Εμείς το “μαζί” το κάναμε εύκολη υπόθεση!

January 26, 2020
One Min Read
25 Views

Γράφει η Δέσποινα Χατζάκη.

Ποιος είπε ότι το “μαζί” είναι εύκολο; Ποιος είπε ότι μια αρμονική σχέση αντέχει στον χρόνο χωρίς “δουλειά”; Τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας δεν πρέπει να τον θεωρούμε δεδομένο ούτε κτήμα μας. Χρειάζεται να βρίσκουμε χρόνο να του αφιερώνουμε και να δημιουργούμε προϋποθέσεις για να διατηρούμε ζωντανή τη συνύπαρξη.

ΕΜΕΙΣ το κάναμε να φαίνεται εύκολο.
ΕΜΕΙΣ πολεμάμε καθημερινά τη ρουτίνα και δεν της επιτρέπουμε να καθοδηγεί τα βήματά μας. Παραμερίζουμε χαζοεγωισμούς και πείσματα. Στεκόμαστε στα θετικά μας στοιχεία και δεν σταματάμε να εκδηλώνουμε την αγάπη και τον θαυμασμό μεταξύ μας. Τα προβλήματα και οι έννοιες, ναι δεν τελειώνουν, αλλά τι μ’αυτό; Η ζωή δε σταματά να μας βάζει εμπόδια.

Ε και; Τα χέρια μας είναι σφιχτά δεμένα και το χιούμορ είναι το μυστικό μας. Γελάμε, παίζουμε, διασκεδάζουμε, μαλώνουμε, φωνάζουμε, θυμώνουμε αλλά όλα αυτά τα κάνουμε ΜΑΖΙ.

Ο ένας ηρεμεί και δίνει κουράγιο στον άλλο όταν τον κυριεύει το άγχος και οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν. Ο ένας στηρίζει τον άλλο όταν δειλιάζει μπροστά στις προκλήσεις της ζωής. Ο ένας θυμίζει στον άλλο ότι η ζωή είναι ωραία και αξίζει να παλεύεις γι’αυτό.

Η σχέση για να έχει διάρκεια θέλει δουλειά και υπομονή.
Τίποτα δεν είναι αδύνατο όμως χωρίς να παλέψεις για αυτό, πώς θα γίνει δυνατό;

Exit mobile version