Να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα προκύψει μια νέα φιλία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θα μπεις σε πειρασμό να κάνεις αγορές. Πριν βγάλεις λεφτά από το πορτοφόλι σου, σκέψου αν όντως χρειάζεσαι να αγοράσεις κάτι. Επίσης, Προσπάθησε να αποφύγεις έντονες συζητήσεις και διαπληκτισμούς. Δεν βγαίνουν σε καλό αυτήν την περίοδο.

Ζυγός

Ζυγέ, ίσως αρχίζεις να αισθάνεσαι μια κούραση όχι μόνο σωματική, αλλά και ψυχολογική. Μπορεί να είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μέσα σου.

Αισθηματικά

Η αισθηματική σου ζωή φαίνεται πως θα ανθίσει λίγο παραπάνω. Αυτό ισχύει τόσο για αυτούς που είναι σε σχέση, όσους και για αυτούς που είναι ελεύθεροι. Αρχίζεις να βγαίνεις από το καβούκι σου και να γίνεσαι πιο κοινωνικός και ανοιχτός σε νέες εμπειρίες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σε κάποια θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου, φαίνεται πως δεν έχεις πάρει και τις πιο κατάλληλες αποφάσεις, δεν είναι αργά όμως, να διορθώσεις πράγματα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια και πολλές φορές ξεχνάς την υγεία και την ευεξία σου, προκειμένου να τα υλοποιήσεις. Προσπάθησε να δείχνεις κατανόηση στα όσα σου εκμυστηρεύονται οι άλλοι και να αντιμετωπίζεις με συμπόνοια τα προβλήματά τους.

Αισθηματικά

Αρχίζεις και αισθάνεσαι πως η δουλειά που έχεις κάνει στη σχέση σου αποδίδει και τα αισθήματά που έχετε ο ένας για τον άλλο μοιάζουν να είναι πιο δυνατά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

See Also

Κάνεις κάποιες βιαστικές κινήσεις στα οικονομικά σου, τις οποίες μοιάζει να μην τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Στη δουλειά ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις με συναδέλφους που δεν δείχνουν να καταλαβαίνουν ότι η συμπεριφορά τους ενοχλεί.

Τοξότης

Τοξότη, φαίνεται πως σιγά-σιγά αρχίζεις και κλείνεις υποθέσεις που εκκρεμούσαν εδώ και καιρό. Μοιάζεις να μπορείς να διορθώνεις πολλά από τα λάθη τα οποία προκύπτουν, ακόμα και εκείνα που φαινόντουσαν δύσκολο να διορθωθούν.

Αισθηματικά

Αν είσαι σε μακροχρόνια σχέση, θα κάνεις κάποιες κινήσεις που θα την κάνουν πιο δυνατή και θα της βάλουν πιο γερά θεμέλια. Μερικοί από τους πιο κοντινούς σου φίλους, θα σε γεμίσουν ευτυχία και ζεστασιά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το μέλλον είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζεις. Φτιάξε ένα σχέδιο που θα σε κάνει ευτυχισμένο και ακολούθησέ το. Πες ναι σε προσκλήσεις και δες τι ευκαιρίες μπορείς να δημιουργήσεις εσύ για τον εαυτό σου. Ψάξε να βρεις έμπνευση σε νέα πρόσωπα και καταστάσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, προσπάθησε να μην αναλάβεις νέες ευθύνες και μην γεμίζεις το πρόγραμμά σου με καινούρια πράγματα. Καλό θα ήταν πρώτα να τελειώσεις τα όσα έχεις αρχίσει. Δεν είναι κακό περιστασιακά να ζητάς βοήθεια από άλλους ανθρώπους ή να πεις όχι όταν σου ζητήσουν να κάνεις κάτι.

Αισθηματικά

Άλλο ένα μάθημα που ίσως θα πρέπει να σου γίνει τρόπος ζωής, είναι το πώς θα καταφέρεις να αφήσεις να σε φροντίσουν και εσένα για λίγο οι άλλοι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Για να μπορέσεις να αποδώσεις στη δουλειά, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, το τι είναι αυτό που φιλοδοξείς να πετύχεις. Μην συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που δεν σε βοηθούν να εξελιχθείς σαν άνθρωπος. Η ζώνη ασφαλείας, καμιά φορά είναι μεγάλη παγίδα.

Υδροχόος

Υδροχόε, επειδή μπορείς και εντοπίζεις τα λάθη των άλλων, δεν σημαίνει πως μπορείς να τους κάνεις και να τα διορθώσουν. Έχε υπομονή και κατανόηση με τους άλλους. Γνωριμίες με νέα άτομα θα σε βοηθήσουν, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.

Αισθηματικά

Μην αισθάνεσαι ενοχές επειδή θες να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου. Το σύμπαν σου λέει ότι ήδη κάνεις πολλά και ίσως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα. Φαίνεται πως πράγματα που σε έκαναν ευτυχισμένο στο παρελθόν, δεν σε ικανοποιούν πια με τον ίδιο τρόπο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δουλεύεις πιο σκληρά από ποτέ άλλοτε, αλλά φαίνεται πως η ανταμοιβή είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζεις. Κάτι νέο φαίνεται στον ορίζοντα. Ετοιμάσου να το υποδεχτείς.

Ιχθύς

Ιχθύ, αν ξεκαθαρίσεις μέσα σου τί είναι ακριβώς αυτό που θες, θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά και σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αισθάνεσαι ότι η πίεση είναι κάπως λιγότερη και βρίσκεις επιτέλους λίγο παραπάνω χρόνο για να χαλαρώσεις.

Αισθηματικά

Έχει έρθει η ώρα να βάλεις προτεραιότητα εσένα και την ευτυχία σου. Δεν είναι εγωιστικό το να βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου. Ίσως είναι ώρα και για έναν απολογισμό. Να δεις τι έγινε τους τελευταίους έξι μήνες, τι πήγε καλά και τι όχι

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Νομίζεις ότι τρέχεις σε έναν Μαραθώνιο, χωρίς να θυμάσαι πότε ακριβώς δήλωσες συμμετοχή και χωρίς να βλέπεις την γραμμή του τερματισμού. Αναλογίσου λίγο πόσες φορές βάζεις τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σου. Ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό.

Πηγή : zwdiasimera

 

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top