Μεταξύ πάθους και λάθους, ένας απαγορευμένος έρωτας δρόμος.

Γράφει η Ιωάννα Ντρε

Μεταξύ πάθους και λάθους, ένα γράμμα διαφορά. Ένα μόνο γράμμα διαφορά που όμως ανατρέπει ολόκληρο το νόημα της λέξης . Το πάθος είναι ένα πολύ δυνατό συναίσθημα που σου ταράζει το μυαλό και τη καρδιά. Ένα συναίσθημα που ξεπερνά τη λογική. Δεν καταλαβαίνεις από όρια και φραγμούς και δε σε σταματάει τίποτα μπροστά σε αυτό που ποθείς.

Όταν νιώσεις το μυαλό σου να χάνεται, αναζητώντας στιγμές ερωτικές γι’ αυτόν, όταν λιώνεις κάθε φορά που τον βλέπεις και όταν νιώσεις την καρδιά σου να φτερουγίζει κάθε φορά που τον συναντάς και επιζητάς από το πρώτο λεπτό που θα τον δεις να βρεθείς ερωτικά μαζί του, τότε θα βιώσεις για τα καλά αυτό που λέμε πάθος.

See Also

Όταν, όμως αυτό το πάθος είναι απαγορευμένο και ο έρωτάς σου για κείνον είναι ένας δρόμος γεμάτος εμπόδια, τότε το πάθος μετατρέπεται σε λάθος. Ένα λάθος που παρόλο αυτά σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και σε ελκύει ακόμα περισσότερο για το λόγο του ότι δεν είναι αποκλειστικά δικό σου. Αδιαφορείς για τα δεδομένα και παραμερίζεις όποιο εμπόδιο μπει ανάμεσά σας, γιατί εσύ, ανεξαρτήτου συνθηκών, πολύ απλά θέλεις να το ζήσεις και όπου σε βγάλει. Γιατί αυτό είναι το πάθος ακόμα κι αν είναι λάθος.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top