Blog

ΚΡΙΟΣ

Ξεκούραση και ηρεμία θα αναζητήσετε, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εκτονώσετε την πίεση που έχει συσσωρευτεί μέσα σας τον τελευταίο καιρό. Θα επιδοθείτε σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, φιλικές προτάσεις θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από ασφυκτικές καταστάσεις με αποτέλεσμα να ανέβει η διάθεση σας. Κάποιοι από εσάς  ίσως να περάσετε σε προτάσεις ανανέωσης, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεφύγετε από υποχρεώσεις και ευθύνες που βαραίνουν τη σκέψη και την ψυχολογία σας.

Στα οικογενειακά σας θέματα θα δείξετε άμεσο και πρακτικό ενδιαφέρον, σε γονείς και αδέλφια θα προσφέρετε τη βοήθεια σας. Σε περίπτωση που αναγκαστείτε να δώσετε υποσχέσεις το νου σας στις υπερβολές, μη τάξετε κάτι που θα είναι δύσκολο να το προσφέρετε, οριοθετήστε τον ενθουσιασμό σας.

Φίλοι μου Κριοί, η όψη της ημέρας θα σας ωθήσει σε τολμηρές κινήσεις, η άμεση και δυναμική σας προσέγγιση θα σας δικαιώσει. Με θερμές και οξυδερκείς πράξεις θα πολιορκήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, οι στόχοι σας θα είναι συγκεκριμένοι και μελετημένοι, επιτυχία θα υπάρξει στην επικοινωνία σας. Λήγει το στάδιο αναμονής, τώρα λύνετε επίμαχα ερωτικά ζητήματα, τερματίζουν εμπόδια, περνάτε σε μια νέα και δημιουργική αρχή. Η ελκυστική σας γοητεία θα σας βοηθήσει να κλέψετε την καρδιά προσώπου που θα σας ερωτευτεί απ’ την πρώτη ματιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτοεκτίμηση και δυναμικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σήμερα θα περάσετε σε προσεγγίσεις σας, ωστόσο αν υπάρχουν δυσκολίες προσοχή στην πεισματική αντίδραση, στην εμμονή και την απαιτητική διάθεση. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές, φανείτε άμεσοι και ουσιαστικοί αφήστε να βγει στην επιφάνεια η θετική και συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σας. Χαλιναγωγείστε τις εσωτερικές σας τάσεις, καλό θα είναι να υπάρχει ισορροπία και μέτρο.

Στα πρόσωπα σας ζητήματα συζητήστε με ηρεμία, μιλήστε με σαφήνεια, μη δώσετε παράταση σε υποθέσεις που χρήζουν άμεση διεκπεραίωση. Τα προβλήματα σας και γενικότερα τις δύσκολες υποθέσεις σας συμβουλεύω να τις αντιμετωπίσετε με αμεσότητα, ψάξτε να βρείτε λύσεις, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τα θέματα που σας δημιουργούν αβεβαιότητα.

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα έρχεται νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή, θα βγείτε από συναισθηματικό ή ψυχολογικό αδιέξοδο δίνοντας νέα ώθηση στην καθημερινότητα σας. Απρόοπτο ερωτικό άνοιγμα θα σας δώσει την προοπτική μελλοντικής εξέλιξης, ό,τι προκύψει θα έχει θετικό αντίκτυπο στο μέλλον σας. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα με πρόσωπο που ήδη σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει άνοιγμα και κατάληξη σταθερού δεσμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αντικειμενική και λογική θα είναι η σκέψη σας, σήμερα σε τόνωση θα βρίσκεται η αυτοπεποίθηση σας, πρακτικά θα νιώσετε έτοιμοι να δράσετε, δυναμισμός θα σας χαρακτηρίζει. Άνοιγμα θα έχετε σε μια υπόθεση που από καιρό σας απασχολεί, ίσως να αφόρα συζήτηση ξεκαθαρίσματος για θέμα που είναι ανοιχτό απ το παρελθόν. Σε συνομιλία τετ α τετ θα μπορέσετε να κατευθύνετε την κατάσταση στο σημείο που επιθυμείτε, η αποδοχή μιας πρότασης που θα κάνετε θα φέρει θετική και άμεση κατάληξη.

Εκφράστε τη σκέψη σας, φανερώστε τα συναισθήματα σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για κατανόηση δεν θα υπάρξει απόρριψη. Σε ένα συγκεκριμένο σας ζήτημα λύνεται μια παρεξήγηση, αναλυτικές και ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να  αντιληφτείτε και να συνειδητοποιήσετε.

Φίλοι μου Δίδυμοι, ενισχυμένη θα είναι η αποφασιστικότητά σας, θα νιώθετε ενθουσιασμό, αισιοδοξία, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές ανανέωσης. Κατόπιν τολμηρής ερωτικής συζήτησης, ισορροπούν έκρυθμες καταστάσεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη προσώπου που είχατε τσακωθεί ή χωρίσει. Σήμερα ένα ξαφνικό συμβάν θα κλείσει με ερωτική επιτυχία, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα γνωριστείτε με άτομο (μέσω διαδικτύου) που πολύ γρήγορα οι επαφές σας θα πάρουν ερωτικές διαστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χαλιναγωγήστε την αντιδραστικότητα σας, σήμερα προσοχή να μην βγει στην επιφάνεια η πεισματική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σε κάποια θέματα ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας, θα εμφανιστείτε επίμονοι, προσκολλημένοι στις δικές σας θεωρίες και απόψεις. Σας δίνω τη συμβουλή να οριοθετήσετε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, προτιμήστε την διαλλακτικότητα, αφήστε περιθώρια συνεννόησης. Σήμερα δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως πιεστικοί προσοχή στις επαφές με τα οικογενειακά σας άτομα, σε περίπτωση που υπάρξουν διχογνωμίες καλό θα είναι να χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία.

Είναι πολύ πιθανόν να χαθεί ο εσωτερικός σας έλεγχος, προσοχή θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές. Διαχειριστείτε τον συναισθηματικό σας κόσμο, προσπαθήστε να κατασταλάξετε και να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες.

Φίλοι μου Καρκίνοι, ευνοϊκά συμβάντα θα υπάρξουν στα ερωτικά σας, ανοίγεται προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης με μεγάλη διάρκεια. Θα προκαλέσετε με δική σας πρωτοβουλία συζητήσεις με στόχο να σταθεροποιήσετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, περνάτε σε περίοδο έλξης και συναισθηματικής ισορροπίας. Όσοι από εσάς επιθυμείτε να βάλετε καινούργιο άτομο στην ερωτική σας ζωή, καταφθάνει γνωριμία με πρόσωπο μέσω διαδικτύου ιδιαιτέρως ελκυστικό. Απ’ την πρώτη στιγμή θα νιώσετε μεταξύ σας έντονη οικειότητα και αμοιβαία έλξη.

ΛΕΩΝ

Χαλαρότητα θα υπάρξει στις ενέργειες σας σήμερα θα φανείτε ενθουσιώδεις, αποφύγετε τάσεις ανυπομονησίας. Η δοτικότητα σας θα κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση φίλων και οικογενειακών σας πρόσωπων, το κλίμα θα είναι ευχάριστο και συνεννοήσιμο. Παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, κατασταλάξτε στις απόψεις και στις βλέψεις σας, μην παγιδευτείτε στα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα.

Οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες μέσα σε κλίμα ηρεμίας, θα υπάρξουν συνεννοήσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν ισορροπία και ενδυνάμωση δεσμών. Σήμερα με συμφιλιωτική κατάληξη θα κλείσει ένα ζήτημα κόντρας, η δυναμική και προσγειωμένη σας στάση θα καταφέρει να ηρεμήσει τα πνεύματα και να δοθεί λύση. Αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας, προσπαθήστε να οργανώσετε τις κινήσεις σας για θέματα που αφορούν τη μελλοντική σας εξέλιξη.

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα διακατέχεστε από δυναμικότητα, σε αλλαγές θα στοχεύσετε, θα επιτύχετε στις διεκδικήσεις σας. Για εσάς τους ερωτικά ελεύθερους και μόνους θα προκύψουν απρόοπτα και ευχάριστα συναισθηματικά συμβάντα, που ενδεχομένως να φέρουν έντονα καρδιοχτυπήματα. Αναστάτωση θα φέρει στην καρδιά σας γνωριμία με εντυπωσιακό πρόσωπο (μέσω διαδικτύου), θα υπάρξει δυνατότητα καινούργιας ερωτικής σχέσης. Βραδινή ώρα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει την καρδιά του, θα εκπλαγείτε από τα ερωτικά λόγια που θα ακούσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιθυμία σας θα είναι να ηρεμήσετε, σήμερα κάπως αποστασιοποιημένα θα χειριστείτε τις υποθέσεις, δε θα θελήσετε πιέσεις και αγχωμένες καταστάσεις, ενδεχομένως να παραμελήσετε κάποιες υποχρεώσεις σας. Ανάγκη σας θα είναι να περάσετε όμορφα, χαλαρές θα είναι οι διαθέσεις σας. Στον οικογενειακό σας τομέα θα υπάρξουν συνομιλίες με συγγενικά και αγαπημένα σας άτομα, πρόσχαρη θα είναι η στάση σας.

Εσείς οι στρεσαρισμένοι σήμερα θα αφήσετε στην άκρη τις απαισιόδοξες σκέψεις, αλλάζετε οπτική γωνία, θα θελήσετε να αδειάσετε τη σκέψη και το μυαλό σας. Η στάση σας θα είναι δεχτική, οι συναναστροφές σας θα είναι ανέμελες, πολύ καλά θα κάνετε και θα αποβάλλετε το άγχος.

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε, γι’ αυτό δεκτικοί θα φανείτε στις ερωτικές προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Αυτή τη φορά δε θα κρατήσετε την καρδιά σας κλειστή, αυθόρμητοι και πρόσχαροι θα είστε με το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει (μέσω διαδικτύου), θα φανείτε τολμηροί και αποκαλυπτικοί. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, με δική σας πρωτοβουλία τερματίζουν οι εντάσεις, η διαλλακτικότητά σας καθώς και ο έντονος ερωτισμός σας θα φέρουν ισορροπία και συναισθηματική αρμονία.

ΖΥΓΟΣ

Αποβάλετε τις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις, σήμερα στηριχτείτε στις ικανότητες σας, αφήστε στην άκρη παλιές αποτυχίες και απογοητεύσεις. Θα υπάρξουν θετικές αλλαγές τόσο σε προσωπικά ζητήματα όσο και σε επαγγελματικές υποθέσεις γι’ αυτό μην αφήσετε τάσεις ηττοπάθειας να σας ακινητοποιήσουν. Για εσάς τους στρεσαρισμένους θα χαλαρώσουν στην πορεία οι συνθήκες που σας δημιουργούν άγχος, για την ώρα αποφύγετε την συναισθηματική φόρτιση.

Θα ανέβει η ψυχολογία σας, ισορροπημένες θα είναι οι σχέσεις και οι επαφές σας, στην πορεία δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους καινούργιες προτάσεις. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη, απολαύστε τις ευχάριστες στιγμές που θα προκύψουν.

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα σας φέρει άνοιγμα επανασύνδεσης, κάτι που στεκόταν εμπόδιο στην πορεία σας τώρα θα αναποδογυρίσει υπέρ σας. Ενισχυμένη θα είναι η γοητεία και η ελκυστικότητά σας, ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα περάσει σε υπονοούμενα και διακριτικό φλερτ (μέσω διαδικτύου). Θα σας πετάξει το μπαλάκι για να αποφασίσετε εσείς, αν θέλετε να πάρουν οι επαφές σας ερωτικές διαστάσεις ή αν επιθυμείτε να παραμείνουν στο στάδιο της φιλίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να αποφύγετε να φανείτε ισχυρογνώμονες, οι υποθέσεις σας θα περάσουν από σκαμπανεβάσματα, προσοχή στον τρόπο που θα υποστηρίξετε τη θέση σας, η στάση σας ενδεχομένως να είναι κάθετη. Κάποιες διαφωνίες ή εντάσεις θα δυσκολέψουν την εφαρμογή των σχεδίων σας, χαλιναγωγείστε τις αντιδράσεις σας. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, μην προσπαθήσετε να τρέξετε με βιασύνη τα γεγονότα.

Σας δίνω τη συμβουλή να φροντίσετε να ηρεμήσετε και να σταθεροποιήσετε την ψυχολογία σας, η κοινωνική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε, αλλάξτε εικόνες και παραστάσεις.

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα σας ενισχύσει με αυτοπεποίθηση και ερωτική γοητεία. Στόχος σας θα είναι τα άμεσα και ουσιαστικά αποτελέσματα, ανοιχτοί θα είστε σε προοπτική επανασύνδεσης. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς αναζητάτε καινούργιο πρόσωπο, τώρα θα βρείτε στόχο, θα κάνει την εμφάνιση του άτομο όμορφης εμφάνισης, έντονης προσωπικότητας (μέσω διαδικτύου). Μεγάλη θα είναι η πιθανότητα να ξεκινήσει μεταξύ σας ερωτική σχέση, κινηθείτε με αισιοδοξία, διατηρήστε το ερωτικό σας ταπεραμέντο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα ενδεχομένως να είναι κάπως δύσκαμπτη η στάση σας, οι σκέψεις σας δεν θα είναι εναλλακτικές, προσοχή στην κάθετη και απόλυτη στάση. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να βγείτε από καταστάσεις πίεσης, ο τρόπος συμπεριφοράς και ομιλίας σας δεν θα πρέπει να γίνει απότομος. Τολμηρή θα είναι η στάση σας στα καινούργια ενδεχόμενα που θα υπάρξουν, θα είστε σε θέση να εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας.

Δεν θα απορρίψετε τις προτάσεις που θα λάβετε, θα μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε τις προδιαγραφές και να πράξετε αναλόγως με τις μελλοντικές προοπτικές που θα υπάρξουν. Αν θέλετε να βρεθεί λύση σε συγκεκριμένο οικογενειακό σας θέμα, θα πρέπει να κινηθείτε διπλωματικά και με συναισθηματική κατανόηση. Προστατευτική θα είναι η στάση σας σε άτομα που τα θεωρείτε αδύναμα.

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα σας ανοίξει την όρεξη για τολμηρές προσεγγίσεις και ερωτικά άλματα, ευνοούνται οι ριζοσπαστικές αλλαγές ωστόσο προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό. Ταχτοποιείτε αιωρούμενα θέματα μέσα στη σχέση σας, απαλλάσσεστε από πιέσεις, σήμερα θα περάσετε σε ξεκάθαρες δηλώσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη να προβείτε σε ένα είδος ερωτικού ξεκαθαρίσματος, θα κινηθείτε αποφασιστικά με στόχο να δώσετε στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο να καταλάβει τι θέλετε και τι είδους σχέση επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή στις ευέξαπτες αντιδράσεις, σήμερα κάποια άτομα ίσως να σας προκαλέσουν με τις πεισματικές τους διαθέσεις, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε και χάσετε την αυτοσυγκράτηση σας. Στοχεύστε στις εποικοδομητικές συμφωνίες, στη συνεννόηση και στην ομαλή συνεργασία. Σε οικογενειακά θέματα καλό θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε, να εξηγήσετε, και να βρείτε δίοδο συνεννόησης.

Θα γίνουν συζητήσεις που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να λύσετε τις διαφωνίες σας ή να τερματίσετε τις δυσκολίες που ενδεχομένως να υπάρχουν. Συζητήστε για ανέμελα θέματα, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ψυχαγωγούν και σας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές. Εσείς οι προβληματισμένοι κάντε την προσπάθεια να αποφύγετε τις αγχωτικές σκέψεις.

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, αυτή η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για καινούργια ανοίγματα, σήμερα θα θελήσετε να λύσετε παρεξηγήσεις και θα το καταφέρετε. Προμηνύεται επανασύνδεση με πρόσωπο από το παρελθόν, θα φανερωθούν καταστάσεις και αισθήματα που θα σας δικαιώσουν συναισθηματικά. Δυνατό ένστικτο και αποφασιστικότητα θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, θα καταφέρετε να εφαρμόσετε μια πιο δυναμική τακτική στις σχέσεις σας και στις επαφές σας με αποτέλεσμα οι υποθέσεις να κλείσουν υπέρ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή σε αντιδραστικές ενέργειες που θα απορρέουν από ανεκπλήρωτες επιθυμίες ή απωθημένα. Αν υπάρχουν υποθέσεις και όνειρα που για κάποιον λόγο έμειναν στη μέση προσπαθήστε να περάσετε στην υλοποίηση τους, μη χάσετε επιπλέον χρόνο επιρρίπτοντας ευθύνες στους τρίτους. Ενδυναμώστε την αυτοπεποίθηση σας, τίποτα δεν έχει χαθεί, περάσετε σε διεκδικήσεις. Αν έχετε θέληση να είστε σίγουροι πως θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο αποφασιστική θα είναι η στάση σας.

Εσείς που θέλετε να αλλάξετε ή να διαφοροποιήστε τα δεδομένα σας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε το μεγάλο βήμα της αλλαγής. Βελτίωση θα υπάρξει στις σχέσεις σας φιλικές ή οικογενειακές, λύνετε ζητήματα που προκληθήκαν από παρορμητικά λόγια, στις συζητήσεις σας θα υπάρξει συναισθηματική κατανόηση.

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να κυριαρχήσετε στις ερωτικές σας σχέσεις, εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι θα επιτύχετε στις προσεγγίσεις σας. Δεν αποκλείεται ένας καινούργιος έρωτας (μέσω διαδικτύου) να χτυπήσει την καρδιά σας, ο αυθορμητισμός και η αυτοπεποίθηση θα σας οδηγήσουν σε αποφασιστική δράση δίνοντας στις εξελίξεις εντυπωσιακή κατάληξη. Από έντονη δυναμικότητα θα χαρακτηρίζεστε, εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση το μαχητικό σας πείσμα αυτή την φορά θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, θα επαναφέρετε στη ζωή σας το πρώην ταίρι σας.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξει διστακτικότητα, ανασταλτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, για κάποια θέματα θα αδρανήσετε ίσως να δείξετε απόλυτη αδιαφορία. Προσπαθήσετε να αποφύγετε τις μεγάλες αντιφάσεις, εκτοπίστε την καχυποψία. Προσοχή στο πως θα αντιληφτείτε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, για να μην πέσετε σε αστοχίες και σε λανθασμένα συμπεράσματα καλό θα είναι να αντιληφτείτε τις καταστάσεις σφαιρικά και όχι μονόπλευρα εστιάζοντας μονό στα αρνητικά.

Η υπομονή σας ενδεχομένως να είναι περιορισμένη, πολύ πιθανόν να νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που ασκούν επάνω σας αρνητική επιρροή. Ένα ξαφνικό συμβάν θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυταπάτες, αλλάξτε την οπτική σας γωνία, αν δεν νιώθετε έτοιμοι για αποφάσεις τότε κινηθείτε χαλαρά, μην πιέσετε τον εαυτό σας.

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα είναι μαζί σας ευνοϊκή σε θέματα νέων γνωριμιών, στο χέρι σας θα είναι αν εισχωρήσετε καινούργιο πρόσωπο στην ερωτική σας ζωή (έστω και μέσω διαδικτύου). Η προσιτή και πολύ θερμή σας στάση θα κερδίσει τις συμπάθειες, η γοητεία σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο. Θα σας εξιτάρει ερωτικά πρόσωπο που ενδεχομένως να είναι τελείως διαφορετικό από τις ως τώρα προτιμήσεις σας. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας, σήμερα θα καθοδηγηθείτε από την καρδιά, το συναίσθημα, και όχι απ’ την ψυχρή λογική.