Ο απόλυτος έρωτας, δεν έχει ούτε μέτρο, ούτε λογική..

Γράφει η Μπάρμπυ Κορμαρή

Σε ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα. Από εκείνη την πρώτη φορά που τα βλέμματά μας διασταυρώθηκαν και μου έσκασες ένα χαμόγελο, που φώτισε τη ζωή μου. Από το πρώτο τυχαίο άγγιγμα, από τις πρώτες κουβέντες που ανταλλάξαμε.
Σε ερωτεύτηκα μ’ έναν τρόπο απόλυτο, που μέχρι τότε δεν ήξερα καν ότι υπάρχει. Ήταν σαν έκρηξη συναισθημάτων μέσα μου, σαν θύελλα σαρωτική, που παρέσυρε και σκόρπισε στον αέρα ό,τι είχα ζήσει μέχρι τότε. Σε ερωτεύτηκα, και από εκείνη τη στιγμή ορίζεις τη ζωή μου. Γιατί αυτό είναι, μωρό μου, ο απόλυτος έρωτας… Να ζω για το χαμόγελό σου. Να ανασαίνω απ’ την ανάσα σου. Να πεθαίνω όταν είμαστε χώρια και ν’ ανασταίνομαι στην αγκαλιά σου.
Δεν έχει τέλος ένας τέτοιος έρωτας. Από τη στιγμή που σ’ ερωτεύτηκα, ήξερα πως δεν υπάρχει επιστροφή. Ένιωσα το εγώ να αφανίζεται, να χάνεται μέσα στο εμείς, κι η ύπαρξή μου ξαφνικά απέκτησε υπόσταση μόνο μέσα από σένα. Από τη στιγμή που σ’ ερωτεύτηκα, τίποτα πια δεν είναι το ίδιο. Ούτε καν εγώ. Γιατί εγώ ορίζομαι πια από το δικό σου όνομα. Είναι ένας έρωτας φωτιά, που μ’ έλιωσε στη λάβα του και χαράχτηκε μέσα μου με τρόπο ανεξίτηλο.
Κι αυτός ο έρωτας είναι τόσο απόλυτος, που δε μπορεί να έχει όρια και μέτρο, που δε μπορεί να έχει τέλος, παρά μονάχα αρχή. Γιατί ο απόλυτος έρωτας μπορεί να είναι μόνο η αρχή μιας νέας διαδρομής, με όλους τους δρόμους να οδηγούν σε σένα. Τίποτα δεν μπορεί να τον αγγίξει, να τον μεταβάλει, να τον εξαφανίσει. Γιατί ακόμα και χώρια να είμαστε, με κάποιο τρόπο εγώ ζω στην αγκαλιά σου.
Έτσι είναι αγάπη μου ο απόλυτος έρωτας. Δεν έχει τέλος, μόνο παύσεις μπορεί να έχει, αν χρειαστεί. Είναι σαν κύκλος που ποτέ δεν κλείνει. Δεν έχει σημασία αν είμαστε μαζί ή μακριά, αν σε βλέπω, αν σε αγκαλιάζω, αν σε φιλάω.. Γιατί ακόμα και τα διαστήματα που ζούμε χώρια, πάντα κάπου είμαστε μαζί, σ’ εκείνο το μαγικό σημείο στο σύμπαν που τα όνειρά μας συναντιούνται.
Δεν έχει τέλος ο απόλυτος έρωτας. Δεν έχει μέτρο, δεν έχει λογική. Τον απόλυτο έρωτα τον νιώθεις στη ζωή σου μόνο μια φορά. Μα αν τον νιώσεις είναι για πάντα!

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top