Η αγάπη είναι μάχη, όχι λέξη, και εγω θα σ’αγαπώ για όσο το αξίζεις.

Γράφει ο Γιώργος Καραγεώργος

Να σ΄ αγαπώ για πάντα μου ζητάς. Τρελάθηκες; Πώς θες έτσι απλά να δεσμευτώ για κάτι τέτοιο; Πώς θες να δώσω τον λόγο μου για κάτι που μπορεί να με εκθέσει; Εγώ λοιπόν που έχω μάθει να μιλάω με αλήθειες, έχω μονάχα ένα να σου πω. Όχι! Δεν μπορώ να σου δώσω τέτοια υπόσχεση αγάπη μου, δεν γίνεται να αφήσω τον εαυτό μου να εκτεθεί, ούτε και θα σου επιτρέψω να με πεις εσύ δειλό και ψεύτη. Άκου με μωρό μου!

Εγώ σου δηλώνω πως δεν θα σ΄ αγαπώ για πάντα. Εγώ θα σ’ αγαπώ για όσο εσύ θα το αξίζεις. Εγώ θα σ’ αγαπώ για όσο θα γεμίζεις την ψυχή μου, για όσο θα κατοικείς στα όνειρά μου και θα τους δίνεις χρώμα, άνασα και πνοή. Θα σ’ αγαπώ για όσο θα μπορώ να εμπιστευτώ σε εσένα την ζωή μου, για όσο θα μπορώ να σου ψιθυρίζω τα πιο απόκρυφα μου μυστικά και για όσο θα μου στέκεσαι στους φόβους όταν αλύπητα με δέρνουν. Θα σ’ αγαπώ μέχρι εκεί που θα έχω το κλειδί της αγκαλιά σου και μέχρι εκεί που θα κολυμπώ μες το δικό σου το κορμί, σαν να είναι το κορμί σου η θάλασσά μου.

Μέχρι εκεί που θα με κατακτάς και θα με κυριεύεις. Θα σ΄ αγαπώ όσο θα μου δίνεις μια αιτία,  ένα λόγο και μια αφορμή για αυτό. Όσο θα θαυμάζω τα όσα κάνεις, όσο θα νιώθω πως για εμάς θα πολεμάς. Θα σε λατρεύω! Θα σε λατρεύω έως ότου με αλήθειες θα με ντύνεις, θα παραλύω όταν θα ξέρω πως σου λείπω κι όταν θα βλέπω πως με αγάπη με κοιτάς. Θα σε λατρεύω όσο θα νοιάζεσαι για μένα, όσο θα ξέρω πως φοβάσαι μη με χάσεις κι όσο στα δύσκολα θα στέκεσαι στο πλάι μου γενναία.

Θα είσαι εσύ ο άνθρωπός μου και κανείς άλλος, για όσο ακούω πως πιστεύεις στο μαζί κι για όσο το εγώ σου θα κάνει πίσω στο εμείς. Ο άνθρωπός μου θα είσαι σου λέω, για όσο με πόθο θα με αγγίζεις και με πάθος θα μου μιλάς. Όσο θα έχεις στην ματιά σου μια σπίθα κι όσο τον έρωτα μόνο μαζί μου θα τον τιμάς. Εγώ μωρό μου θα σ’ αγαπώ μέχρι εκεί που θα με σέβεσαι και που θα δείχνεις πως σε νοιάζω, μέχρι εκεί που θα αισθάνομαι πως για σένα είμαι ο πιο σημαντικός.

Για αυτό σου λέω, μην περιμένεις να δεσμευτώ έτσι απλά για το για πάντα. Γιατί αν δεν το έχεις μάθει μέχρι σήμερα αγάπη μου, άκουσε το τώρα.
Η αγάπη θέλει αγώνα κι από τις δυο πλευρές, δεν είναι εύκολη, θέλει αξιοπρέπεια και τόλμη, θέλει θυσίες και πράξεις. Θέλει αποδείξεις η αγάπη κι αμοιβαιότητα, θέλει ένταση και προσπάθεια, δεν είναι λέξη, είναι μάχη. Αν θέλεις το για πάντα μου λοιπόν, αγωνίσου και κέρδισε το.

Εγώ στο είπα ξεκάθαρα απόψε. Θα σ΄ αγαπώ, όχι για πάντα, άλλα για όσο θα το αξίζεις.
Από σένα εξαρτάται!

Exit mobile version