Όταν κοιτάς τους ανθρώπους στα μάτια, να μην φοβάσαι!

May 27, 2018
One Min Read
29 Views

Γράφει η Ελένη Σάββα

Αν κοιτάξεις τα μάτια μου θα δεις αστέρια. Κι έναν ολόκληρο ωκεανό. Αν αποφασίσεις να κοιτάξεις στα μάτια μου, μην κάνεις πίσω. Ο ωκεανός σε περιμένει να τον γνωρίσεις. Ίσως βυθιστείς. Πολλές φορές. Μα πάντα θα βρίσκεις τρόπο να κολυμπάς στα ήρεμα γαλανά του νερά ξανά.
Το μόνο σίγουρο είναι πως θα ανακαλύψεις πολλά. Για μένα, για σένα, για τη ζωή. Θα αλλάξεις, θα γίνεις ο άνθρωπος που πρέπει να γίνεις. Γιατί καθένας που μπαίνει στη ζωή μας, δεν μπαίνει τυχαία.
Μην κουραστείς. Το ταξίδι θα είναι επίπονο. Μα μη βιαστείς. Μόλις βυθιστείς, θα βυθιστώ και γω. Και μετά μαζί πάλι θα βρούμε τον τρόπο να βγούμε στην επιφάνεια. Μη φοβηθείς και μην κουραστείς. Σου το υπόσχομαι, αξίζει τον κόπο.
Όταν κοιτάς τους ανθρώπους στα μάτια, να μην φοβάσαι. Να αφήνεις την καρδιά σου να μεγαλώνει. Να την αφήνεις να νιώθει. Ακόμα κι αν πληγωθείς, θα έχεις κερδίσει. Θα έχεις αποκτήσει μια καρδιά που ο καθένας θα θαυμάζει. Γεμάτη αγάπη.
Κι αν φοβηθείς να είσαι έτοιμος να παλέψεις. Εξάλλου τι όμορφο κερδίζεται δίχως κόπο; Τίποτα. Άσε την καρδιά να ταξιδέψει, να ονειρευτεί, να αγαπήσει.
Και στην τελική, τι ανησυχείς; Η ζωή φροντίζει για όλα. Η καρδιά ξέρει. Νιώθει πολλά και ξέρει περισσότερα. Ακόλουθα την, δεν θα το μετανιώσεις ούτε λεπτό.

Exit mobile version