Υπάρχει ένας μόνο έρωτας, που δεν ξεπερνάς ποτέ..

Γράφει ο Αλέξανδρος Χωριανούδης

Ήρθε ξαφνικά στη ζωή σου. Απρόσμενα. Κι εσύ έπεσες με τα μούτρα πάνω του. Παραδόθηκες ψυχή τε και σώματι. Οι άμυνες σου αποδυναμώθηκαν τελείως. Δεν κράτησες τίποτα για σένα εκείνη την φορά. Αυτός ο έρωτας θα σε έχει δικό του για πάντα! Γιατί δεν ήταν απλά περαστικός από την ζωή σου. Έχει αφήσει τα σημάδια του πάνω σου. Ζει ακόμη μέσα σου. Σαν ανάμνηση γλυκιά, που θυμίζει τα χρόνια της νιότης. Σιγοκαίει μέσα σου, κι εσύ παλεύεις με τους δαίμονες σου.

Πόσους έρωτες απαρνήθηκες για χάρη του; Στη σύγκριση με αυτόν κάθε άλλος έβγαινε χαμένος. Μετά το πέρασμα του αναζητούμε διαρκώς να βρούμε κάτι παρόμοιο με αυτό που νιώσαμε μαζί του, απογοητευόμαστε από τις νυν σχέσεις μας και καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι δεν μας ταιριάζουν. Δε δίνουμε εύκολα ευκαιρίες και βαριόμαστε ακόμη πιο εύκολα.

See Also

Γιατί στη ζωή υπάρχει ένας έρωτας, μόνο ένας, στον οποίο δεν βάζεις τελεία ποτέ. Στον πρώτο, δυνατό και παντοτινό έρωτα σου! Σε εκείνον ανήκεις πάντα. Για εκείνον μπορείς να αφήσεις τα πάντα και να τα ζήσεις όλα από την αρχή, ξανά και ξανά!

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top