Οι πιο όμορφες γυναίκες είναι οι ευτυχισμένες!

November 12, 2018
One Min Read
24 Views

Γράφει η Δέσποινα Χατζάκη.

Και φτιάχνεται και βάφεσαι και στολίζεται. Και όλο κάτι ξεφεύγει στην εικόνα σου, στην ομορφιά σου, στη λάμψη σου. Όσα φτιασίδια, όσα στολίδια όμως κι αν αναζητήσεις τίποτα δε συγκρίνεται με την ομορφιά που βγαίνει από μέσα σου! Είναι αυτή η λάμψη που εκπέμπεις, όταν είσαι ευτυχισμένος και χαρούμενος. Όταν είσαι μέσα σου καλά βγαίνει και προς τα έξω!

Οι πιο όμορφες γυναίκες είναι οι ευτυχισμένες, δε λένε; Ε, λοιπόν, έτσι είναι! Βέβαια για τον καθένα η ευτυχία είναι υποκειμενική. Σε άλλους αρκούν τα απλά και άλλοι θέλουν τα πολύπλοκα. Όπως κι αν είναι όμως αρκεί το “μέσα” να είναι καλά!

Γι’αυτό σου λέω! Φόρεσε το χαμόγελό σου, εστίασε το μυαλό σου στο θετικό και αμέσως θα ομορφύνεις! Η κατήφεια ασχημαίνει, η γκρίνια και η “ξινίλα” δεν καλύπτεται με κανένα στολίδι όσο ακριβό κι αν είναι. Τίποτα δεν μπορεί να κρύψει το εσωτερικό κενό, την εσωτερική ασχήμια! Βρες κάτι που σε γεμίζει και σου δίνει χαρά και θα εκπέμψεις τη λάμψη που επιθυμείς. Η ομορφιά, το “κάλλος” ποτέ δεν εστιαζόταν μόνο εξωτερικά. Βοηθούσε η αγάπη στην ψυχή, η καλλιέργεια του μυαλού και η φροντίδα του σώματος!

Βρες λοιπόν αυτό που σε κάνει χαρούμενη, “κάλυψε” την ψυχή σου με αγάπη για να αποκτήσεις την ομορφιά που επιθυμείς! Κι αν ποτέ ο έρωτας σου χτυπήσει την πόρτα και θρονιαστεί στη ζωή σου, ε, τότε απόλαυσε την απόλυτη λάμψη που κάθε γυναίκα λαχταρά!

Exit mobile version