Ο έρωτας γεννήθηκε για την γυναίκα..

Γράφει ο Κώστας Ανδρεόπουλος.

Ο έρωτας γεννήθηκε και υπάρχει για την γυναίκα.
Κι αν θαρρείς πως είναι λάθος αυτό, γελιέσαι!

Τον έρωτα τον γέννησε η γυναίκα για να αναζητήσει το υποθετικά “πιο πάνω” ταίρι της από εκείνη. Όπου εκείνη τοποθετήσει ή τοποθετεί ενίοτε για να νιώσει κάτι, το οποίο δεν θα κατανοήσουμε ποτέ ως αρσενικά. Κάτι, όπου μόνο εκείνη μπορεί να μεταφράσει και να αποδώσει με λόγια και λέξεις. Κάτι που κάποιες φορές ακόμη και εκείνη θα δυσκολευτεί να το εξηγήσει. Στο μυαλό της ως φαντασίωση θα υπάρχει, θα ζει και θα βασιλεύει, είναι όμως τόσο λαμπερό και μεγάλο, τόσο φανταχτερό και μακρόπνοο όνειρο, κατάδικό της, που στην εξήγηση του θα χαθείς!

Ο έρωτας επινοήθηκε από την γυναίκα, για να χωρέσει εκείνη μέσα του όλες τις προσμονές και τις λαχτάρες της, όλα τα ατόφια της, τα ολόκληρά της, τα σμιλεμένα από την καρδιά της συναισθήματα της. Όλα όσα προσδοκά και ονειρεύεται να της προσφερθούν και να προσφέρει στο πολλαπλάσιο και πάντα με τον τρόπο που μόνο εκείνη μπορεί.
Εκείνη θα τον προκαλέσει και θα τον προσκαλέσει. Θα τον γιγαντώσει κι αν θελήσει θα τον αποκαθηλώσει. Κομμάτια θα τον κάνει και στον αέρα θα τον σκορπίσει. Στην στιγμή αν θελήσει, άλλον θα πλάσει και σαν θεό της θα τον ενθρονίσει. Μονάχη από την αφετηρία του θα αρχίσει, με φόρα θα διαλύσει προηγούμενους στεναγμούς και μορφές και σοφότερη κάθε επόμενη φορά, τα μεγέθη και τα κριτήριά της αυστηρότερα θα θέτει και θα τα μετρά!
Πάντα δεύτερο ρόλο θα παίρνεις και θα της συμπληρώνεις, τα ζύγια και τις ισορροπίες θα κρατάς χωρίς να σου επιτρέπονται ιδιαίτερα λάθη και ατοπήματα.

See Also

Είναι ο πιο σημαντικός δεύτερος ρόλος που σου ανατέθηκε ποτέ!
Αν το αξίζεις, θα σε κάνει τον πρωταγωνιστή των πρωταγωνιστών (της)!View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top