Σε ταλαιπώρησα εαυτέ μου και δεν σου άξιζε..

August 4, 2019
One Min Read
29 Views

Γράφει η Ιωάννα Ντρε

Σε ταλαιπώρησα εαυτέ μου και δεν έπρεπε. Σε βασάνιζα χωρίς λόγο και χωρίς να το αξίζεις στην τελική.
Καθημερινές στενοχώριες, άγχος, τσακωμοί, αγώνας και φωνές για να σωθεί αυτή η σχέση. Να παραμείνει όρθια και να πορευτεί σε μια κοινή πορεία.
Τι να το κάνεις όμως, όσο και να το σπρώχνεις κάτι για να πάει παραπέρα με τα δεδομένα αυτά το μόνο που καταφέρνει κανείς είναι να φθείρεται και ο ίδιος και ο σύντροφός του.
Το αποτέλεσμα φαίνεται και είναι προκαθορισμένο αν ζεις σε μια τέτοια καθημερινότητα. Ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος όταν κανένας από τους δύο δεν κάνει πίσω και θέλει να περνάει το δικό του. Όταν δε σε καταλαβαίνει και υπερισχύει ο εγωισμός του, όταν δεν υπάρχει επικοινωνία και κατανόηση είναι μονόδρομος η συνέχεια απλά δε θέλεις να το συνειδητοποιήσεις μέχρι που δεν αντέχεις άλλο και έχουν εξαντληθεί οι δυνάμεις σου και λες φτάνει ως εδώ.
Όσο και να θες, όσο και να αγαπάς τον άλλο αν είναι να διαλύεις τον οργανισμό σου κάποια στιγμή θα αντιδράσει, θα ξεσπάσει και θα βγάλει προβλήματα. Γι αυτό αν βλέπεις ότι δεν τραβάει μια σχέση καλύτερα να τη σταματήσεις όσο πιο νωρίς γίνεται. Θα είναι το καλύτερο και για τους δύο. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και η ψυχική μας γαλήνη ότι πιο σημαντικό μπορούμε να έχουμε.

Exit mobile version