Η αληθινή αγάπη, σε ξαναφτιάχνει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Γράφει ο Τριστάνος

Να αγαπήσεις έναν άνθρωπο που θα σε θέλει καθημερινά στη ζωή του, χωρίς δικαιολογίες και διαπραγματεύσεις.

Έναν άνθρωπο που σε καταλαβαίνει και σε νιώθει πραγματικά, χωρίς να χρειάζεται διαρκώς να αναφέρεις τις ανάγκες σου.

Να αγαπήσεις έναν άνθρωπο που σε βοηθάει και σε οδηγεί προς ένα καλύτερο μέλλον, δίχως να σε ανταγωνίζεται και να σε υποβαθμίζει, για να φαίνεται αυτός καλύτερος.

Να σε υποστηρίζει και να σε γεμίζει ελπίδα και δύναμη. Να σε κάνει να χαμογελάς όταν τον σκέφτεσαι και καμιά αμφιβολία να μην επιτρέπει να περάσει από το μυαλό σου.

Κάποιον που θα νιώθεις όμορφα μαζί του και θα σου γεννιούνται ιδέες για να κάνετε πράγματα μαζί. Που θα είναι ο κόσμος σου και εσύ ο δικός του. Που θα τραγουδάτε στον ίδιο σκοπό και θα ταιριάζουν τα χνώτα σας, χωρίς να χρειαστεί να τον αλλάξεις ή να σε αλλάξει.

Να αγαπήσεις έναν άνθρωπο που μετά από έναν δυνατό καυγά, θα σου μιλήσει και δεν θα σου κρατάει μούτρα για μέρες.

Που θα του λείπεις όταν δεν είστε μαζί και θα κάνει τα πάντα για να σε δει – έστω και για λίγες ώρες – βάζοντας στην άκρη οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση, διότι εσύ θα είσαι η πρώτη προτεραιότητα.

Να αγαπήσεις κάποιον, που δεν θα σου δημιουργεί άγχος ή φόβο. Που θα νιώθεις ελεύθερος και ολοκληρωμένος, χωρίς να χρειάζεται να κρύβεσαι.

Η αγάπη δεν σε αποστραγγίζει, δεν σε μελαγχολεί, ούτε σε διαλύει.

Σε φτιάχνει ξανά από την αρχή, στην καλύτερη δυνατή σου εκδοχή.

Η αληθινή αγάπη θεραπεύει και ανασταίνει.

See Also

Η αληθινή αγάπη προστατεύει και βοηθάει.

Δεν έχει νόημα λοιπόν να αγαπήσεις έναν άνθρωπο, μόνο για το σώμα του ή για το πρόσωπο του.

Σίγουρα η έλξη επιζητά την οπτική εικόνα, μα με την πάροδο του χρόνου, εάν αυτό δεν υποστηριχθεί με τα παραπάνω, δεν θα εμβαθύνει ποτέ και θα παραμείνει μια σεξουαλική συνεύρεση, με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξεως.

Οι ψυχές όμως όταν ενωθούν, δεν χωρίζουν ποτέ. Είναι καταδικασμένες, μαζί να πορεύονται και άρρηκτα δεμένες να αντιμετωπίζουν κάθε δυσκολία στη ζωή.

Γίνονται καθρέπτες και αντικατοπτρίζουν τον πραγματικό εαυτό μας, δίνοντας απαντήσεις σε κάθε ερώτηση και ο φάρος για κάθε πορεία που θα χαράξουμε στη ζωή μας.

Τα σώματα κάποτε γερνάνε, οι ψυχές όμως όχι!

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top