Είναι δική σας δουλειά, τα αρσενικά, να ξεχωρίσετε από τα αντράκια..

Γράφει η Ρούλα Παγιαλάκη

Όλα εσείς τα αρσενικά βγάλτε από ανάμεσά σας ,εκείνα τα αντράκια, τα “λίγα”.

Ξεκαθαρίστε από τους δειλούς, όλους εκείνους που ντροπιάζουν την λέξη άντρας, τους δήθεν και imitation.

Εσείς τα γνήσια αρσενικά απομόνωστε τους ψεύτες, αυτούς που δίνουν τον λόγο τους και δεν τον κρατούν ,όσους δεν ξέρουν να κοιτούν στα μάτια .

Κρατήστε μακρυά σας όσους ξεπουλούν και ξεπουλιούνται χωρίς δισταγμό.
Ξεχωρίστε από αυτούς που χρησιμοποιούν βία, που απλώνουν το χέρι μόνο για να πάρουν, που τους αρέσει να συλλέγουν τρόπαια.

Εσείς τα αρσενικά παλιας κοπής εξηγείστε στους υπόλοιπους, ότι τα παντελόνια δεν αρκεί να τα φοράς, πρέπει και να τα τιμάς.

Πείτε τους, μόνοι σας, πώς στην αντρική συμπεριφορά δεν χωράνε καμώματα και τερτίπια,πώς οι λέξεις τιμή και λεβεντιά δεν είναι απλά έννοιες, αλλά τρόπος ζωής.

Θυμηστε τους πώς και οι άντρες έχουν συναισθήματα και μάλιστα βαθιά, θυμηστε τους πώς και οι άντρες κλαίνε.

Εξηγήστε τους πώς αν δεν προστατεύεις και τιμάς την γυναίκα που έχεις δίπλα σου, τότε άδικα έχεις και το όνομα και την χάρη .

Εσείς τα καθαρόαιμα αρσενικά πείτε τους, πώς τα χρήματα, η δόξα, τα αξιώματα, δεν προσθέτουν πόντους σε μια ρηχή προσωπικότητα, απλά θρέφουν έναν κενό εγωισμό.

Όλα εσείς τα καθαρόαιμα αρσενικά, βγείτε επιτέλους μπροστά και δείξτε πόσο υπέροχο, πόσο μεγάλο, πόσο ευθύνη είναι να έχεις γεννηθεί άντρας.
Όλα εσείς τα πραγματικά αρσενικά, βοηθήστε τα πραγματικά θηλυκά, τις γυναίκες που τιμούν το δικό τους φύλο, να βαδίσουν τον δρόμο της ζωής τους, έχοντας έναν σωστό σύντροφο.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top