Εκείνες οι σύγχρονες Σταχτοπούτες, που δεν αντέχουν το άβαφτο είδωλό τους στον καθρέφτη..

August 7, 2017
2 Mins Read
32 Views

Γράφει η Δήμητρα Γιαννοπούλου

Καλοκαίρι – θάλασσα – μπραζίλιαν : το τρίπτυχο της επιτυχίας για κάθε φιλόδοξη νεαρά, τύπου χαζογκόμενα.
Ήρθε επιτέλους η στιγμή που περίμενε όλο το χειμώνα.
Η στιγμή που θα τραβήξει τα βλέμματα όλου του νησιού πάνω της, επιδεικνύοντας τον κάλο της.
Εεε με συγχωρείτε. Το κάλλος της ήθελα να πω.
Βήμα 1ο : γκουγκλάρει για να μάθει ποιος είναι ο πιο hot προορισμός για φέτος.
Βήμα 2ο : σημειώνει κάπου το όνομά του, για να μην το ξεχάσει. (Και μπορεί η γεωγραφία να μην είναι το δυνατό της σημείο, όταν όμως τη δεις στην παραλία με το – “κρυμμένο” ανάμεσα στα τουρλωτά της οπίσθια – μπραζίλιαν, τότε θα καταλάβεις ποιο είναι!)
Βήμα 3ο : αγοράζει ένα φουσκωτό ροζ φλαμίνγκο. Είναι το… “πλήγμα /must” του φετινού καλοκαιριού. Κάθε χαζογκόμενα, που σέβεται τον εαυτό της, οφείλει να καβαλήσει κι ένα από δαύτα!
Βήμα 4ο : τηλεφωνεί στην εξίσου χαζογκόμενα φίλη της (κατά το δείξε μου τον φίλο σου…) για να της πει τα ευχάριστα και να κανονίσει να πάνε για τις τελευταίες αγορές πριν αναχωρήσουν. Σ’ ένα κατάστημα καλλυντικών π.χ., θα βρει όλα όσα χρειάζεται, ώστε να καλύψει τις ατέλειές της σε πρόσωπο και σώμα.
Θα βρει όλα όσα χρειάζεται, ώστε να καλύψει τις ανασφάλειές της.
Και στο κάτω – κάτω δεν έσκασε τρία χιλιάρικα για το σιλικονάτο μπούστο της, για να ‘ρθεις τώρα εσύ να της πιάσεις την κουβέντα για τον Κούντερα! Έλεος πια.
Βήμα 5ο : φτιάχνει βαλίτσες. Παίρνει μαζί της όλα τα απαραίτητα, όπως, δέκα μπικίνι και τέσσερα ολόσωμα μαγιό, επτά ζευγάρια γυαλιά ηλίου, είκοσι τρία ζευγάρια δωδεκάποντα πέδιλα (οχι, δεν έχει καμία απολύτως σημασία που το νησί είναι πλακόστρωτο και δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους παπούτσια. Το δωδεκάποντο, εκτός από ύψος, χαρίζει και κύρος. Ναι, ναι. Ακόμη κι όταν τριγυρνάς στα σοκάκια υποβασταζόμενη και με έντρομο ύφος του στυλ “τώρα θα πέσω!”).
Συνεχίζω, λοιπόν. Παίρνει μαζί της και όλα αυτά τα δαντελωτά παρεό/σεμεδάκια που είναι της μοδός.
Παίρνει κι εκείνα τα τύπου σορτσάκια (αυτά μωρέ, ξέρετε, που αφήνουν ακάλυπτο το μισό κωλομέρι) και πάνω- πάνω στη βαλίτσα, για να μη ξεμαλλιαστεί, βάζει την κατάξανθη και φρεσκοχτενισμένη της τρέσα.
Τώρα, είναι έτοιμη για τις καλοκαιρινές της διακοπές.
Είναι έτοιμη να μεταμορφωθεί σε κινούμενο οργασμό και να προσφέρει άφθονη απόλαυση στους άντρες του νησιού. Στόχος επετεύχθη!
Φίλη αναγνώστρια, μην κάνεις το λάθος να με ρωτήσεις αν τη ζηλεύω και κυρίως μην κάνεις το λάθος να την ζηλέψεις εσυ! Σκέψου μόνο τη λύπη αυτού του πλάσματος, που μπορεί για λόγους ευκολίας να αποκαλούμε “ξέκωλο”, όμως στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια απελπισμένη και – εν αγνοία της – δυστυχισμένη ύπαρξη.
Είναι μια σύγχρονη Σταχτοπούτα, που ζει την κάθε μέρα της με το φόβο πως η άμαξά της θα γίνει κολοκύθα.
Ζει την κάθε μέρα της με το φόβο να αντικρίσει την άβαφη και αφτιασίδωτη αλήθεια της στον καθρέφτη…

Υ. Γ. 1 : Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις, είναι απολύτως τυχαία και ουδεμία σχέση έχει με την πράγματικοτητα.
Υ. Γ. 2 : Γυναίκες… Γυναίκες ψηλές, κοντές, αδύνατες, χοντρές, ξανθές, μελαχρινές, με φλαμίνγκο ή χωρίς, να έχετε έναν υπέροχο Αύγουστο!

Exit mobile version