Γιάννης Ζουγανέλης : Από το ωχ στο αχ..

Γράφει η Σοφία Παπαηλιάδου

Ξέρεις τι έχουμε ξεσυνηθίσει; 
Να βγαίνουμε Δευτέρες! 

Ναι, έχουμε βάλει τη Δευτέρα “τιμωρία” και δεν την χωνεύνουμε με τίποτα. 
Κι όμως, σκέψου να ξεκίναγες την εβδομάδα με ωραία μουσική, λίγο πιο ξεχωριστή και προσεγμένη, από εκείνες που σε ταξιδεύουν και σε ξεκουράζουν μέσα στη βαβούρα αυτής της πόλης. 

Εκεί στο ιστορικό “Αθηνά Live” , στο Μοσχάτο, έχουν στήσει έναν ωραίο χώρο και μέσα στη μιζέρια και την γκρίνια, το γκρι και την καταχνιά, δίνουν πνοή κι ανάσα! 

Τις επόμενες Δευτέρες λοιπόν, 21 & 28 Νοεμβρίου και 05 & 12 Δεκεμβρίου, ο Γιάννης Ζουγανέλης και μια εξαιρετική παρέα αποτελούμενη από τους : Άλκη Κωνσταντόπουλο, Ευανθία Κρητικού, Αλέξανδρο Ζουγανέλη και 6μελής ορχήστρα, μας παρασέρνουν σε ήχους, μας ταξιδεύουν έξω από τη μουντίλα των ημερών! 

See Also

Ραντεβού εκεί! Εμείς του Loveletters πάντως, θα είμαστε.. 

Το Δελτίο Τύπου
Ο Γιάννης Ζουγανέλης με τους τραγουδιστές και τους μουσικούς του ανοίγει το χορό του «Ειδικού κύκλου συναυλιών «AVANTI» που θα ενταχθεί από φέτος στις ετήσιες δραστηριότητες του ιστορικού χώρου «Αθηνά Live» και που θα περιλαμβάνει ότι το υποψιασμένο Ελληνικό κοινό έχει επιλέξει σαν εκφραστικό του μέσο για να οδηγείται προς τα εμπρός!
Ο γνωστός μας πολυπράγμων Γιάννης Ζουγανέλης στήνει μια εξαιρετική παράσταση-συναυλία αντιπαλεύοντας την καθημερινή μας μιζέρια που τα τελευταία τρία χρόνια σκοτεινιάζει τη ζωή μας.
Από το συνεχές ωχ και αχ που τείνει να γίνει το μόνιμο επιφώνημα στο στόμα των συνεχώς αρνητικά εκπλησσόμενων συμπολιτών μας, φιλοδοξεί η παράσταση αυτή να μας οδηγήσει στη λύτρωση, της απόλαυσης και του φωτός! Το νόημα είναι να βρούμε την παιδικότητα και τη χαρά μας.
Πρόκειται για μια διαδραστική παράσταση όπου, εκτός των άλλων, το κοινό θα συμμετέχει με ερωτήσεις, απαντήσεις, συμφωνίες και διαφωνίες, μια βραδιά παιχνιδιού γεμάτη από πολύ γνωστά διασκεδαστικά τραγούδια και φυσικά τραγούδια του Γιάννη, από εκείνα που μας γέμισαν με φως χρόνια τώρα.
Συμμετέχουν οι τραγουδιστές Άλκης Κωνσταντόπουλος, Ευανθία Κρητικού, Αλέξανδρος Ζουγανέλης και 6μελής ορχήστρα! Υπεύθυνος παραγωγής Μπάμπης Χριστόγλου!
Το “Αθηνά Live” και το “Ωδείο Τέχνης Φακανά” υπήρξαν και υπάρχουν ως πραγματικοί πολυχώροι πολιτισμού. Εδώ και 25 χρόνια, αφουγκράζονται και υποστηρίζουν ότι ανώτερο και ποιοτικότερο συμβαίνει στα Μουσικά πράγματα στη χώρα μας αλλά και διεθνώς.
Στα πλαίσια αυτά καλωσορίζουμε στη μεγάλη καλλιτεχνική μας οικογένεια τον Γιάννη Ζουγανέλη!
…..και περιμένουμε όλους σας για βραδιές που μόνον εκείνος ξέρει να προσφέρει, ξέρετε εσείς!

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top