Κάνε τις επιθυμίες σου, την μόνη σου επιλογή!

September 24, 2016
2 Mins Read
30 Views

Γράφει η Άντζελα Καμπέρου.

Loading…
Η φάση που δεν ξέρεις τι σου συμβαίνει. Η φάση που ότι κι αν συμβεί το επεξεργάζεσαι μέσα στο μυαλό σου μέχρι το κεφάλι σου να γίνει καζάνι και να μην μπορείς να σκεφτείς πια. Η φάση που δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις, πως το θέλεις, γιατί το θέλεις.

Έρχεται μια περίοδος στη ζωή καθενός που όλα μοιάζουν ένα πολύ μπερδεμένο κουβάρι, που οτιδήποτε κι αν συμβεί δεν μπορείς να το επεξεργαστείς κι αν το προσπαθήσεις μάλλον θα αποτύχεις παταγωδώς. Το χειρότερο δεν είναι αυτό, το χειρότερο είναι να πρέπει να επεξεργαστείς πολλά γεγονότα ταυτόχρονα  τα οποία πέφτουν σαν ατομικές  βόμβες πάνω στο κεφάλι σου και δημιουργούν τέτοιο χάος που ούτε να θυμηθείς το όνομα σου δεν μπορείς.

Loading…
Όταν ακόμα και οι επιλογές σου φαντάζουν λάθος και καταλήγεις να αμφισβητείς τον ίδιο σου τον εαυτό. Σκέφτεσαι πως ήξερες ποιος είσαι και που πηγαίνεις και τώρα βρίσκεσαι σε μια φάση που δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου και δεν ξέρεις τι θέλεις από το μέλλον σου.

Είναι αυτό το κενό αίσθημα μέσα σου, που ξέρεις πως κάτι λείπει μα δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι αυτό. Που ξέρεις πως δεν σου αρέσει η ζωή σου όπως είναι πως πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό να την αλλάξεις αλλά δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι αυτό που πρέπει να κάνεις. Είναι η διαρκής βαρεμάρα και αδιαφορία για τα πάντα γύρω σου ακόμα κι αν ένα λιοντάρι κυκλοφορεί ελεύθερο στους δρόμους.

Δεν ενθουσιάζεσαι και δεν ενδιαφέρεσαι για τίποτα. Όταν ξέρεις πως έχεις ένα σωρό πράγματα να κάνεις αλλά τελικά επιλέγεις το κρεβάτι με το μαξιλάρι αγκαλιά και τον Μουζουράκη να τραγουδά από πίσω “το ύφος μου λίγο χαμένο λίγο μελαγχολικό ίσως να φταίει αυτός που φταίει ίσως να φταίω πάλι εγώ..” και να αναρωτιέσαι αν ο στιχουργός ξέρει κάτι για τη ζωή σου.

Loading…  Loading… Loading!

Το συμπέρασμα είναι ένα. Αν δεν σου αρέσει κάτι στη ζωή σου, αν δεν σου αρέσει και δεν σε γεμίζει ο ίδιος σου ο εαυτός , αν θέλεις να δεις τα πράγματα να αλλάζουν και να έρχονται τα πάνω κάτω, τα πάντα είναι στο χέρι σου. Καλό το κρεβάτι, το μαξιλάρι – και ο Μουζουράκης εννοείται- αλλά με αυτά κανείς δεν άλλαξε τη ζωή του. Σήκω από το κρεβάτι τράβα τις κουρτίνες και πες: Σήμερα είναι η μέρα, σήμερα θα αλλάξω τη ζωή μου, σήμερα θα είμαι εγώ για μένα και κανέναν άλλο, σήμερα θα πάρω αποφάσεις!

Φόρα το πιο όμορφο χαμόγελο σου και την πιο θετική σου διάθεση βγες στους δρόμους και αποφάσισε από που θα ξεκινήσεις τις αλλαγές. Από το πιο απλό και καθημερινό μέχρι τον πιο μεγάλο φόβο σου ξεκίνα να τα αλλάζεις όλα. Και το loading θα γίνει play και από εκεί και πέρα όλα θα φαίνονται κάθε μέρα λίγο πιο όμορφα σε σχέση με την προηγούμενη.

LoveLetters

Exit mobile version