Ο έρωτας θέλει μπέσα και ψυχή.

January 5, 2019
2 Mins Read
26 Views

Γράφει η Μιράρ

Όλοι ερωτευόμαστε κάποια στιγμή της ζωής μας, όλοι έχουμε βιώσει αυτό το απέραντο συναίσθημα. Ένα συναίσθημα που το ακολουθούν χίλια δυο άλλα.
Περίεργο ε; Είναι και περίεργο και ανεξήγητο θα έλεγα.
Είναι σαν τα πυροτεχνήματα! Ξαφνικό, δυνατό και με πολλά χρώματα! Τρανταχτό και κάνει τον μεγαλύτερο θόρυβο μέσα μας..
Πάντα και παντού θα υπάρχει αυτός ο ξαφνικός, απρόβλεπτος “κύριος” με τα κόκκινα βέλη που τον βλέπεις μπροστά σου, ειδικά όταν δεν το περιμένεις.
Δίνει όμως ένα άλλο νόημα στην ζωή μας σωστά; Κάτι το διαφορετικό, το ιδιαίτερο! Ο άτιμος!
Επειδή λοιπόν εμείς είμαστε αυτοί πού πρέπει να τον ζούμε, χρειάζεται να τον κάνουμε πιο όμορφο, πιο χρωματιστό, πιο γλυκό και τρυφερό, πιο ρομαντικό! Να ξυπνάμε την καλή του πλευρά, γιτί όχι, και αυτήν την λεγόμενη ροζ του πλευρά.
Δεν πρέπει να τον φοβόμαστε, να τον υπεραναλύουμε και του αξίζει να τον ζήσουμε πρέπει! Χωρίς τις ανασφάλειες, χωρίς τα μη και αν..
Όμως για να γίνει κάτι τέτοιο και για να τον ζήσουμε στο απόλυτο, πρέπει να είμαστε σωστοί μαζί του! Τίμιοι και ξεκάθαροι από την αρχή μέχρι και το τέλος.
Πώς θα γίνει όμως αυτό;
Υπάρχει τρόπος; Τρόπος για να οδηγήσουμε εμείς έναν έρωτα στην κορυφή;
Φυσικά υπάρχει!
Η μπέσα μέσα στον έρωτα!
Ναι, η μπέσα. Αυτή η απλή, μικρή, λαϊκή λεξη με το έντονο και μεγάλο νόημα!
Το σκεφτήκατε ποτέ, να βάλετε μέσα στον έρωτα την λέξη μπέσα; Ούτε δίπλα ούτε μπροστά η πίσω, μέσα!
Εκεί που τον ζεις, εκεί που πρέπει να πεις τώρα θα τον απολαύσω αυτόν τον έρωτα, τώρα θα είμαι εγώ και αυτός! Στο έπακρο! Θα είμαι ο εαυτός μου και θα είμαι σωστός και ειλικρινής. Δεν θα σκεφτώ τίποτα άλλο πέρα από το να είμαι ειλικρινής. Δεν θα έχω καμία ανασφάλεια και απλά θα αφεθω και θα το ζήσω γιατί αξίζει να το κάνω! Θα έχω μπέσα απέναντι του !
Με το να έχουμε μπέσα γινόμαστε άνθρωποι γεμάτοι αυτοπεποίθηση γιατί ξέρουμε ποιοι είμαστε, χωρίς υποκρισία, χωρίς μεγάλα λόγια να τονώσεις το εγώ, ούτε θα κοροϊδέψεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου.
Είναι δύσκολη λέξη η μπέσα, όμως τόσα πολλά έχει να μας διδάξει και το κυριότερο, μπορεί να σου ξανασυστήσει τον έρωτα από την αρχή.
Μόνο η ειλικρίνεια θα μας οδηγήσει στην κορυφή του έρωτα!
Μήπως αν από σήμερα είχαμε όλοι μέσα μας αυτογνωσία και βάζαμε λίγη μπέσα στα λόγια μας άλλαζε αυτός ο κόσμος προς το καλύτερο;
Μήπως ο έρωτας γινόταν αυτό το απόλυτο συναίσθημα;

Μιραρ

Exit mobile version