Ο υπέρχος κύριος Μπαρδέμ..

May 17, 2019
2 Mins Read
33 Views

Ο Javier Bardem δεν είχε εύκολη ζωή στα νεανικά του χρόνια.
Γεννημένος στις Κανάριες Νήσους από γονείς ηθοποιούς που χώρισαν άσχημα.. εργάστηκε σκληρά για να βρεθεί στον λαμπερό κόσμο του Hollywood!
Ακτιβιστής, ρομαντικός, πολιτικοποιημένος, με εξαιρετικό χιούμορ και αναμφισβήτητο γούστο στις γυναίκες, σήμερα στην πιο ώριμη φάση του, παραμένει παντρεμένος με την “ωραιότερη γυναίκα”, απολαμβάνει την αγάπη των δυο τους παιδιών και ζει μια ζωή σε απόσταση ασφαλείας από τα φώτα!

Λάτρης της Ελλάδας, του καλού φαγητού, του Al Pacino και φυσικά, της κούκλας Penelope και των κολλητών του φίλων, Daniel Craig, Berenice Marlohe, και Scarlett Johansson!

* To 2010, στις Κάννες, άφησε άφωνους κριτικούς και κοινό, όταν από μικροφώνου ευχαρίστησε την σύντροφό του, γυναίκα του και συμπαραστάτριά του σε όλη τη διαδρομή.. δηλώνοντας χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος, τον έρωτά του για την Penelope Cruz. Παντρεύτηκαν λίγο μετά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

 

* Η μεγάλη του φοβία, είναι η θάλασσα. Τον σημάδεψε μικρό η ταινία “Τα σαγονια του καρχαρία” με αποτέλεσμα να κολυμπάει μόνο στα ρηχά!

* Δεν ξέρει να οδηγεί και δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για τα αυτοκίνητα, ενώ σε συνεντεύξεις του λέει συχνά ότι φοβάται μήπως σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό ατύχημα! Ακόμα και στις ταινίες του, είτε ντουμπλάρεται είτε κάνει ελάχιστα μέτρα σε ευθεία..

* Στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, ήταν τόσο αγχωμένος που αντί να γελάσει στην σκηνή που γυριζόταν, άρχισε να κλαίει. Τότε τον ειρωνεύτηκαν οι συνάδελφοί του.. και παρότι η σκηνή τελικά βγήκε πολύ καλή, εκείνος δεν την έχει δει ποτέ!

* Στα νεανικά του χρόνια, για να βγάλει τα πρώτα του χρήματα εργάστηκε για πολύ λίγα βράδια ως stripper..

* Είναι ο πρώτος Ισπανός ηθοποιός που προτάθηκε για Oscar, και είναι ο πρώτος που το κέρδισε, 8 χρόνια μετά για την ταινία “Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους”. Με αυτό του το ρόλο, έσπασε όλα τα ρεκόρ, κερδίζοντας την ίδια χρονιά το Oscar, το BAFTA, το βραβείο κριτικών, τη Χρυσή Σφαίρα και το SAG. Ένας από τους ελάχιστους..

* Είναι λάτρης του Al Pacino! Έχει δηλώσει πως μπορεί να μην πιστεύει στο Θεό, αλλά πιστεύει στον Al Pacino! Είναι ο ήρωάς του.. και η καλύτερη στιγμή του στην καριέρα του, έχει παραδεχτεί πως ήταν όταν ένα ξημέρωμα στις 3.00 τον κάλεσε ο Πατσίνο για να τον συγχαρεί για το ρόλο του στο “Πριν πέσει η νύχτα”

Exit mobile version