Οι άντρες νιώθουν, πονούν και ερωτεύονται αληθινά και ντόμπρα.

Γράφει ο Γιώργος Καραγεώργος

Οι άντρες είναι γουρούνια!

Όλοι οι άντρες είναι γαϊδούρια, είναι χοντρόπετσα ζώα, που μέσα τους έχουν κενά συναισθήματα ή καθόλου συναισθήματα. Έχουν στο μυαλό τους μόνο το πήδημα, το κρεβάτι ή οποιοδήποτε άλλο έπιπλο και σκεύος, που μπορεί να γίνει σημείο σεξουαλικής εκτόνωσης. Είναι παρτάκηδες, σκέφτονται μόνο τον εαυτούλη τους.
Άντρες λοιπόν είναι εκείνα τα τριχωτά (καμιά φορά και αποτριχωμένα) πλάσματα, που είναι αναίσθητοι, που θέλουν να βλέπουν μπάλα κάθε βράδυ με τους κολλητούς τους, που όλη την ώρα μιλούν για αυτοκίνητα, μηχανές και χαζά πράγματα χωρίς ουσία, που δεν σε καταλαβαίνουν, δεν σέβονται τις ευαισθησίες σου και τις ανάγκες σου.

Έτσι δεν πιστεύεις κορίτσι μου; Αυτή δεν είναι η θεωρία σου σχετικά με το κεφάλαιο που λέγεται “άντρας”;

Και δεν μιλώ για όλες τις γυναίκες, δεν τσουβαλιάζω. Όμως υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό που αυτά πιστεύει, θεωρεί και υπερασπίζεται με σθένος. Αυτά και πολύ χειρότερα ακόμη! Σε σένα μιλάω λοιπόν σήμερα, σε εσένα που είσαι υπέρμαχος αυτής της άποψης. Βρες μια καρέκλα και κάθισε καλού κακού, γιατί αυτά που θα διαβάσεις θα σου έρθουν ξαφνικά και θα σε ταράξουν!

Τι είναι αυτά που λες αγάπη μου; Που τα είδες γραμμένα και ποιος σου τα έμαθε;

Μάθε λοιπόν πως οι άντρες δεν είναι αναίσθητα τέρατα, δεν είναι ζώα. Μάθε πως μικρές διαφορές έχουν από εσένα και οι πιο πολλές είναι ανατομικής φύσης.  Μάθε πως και οι άντρες νιώθουν! Οι άντρες φοβούνται! 

Δεν δειλιάζουν, φοβούνται. Φοβούνται όταν χάνουν κάτι που θέλουν πολύ. Φοβούνται και μόνο στην σκέψη ότι μπορεί να χάσουν κάτι αγαπημένο τους, κάτι λατρεμένο τους, κάτι δικό τους. Φοβούνται το αύριο χωρίς αυτό που αγαπάνε. Τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί να πάθει κάτι κακό. Λυγίζουν μπροστά στον φόβο της απώλειας!

Οι άντρες δεν κλαίνε, μονάχα πονάνε! 

Όταν πονάνε περισσότερο από όσο αντέχουν όμως, τότε κλαίνε κιόλας. Οι άντρες πονάνε όπως ακριβώς πονάς και εσύ. Πονάνε σε κάθε λέξη που τους τσακίζει την ψυχή. Πονάνε σε κάθε πράξη που τους αδειάζει. Πονάνε σε κάθε ψέμα που τους πρόδωσε, σε κάθε δολοφονημένο τους συναίσθημα, σε κάθε νεκρό τους όνειρο.

Οι άντρες κουράζονται! 

Κουράζονται να προσπαθούν μάταια να πολεμάνε για ένα τίποτα και να τους κόβεις τον δρόμο τους. Τους κουράζει απίστευτα η γκρίνια και η επανάληψη. Κουράζονται να προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.

Οι άντρες θυμώνουν!

Θυμώνουν από αντίδραση όταν φοβούνται. Θυμώνουν όταν τους αμφισβητείς, όταν τους απαξιώνεις και δεν τους πιστεύεις. Θυμώνουν όταν τους χαρακτηρίζεις ζώα και άχρηστους γιατί τίποτε από τα δυο δεν είναι και δεν τους αξίζει.

Οι άντρες έχουν ανάγκες! 

Ακόμη και αν από εγωισμό δεν στο λένε, έχουν ανάγκη από επιβεβαίωση και επιβράβευση, από τον θαυμασμό σου, από συναισθηματική ασφάλεια, από μια αληθινή αγκαλιά, από ένα καυτό φιλί, από συμπαράσταση, από μια γλυκιά κουβέντα, από την αγάπη σου. Ζηλεύουν, ακούνε μουσική, διαβάζουν ποίηση, ανησυχούν, αγχώνονται, τους αρέσει η θάλασσα, το κάλο φαγητό, τα ταξίδια, τα όμορφα μέρη…όπως και σε σένα.

Και το καλύτερο στο κράτησα για το τέλος.

See Also

Οι άντρες αγαπάνε και ερωτεύονται!

Αγαπούν και ερωτεύονται, όπως και εσύ, αν όχι περισσότερο. Και όταν το πάθουν είναι αληθινό και αδιαπραγμάτευτο. Αγαπούν απόλυτα και καθολικά, με την ψυχή τους όλη και με όλο τους το είναι. Χωρίς όριο και ταβάνι, χωρίς μέτρο. Γίνονται παιδιά οι άντρες όταν αγαπήσουν. Ερωτεύονται με δύναμη, παθιασμένα, αλήτικα και αφοπλιστικά. Ερωτεύονται δίχως αύριο, δίχως φρένα και δίχως πρέπει, με τέρμα τα γκάζια και με όλα στα κόκκινα.

Όταν αγαπούν και ερωτεύονται αληθινά. Τότε είναι που έχεις να κάνεις με έναν άντρα “ζώο”. Τότε είναι που τους αξίζει αυτός ο χαρακτηρισμός. Ο άντρας μαλακώνει και γλυκαίνει, γίνεται πιστό σκυλί μπροστά σου, έτοιμο να σε προστατεύσει από κάθε κίνδυνο και να διώξει κάθε φόβο και ανασφάλεια σου. Γίνεται το”γαϊδουράκι” σου, έτοιμο να σε απαλλάξει από όλους τους κόπους σου και να προλάβει κάθε επιθυμία σου πριν καν την ξεστομίσεις. Γίνεται “τέρας” στο κρεβάτι σου και δεν θα σηκωθείς από εκεί αν πρώτα δεν χορτάσεις, δεν νιώσεις γεμάτη και δεν σου κοπούν πόδια και ανάσες.

Να υποθέσω ότι αυτά δεν τα γνώριζες, όμως αυτά ισχύουν.

Δεν γίνεται οι μισοί κάτοικοι του πλανήτη να είναι γυναίκες και οι άλλοι μισοί να είναι γαϊδούρια, γουρούνια και χοντρόπετσα τέρατα.

Παρ’ το αλλιώς κορίτσι μου!

Κάποιο λάθος κάνεις. Κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά. Και οι πιθανότερες αιτίες που σκέφτεσαι έτσι, είναι οι εξής. Ή έχεις πέσει σε μαλάκα (έχει τέτοιους το είδος μας, δεν το αρνούμαι). Ή θες ψυχίατρο (κλείσε αμέσως ένα ραντεβού, μη χάνεις λεπτό). Ή του ζάλισες πολύ τον έρωτα και δεν σε άντεξε (Οπότε, δεν σου φταίνε οι άντρες αγάπη μου).

Με τιμή!

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top