Μάθε να ξεχωρίζεις ποιος αξίζει τον χρόνο, τις στιγμές και την παρουσία σου!

Γράφει η Κρυστάλλω Αρχοντίδου.

Μην ψάχνεις αιτία γιατί λείπουν οι στιγμές. Λείπουν γιατί δεν τις δημιουργείς, δεν ζεις με αυτές. Η κατάλληλη στιγμή στη ζωή σου θα έρθει όταν πραγματικά είσαι έτοιμος να τη ζήσεις και όταν πραγματικά ξεχωρίσεις επιτέλους τι αξίζεις και τι όχι.

Δεν αξίζουν όλοι άνθρωποι τον ίδιο σεβασμό. Δεν αξίζουν όλοι τον ίδιο πόνο, δεν πρέπει κανέναν να πληγώνεις. Δεν έχεις αυτό το δικαίωμα αλλά και ούτε κανείς έχει το δικαίωμα να πληγώσει εσένα.

Τίποτα δεν είναι ίδιο, το μόνο που μένει είναι η αγάπη. Η αγάπη δεν είναι όμως αρκετή όταν απλά υπάρχει. Δεν είναι αρκετή. Δεν αξίζει να πολεμάς για κάτι που δεν αξίζει, ό,τι μα ό,τι αξίζει σε ακολουθεί και μένει στη ζωή σου.

Κράτα τα καλά, και προσπάθησε να τα δεις με θετικότητα. Και γιατί όχι; Φέρσου εγωιστικά. Γιατί όχι; έδωσες όσα έπρεπε, μετά από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνεις.

Είναι οι μνήμες που μας κάνουν να πονάμε. Οι στιγμές και κάθε μέρα, όσα έχουμε μέσα μας.
Μην σταματάς ποτέ να προχωράς.

Στον εαυτό σου οφείλεις τη πιο μεγάλη συγγνώμη που επέμενες περισσότερο σε κάποιες στιγμές από όσο έπρεπε και τον κατέστρεψες κι άλλο.

See Also

Μάθε να ξεχωρίζεις ποιος αξίζει το είναι σου. Ποιος αξίζει μια εξήγηση, ένα γιατί και ένα τίποτα. Μάθε να ξεχωρίζεις τις στιγμές σου.

Είναι μικρή η ζωή. Δεν επιλέγεις την ευτυχία. Αλλά ούτε η ευτυχία σε επιλέγει εσένα. Εσύ αντιμετωπίζεις τη ζωή, και είναι στα χέρια σου. Κανένας άλλος.View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top