Ο απόλυτος έρωτας μπορεί να είναι μόνο τσογλάνι και αλήτης.

Γράφει ο Γιώργος Καραγεώργος
Παρακαλώ να απομακρύνετε τα παιδιά από τις οθόνες, τους σεμνότυφους, τους ανέραστους, τους στενόμυαλους, και όλους όσους είναι “καθώς πρέπει” και όχι “καθώς θέλω”. Το κείμενο που ακολουθεί δεν είναι για τις πιο πάνω κατηγορίες ανθρώπων.
Φτάνει κάποια στιγμή στην ζωή όλων μας λοιπόν, που με έκπληξη συνειδητοποιούμε ότι τα παιδιά δεν τα φέρνει ο πελαργός, οι άνθρωποι δεν πολλαπλασιάζονται  από μόνοι τους. Υπάρχει μια διαδικασία που λέγεται sex.
Όμως το sex, δεν είναι απλά ο τρόπος για να διαιωνίσουμε του είδος μας, δεν είναι άπλα μια ενέργεια για να συνεχιστεί η ζωή, όπως λανθασμένα κάποιοι πιστεύουν.
Το sex είναι η ίδια η ζωή!
Είναι κάτι μαγικό, είναι μια απόλαυση, είναι μια πρωταρχική και βασική ανάγκη, είναι τρόπος επικοινωνίας σωμάτων και ψυχών, είναι ο χορός της σάρκας και η μουσική της ψυχής. Είναι εκρήξεις του μυαλού, ταχυκαρδίες άρρυθμες, κομμένες ανάσες, κορμιά ιδρωμένα.
Είναι ένα “παιχνίδι” υποταγής  και κυριαρχίας μαζί! Είναι ήχοι και σιωπές, θάνατος και ανάσταση, πόλεμος και ειρήνη. Είναι ένωση, επαφές, άγγιγμα, χάδια, φιλιά, δαγκωνιές και σημάδια. Είναι διείσδυση σε σώμα, μυαλό, ψυχή και καρδιά.
Με μια φράση, το sex είναι η μεταμόρφωση του ανθρώπου σε Θεό!
Ο έρωτας, ο απόλυτος έρωτας, δεν είναι ποτέ “δυο”, “ένα” είναι! Αρχίζει με δυο, όμως γίνεται ένα, δυο κορμιά που γίνονται ένα σώμα σε μια αρμονία μυστήρια και μοναδική, θεϊκή και απόλυτη.
Ο έρωτας, ο απόλυτος έρωτας, θέλει όλες τις αισθήσεις στα κόκκινα, θέλει τα “πρέπει” αφοπλισμένα, θέλει τα “θέλω” κυρίαρχα , την λογική με αλυσίδες και την ψυχή να αλωνίζει. Θέλει προθέσεις ξεκάθαρες και βρόμικες σκέψεις.
Ο απόλυτος έρωτας φίλε μου, δεν έχει κανόνες και βήματα, δεν έχει πρωτόκολλα, δεν έχει τόπο και χρόνο, δεν έχει αύριο, έχει μόνο, “εδώ και τώρα”.
Ο απόλυτος έρωτας φίλε, είναι τσογλάνι, είναι αλήτης, είναι παλιόπαιδο, είναι αγενέστατος , δεν ξέρει από τρόπους, δεν σέβεται τίποτα.
Ο απόλυτος, ο κυρίαρχος, ο τρελαμένος και πρόστυχος έρωτας είναι το ζητούμενο και ο στόχος.
Ο έρωτας αρχίζει  από το μυαλό, αυτό πρέπει  να “πηδήξεις” πρώτα. Από το μυαλό του συντρόφου σου πρέπει να αρχίσεις την πράξη. Το μυαλό θα σου παραδώσει το σώμα που ποθείς, το μυαλό θα βάλει φωτιά για να αρχίσει η “μάχη”.
Ο έρωτας έχει απαιτήσεις. Ο έρωτας ζητάει!
Ζητάει να αρχίσει σαν έρωτας και να τελειώσει σαν πήδημα, δυνατά και άγρια.
Ζητάει να αρχίσει γλυκά και να τελειώσει  αφήνοντας δυο “νεκρούς” στο κρεβάτι, να αρχίσεις ολόκληρος και να τελειώσεις μισός.
Ζητάει να μοιάζει το κρεβάτι με αρένα, να γίνεται πόλεμος!
Δυο μονάχοι, που από την μια να προσπαθούν να “σκοτώσουν” ο ένας τον άλλον και από την άλλη και οι δυο μαζί να ενώνουν δυνάμεις για ένα κοινό σκοπό. Αντίπαλοι και σύμμαχοι ταυτόχρονα!
Ζητάει, τα ρούχα να αφαιρούνται αργά και αν αντιστέκονται να σκίζονται.
Η φαντασία να οργιάζει πρόστυχα και απόλυτα.
Οι ανάσες να βγαίνουν κοφτές και βαριές.
Οι καρδιές να χτυπούν σε ρυθμούς επικίνδυνους.
Το μυαλό να δίνει βρόμικες εντολές και το κορμί να τις εκτελεί.
Τα λόγια να μην σέβονται, να ξεστομίζουν βρισιές.
Τα χείλη να ενώνονται, να κάνουν ταξίδια, πόντο πόντο σε όλο το σώμα.
Τα χέρια να αγγίζουν παντού, γλυκά και λίγο άγρια.
Οι γλώσσες να μπλέκουν, να υγραίνονται και να υγραίνουν.
Το δέρμα να σκίζεται, να γεμίζει σημάδια και μελανιές.
Να μπαίνεις ολόκληρος μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο.
Ένας πόνος να ανακατεύεται με μια ηδονή και κραυγές να γεμίζουν τον χώρο.
Τα χάδια να γίνονται λαβές πάλης και τα δάκτυλα να μπλέκουν και να τραβάνε μαλλιά.
Ποδιά να κόβονται, κορμιά να τρέμουν, πάνω σε σεντόνια μουσκεμένα από ιδρώτα και έρωτα, την στιγμή της κοινής κορύφωσης.
Την στιγμή της αποθέωσης, την στιγμή που ο άνθρωπος περνάει σε άλλη διάσταση, την στιγμή που παύεις για λίγο να είσαι άνθρωπος και γίνεσαι Θεός, ο έρωτας θα σου ζητήσει κάτι τελευταίο. Να πάρεις τον σύντροφο σου αγκαλιά! Να μείνεις εκεί ακίνητος και αμίλητος για λίγα λεπτά, να ακούς μόνο τους τρελούς χτύπους της καρδιάς και να νιώθεις μόνο τις φλέβες να χτυπούν δυνατά, μέχρι να έρθουν όλα στην θέση τους.
Ναι, ο απόλυτος έρωτας πρέπει να είναι το ζητούμενο!
Το άγριο και δυνατό sex, χρειάζεται πάθος, χρειάζεται χημεία, χρειάζεται “αντιπάλους” και “συμμάχους” έτοιμους και ψυχωμένους. Χρειάζεται δυο νικητές και δυο χαμένους. Να τσαλακώσεις και να τσαλακωθείς, να δολοφονήσεις και να δολοφονηθείς.
Και ξέρεις κάτι φίλε μου; Η ζωή δεν έχει χρώμα χωρίς έρωτα, η ζωή είναι μικρή για να χάνεις στιγμές αποθέωσης. Της ζωή σου δεν της αξίζει κακό sex με λάθος “συμμάχους” και “αντιπάλους”.
Με τιμή!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top