Να ξεκινάς την κάθε μέρα με χαμόγελο. Μόνο έτσι αξίζει να ζεις!

March 24, 2019
One Min Read
42 Views

Γράφει ο συγγραφέας, Δημήτρης Νομικός

Έβγα με την καλημέρα στα χείλη σου. Πες την ζεστά. Όχι με τα λόγια σου, αλλά με την καρδιά σου. Μην περιμένεις όμως ότι η μέρα σου θα αλλάξει επειδή εσύ θα πεις καλημέρα. Πες την όμως γιατί έτσι σου αρέσει και έτσι αισθάνεσαι. Για τον τσαμπουκά σου, για τη μαγκιά σου, για την ομορφιά σου. Έτσι βγαίνει από την καρδιά!

Άνοιξε τη μέρα σου με χαμόγελα. Όχι γιατί έτσι εξαφανίζονται τα προβλήματα και γίνεται η ζωή ως δια μαγείας υπέροχη, αλλά γιατί έτσι επιλέγεις εσύ να αντιμετωπίσεις τα προβλήματά σου και να δεις τη ζωή. Ότι και αν αυτή σου φέρνει. Επιλογή σου είναι. Επειδή έτσι σου αρέσει, και σε αυτό, λογαριασμό δεν δίνεις σε κανένα! Γύρνα την πλάτη σου σε αυτούς που σου ζητάν εξηγήσεις! Έτσι και αλλιώς, αν πρέπει να εξηγήσεις γιατί χαμογελάς, ε, δεν θα σε καταλάβουν ότι και να τους πεις.

Εννιά στους δέκα, τρελό θα σε πουν. Να εύχεσαι να έχουν δίκιο. Γιατί οι τρελοί αλλάζουν τους κόσμους και κάνουν τα σύμπαντα της φαντασίας τους πραγματικότητα. Ένας, θα σου ανταποκριθεί με χαμόγελο στην καλημέρα σου. Αυτός ο ένας, δεν είναι τυχαίος. Είτε γιατί μια ζωή θα σε θυμάται που τον καλημέρισες με χαμόγελο, είτε γιατί είσαστε από την ίδια πάστα, καταλαβαίνεστε, και θα έχετε δουλειά να προσφέρετε παρέα.

Exit mobile version