Πίσω από κάθε άντρα κρύβεται ένα μικρό παιδί!

August 19, 2022
2 Mins Read
58 Views

Γράφει η Οδύσσεια

Δεν είναι υπέροχοι αλήθεια οι άντρες;
Δες πόσο γοητευτικοί μπορείς να γίνουν πόσο ελκυστικοί.
Κάποιοι είναι προικισμένοι με πνευματικά χαρίσματα, έχουν αστείρευτο χιούμορ και μπορούν να σε κάνουν να γελάς μέχρι δακρύων. Ενώ, άλλοι με ένα χαμόγελο μπορούν μα σε κάνουν να λιώσεις από γοητεία.

Άλλοι πάλι έχουν υπέροχη βαθιά ερωτική φωνή που μπορεί να σε κάνει να θες να πας μια βόλτα μέχρι τα σκαλιά του Άδη για χατίρι τους και άλλοι είναι τόσο στοργικοί και τρυφεροί που σε έχουν κατακτήσει χωρίς να το ξέρουν, από την αρχή της γνωριμίας σας.

Όλοι τους, ένας προς ένας πίσω από τα εξωτερικά αρρενωπά τους χαρακτηριστικά, πίσω απ´ τις πλατιές τους πλάτες, τα στιβαρά τους μπράτσα και τα μακριά τους μούσια, μέσα στην καρδιά τους κρύβουν ένα μικρό παιδί.

Ένα μικρό παιδί που έχει ανάγκη από την αγάπη και την αποδοχή σου.
Έχει ανάγκη από τρυφερότητα και κατανόηση τις στιγμές που ματαιώνεται,τις στιγμές που δεν τα καταφέρνει στη δουλειά του ή στις σχέσεις του με σημαντικούς άλλους.

Όχι, δεν ψάχνει για μαμά ψάχνει για μια σύντροφο που θα τον βοηθήσει μα βρει το χαμένο του δρόμο. Ψάχνει για μια αγκαλιά που θα είναι γεμάτη από έρωτα και αγάπη.
Ψάχνει για μια καλή κουβέντα και μια γλυκιά χειρονομία, που θα του υπενθυμίσει ότι είναι σημαντικός για κάποιον άνθρωπο στον κόσμο τη στιγμή που αισθάνεται τόσο μόνος και αβοήθητος .

Γιατί, όσο γενναίος κι αν είναι όσο δυναμικός κι αν μοιάζει, κάθε άντρας κρύβει μέσα του ένα μικρό παιδί που έχει ανάγκη να εκφραστεί και να ακουστεί .

Όταν λοιπόν δείτε το μικρό παιδί να ξεπηδάει από την καρδιά του άντρα που συνδέστε μην το μαλώσετε, αφήστε το να υπάρχει και παρηγορείστε το.

Γιατί, ένας άντρας που δείχνει την αδυναμία του είναι πιο ισχυρός από τους ισχυρούς, πιο καλός απ´ τους καλούς, πιο τρυφερός από τους τρυφερούς, πιο ερωτικός από τους ερωτικούς είναι πάνω από όλα ανθρώπινος και αυτό τον κάνει τον πιο γοητευτικό άντρα σε ολόκληρη τη γη!

Exit mobile version