Ένα καλοκαίρι ξέγνοιαστο ζητώ..

August 15, 2019
2 Mins Read
32 Views

Γράφει η Γεώρα

Θα ήθελα ένα καλοκαίρι χωρίς έγνοιες! Χωρίς στρες και σκέψεις που μας προκαλούν άγχος. Θα ήθελα ένα καλοκαίρι δροσερό, παιχνιδιάρικο και ολάκερα δικό μας.
Να μην μας νοιάζει η ώρα. Να μετράμε την σημασία της στιγμής δίνοντάς της τόση αξία όπως οι χτύποι της καρδιάς μας! Θέλω να πηγαίνουμε για μπάνια πρωινά, να βρισκόμαστε στην παραλία προτού βγει ο ήλιος. Την πρώτη του ηλιαχτίδα να την δούμε μαζί, εκεί στα βότσαλα με δυο καφέδες στο χέρι να πλανευόμαστε από την ομορφιά της φύσης και της ηρεμίας της. Να βλέπουμε τον ήλιο να λούζει την πλάση με το φως του και όλος ο κόσμος εκείνη τη στιγμή να είναι δικός μας!
Θα ήθελα ένα καλοκαίρι με χορό, πολύ χορό και τραγούδι. Και με φίλους. Φίλους αληθινούς. Όχι πολλούς, μονάχα αυτούς που αξίζουν. Αυτούς που χαίρονται με την χαρά μας και στεναχωριούνται με την λύπη μας. Με φίλους τρελούς και ονειροπόλους! Με βραδινά μπάνια, με μια κιθάρα και με κέφι που κρατάει μέχρι το πρωί! Με γέλια και πειράγματα! Με μπουγελώματα, φλερτ, αφιερώσεις και με εσένα να μου κρατάς το χέρι σφιχτά!
Θα ήθελα να πάμε στις Σπέτσες και στην Ύδρα. Να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια, να μεταφερθούμε σε μία άλλη εποχή. Λίγο πιο ρομαντική. Να μου κρατάς το χέρι και να με φιλάς γλυκά! Να χαζεύουμε την δύση του ηλίου με παγωτό βανίλια-κεράσι και εσύ να γελάς από τις γκριμάτσες που παίρνω επειδή με πειράζεις θέλοντας να πάρεις από το παγωτό μου. Και εγώ να ερωτεύομαι περισσότερο αυτό το χαμόγελό σου! Και λίγο ακόμα πιο πολύ εσένα!
Θέλω τα βράδια τα καλοκαιρινά να με κρατάς αγκαλιά και να χαζεύουμε τον έναστρο ουρανό! Να κοιμόμαστε μαζί και κάποια να μου κάνεις το χατίρι να κοιμόμαστε έξω στο μπαλκόνι, κυρίως τα βράδια που έχει φεγγάρι, μιλώντας με τις ώρες και έχοντας για συντροφιά κάποια κεριά αναμμένα. Και το πρωί να ακούω την πρώτη καλημέρα από εσένα, ενώ η μυρωδιά του καφέ που έχεις ετοιμάσει να με καλημερίζει και εκείνη γλυκά. Και όλα αυτά ξανά πάλι από την αρχή.
Θέλω ένα καλοκαίρι ανέμελο, με όμορφες στιγμές και κυρίως με εσένα!
Ένα καλοκαίρι που να φέρει το όνομά σου, την φωνή σου, το άρωμά σου, τα χάδια σου και εκείνο το τρυφερό φιλί σου! Και ξέρεις αυτό το καλοκαίρι φέρει μία μαγεία μοναδική. Μυρίζει «ζωή» με ένα μοναδικό τρόπο. Όχι μόνο γιατί είσαι εσύ δίπλα μου αλλά γιατί έχει μέσα του την ευτυχία σε μικρές δόσεις που όμως είναι το φίλτρο για να συνεχίσουμε να ζούμε χαμογελώντας! Εξάλλου η ευτυχία βρίσκεται πάντα στα μικρά και στα απλά που κάνουν όμως την ζωή να είναι πανάκριβη! Και το καλοκαίρι από μόνο του φέρει εκείνες τις μικρές δόσεις ευτυχίας που χρειάζεσαι στη ζωή! Το δικό μου όμως, έχει και εσένα! Και αυτό φτάνει!

Exit mobile version