Κάτσε φίλε να σου πω, πώς με πούλησε φτηνά..

March 27, 2018
2 Mins Read
61 Views

Γράφει ο Κλαύδιος Πρίφτης

Έλα φίλε! Καθησε δίπλα μου. Θα βάλω και μια ρακή να πιούμε.
Απόψε θα πούμε πολλά. Απόψε θα δεις τον κολλητό σου να καταρρεει. Απόψε θα βάλω τα κλάματα και μόνο εσύ θα δεις ότι δεν είμαι και τόσο σκληρός τελικά..
Έλα, Καθησε. Άκου λέει τι θυμήθηκα σήμερα να γελάσεις!
Θυμάμαι όταν τρεχαμε ανεμελοι ως αρμόζει σε εφήβους που το μόνο που σκέφτονται είναι το Σεξ.
Θυμάσαι τις κοπανες που κάναμε από την σχολή; Μήπως τα ξενύχτια στα κοντινά μαγαζιά της Αθήνας;
Οι απίστευτες ιστορίες και τα παραμύθια που λέγαμε με σκοπό να δελεασουμε τα όμορφα κορίτσια, αυτά τα κορίτσια με τα όμορφα χαμόγελα και την εσωτερική τρομάρα της αγνοιας..
Τα πρώτα φιλιά που δώσαμε και μέχρι να το πετύχουμε είχαμε ξοδέψει καμιά δεκαριά κάρτες και άπειρες ώρες κλεισμενοι σε ένα δωμάτιο ακούγοντας ερωτικές μπαλάντες για να βρούμε την έμπνευση να γράψουμε κάτι πιασιαρικο! Λίγο αργότερα θυμάσαι τα ευκαιριακα πάρτι όπου γνωρίσαμε επιτέλους την ηδονή και την απόλαυση!!
Τι ωραίες εποχές, μα κοίτα να δεις! Η ρακι στερεψε. Ώρα για δεύτερο γύρο.
Αδελφέ μου! Εσύ! Που εγώ μαζί σου έχω ζήσει τις ποιο όμορφες στιγμές μου! Θλίψη βαριά, με έχει τυλιξει, όπως ο οφις ο κακός των ονείρων, που δεν μας αφήνει να αναπνευσουμε. Σκοτάδι συνεχόμενο πλέον η ρουτίνα μου.
Θύμα τολμώ να δηλώσω κι εγώ, σε γυναίκας καμώματα..
Μεγαλώσαμε καλέ μου φίλε και οι σχέσεις περιπλεκονται όσο μεγαλώνεις.
Αγάπησα. Αγάπησα σου λέω! Και για λίγο πίστεψα! Πίστεψα ότι θα ζήσω κι εγώ αυτές τις ελκυστικές ρομαντικές ταινίες του Χόλιγουντ..
Ήλπιζα! Ότι θα ερχόμουν τρέχοντας να σου πω για την απόλυτη ευτυχία μου και πίστεψε με ήμουν έτοιμος!
Δεν πρόλαβα. Βλέπεις, μέχρι τώρα δεν είχαμε καλή σχέση με τον έρωτα. Πίστεψα ότι θα κάνω την αρχή. Το ήθελα πολύ. Μα τώρα είμαι μόνος. Νιώθω τόσο μόνος φίλε μου! Τόσο μόνος. Τόσο εκτεθειμενος..
Το αστείο ξέρεις ποιο είναι; Άκου να δεις πλάκα. Αυτήν την φορά δεν είχα στρατηγική. Ούτε ωραία λόγια. Ήμουν απλά εγώ.. Ο καλύτερος φίλος σου. Ο γείτονας που θα σε βοηθήσει όπως μπορεί όπου μπορεί. Αυτός ο άνθρωπος με ένα πλατύ χαμόγελο, μέρα νύχτα. Αυτός που δίνει αλλά δεν ζητάει πίσω. Αυτός που σε υποστηρίζει σε όλα όσα θες και χατήρι δεν χαλάει!
Και πάλι την πάτησα αδελφέ. Πάλι η καρδιά μου έγινε χίλια κομμάτια και να! Βρίσκομαι εδώ να κλαίω όσο ποιο σιγά μπορώ. Απέναντι σου. Ήθελα μόνο να δώσω.. Κι έδωσα. Και δεν μετανιώνω. Ποτέ δεν μετανιώνω και το ξέρεις αυτό.. Αλλά να παίξει μαζί μου ρε φίλε; Είναι βαρύ!
Να με γεμίζει τύψεις και ενοχικο, είναι έγκλημα. Δεν το αξιζω θαρρώ..
Στην τελική ήρθε κοντά μου με δική της βούληση. Δεν έκανα τίποτα εγώ. Μόνη της μίλησε για έντονα συναισθήματα δεν την αναγκασα να το κάνει.. Αλλά βγήκε πολύ καλό αποτέλεσμα.
Με έκανε να νιώθω ότι έχω τον κόσμο.
Και τώρα σαν Τιτανας νιώθω τον κόσμο να με πλακωνει..
Τώρα ακόμα και το τίποτα, είναι πολυτέλεια..
Ας πιούμε και άλλο…

Exit mobile version