Ό,τι κάνεις στην ζωή σου, να το κάνεις με ψυχή και πάθος!

Γράφει η Ρούλα Παγιαλάκη

Ό,τι κάνεις στην ζωή σου, να το κάνεις με αγάπη και πάθος. Σε ό,τι κάνεις στην ζωή σου, να βάζεις όλο το συναίσθημα σου, όλη την αγάπη και τον θαυμασμό σου. Με ό,τι ασχολείσαι, να γίνεται το κέντρο του κόσμου σου και όλα να περιστρέφονται γύρω από αυτό. Να δίνεις όλο το είναι σου, όλη την ενέργειά σου και τότε δεν γίνεται αυτό να μην πάει καλά. Να μην πετύχει τον στόχο του. Ό,τι κάνεις με σεβασμό και ειλικρίνεια, τυπώνει στις καρδιές των ανθρώπων και πολλαπλασιάζεται. Βγαίνει πάντα προς τα έξω η αγνή πρόθεση και η επιθυμία της προσφοράς.

Λένε πως ό,τι δίνουμε, αυτό και παίρνουμε πίσω. Ναι, αυτό ισχύει σχεδόν πάντα, έστω και αν δεν μπορούμε άμεσα να το δούμε ή να το εισπράξουμε. Το πάθος είναι φωτιά, που καίει και αυτόν που το έχει, αλλά και αυτόν που θέλει να το αγνοήσει. Το πάθος είναι οξυγόνο, καύσιμη ύλη, που από μόνο του σε οδηγεί. Το πάθος είναι ήλιος φωτεινός, που αναβλύζει στα μάτια εκείνου που το διαθέτει, και δεν γίνεται να το προσπεράσει κανείς. Το πάθος είναι η ίδια η ζωή σε δράση.

Ό,τι κάνεις στην ζωή σου, να το κάνεις καλά. Να το κάνεις με πάθος. Και δεν θα προδοθείς. Τώρα αν θα αποφασίσεις να περιποιείσαι έναν κήπο, να μαγειρεύεις για αυτούς που νοιάζεσαι, να γράφεις στίχους ή να διδάσκεις παιδιά, αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσεις εσύ. Αυτό που μετράει όμως, αυτό που του δίνει προστιθέμενη αξία, είναι να πηγάζει από μέσα σου. Να γίνει σκοπός της ζωής σου.

See Also

Άσε το πάθος της ψυχής σου να μετατραπεί σε αγάπη για την ζωή. Και τότε τίποτα δεν μπορεί να σκορπιστεί άσκοπα, τίποτα δεν μπορεί να πάει χαμένο. Καταδικασμένο είναι μόνο ό,τι γίνεται χλιαρά και χωρίς πίστη.

Αφιερωμένο. …

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top