Blog

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Άλλο ένα διήμερο πλησιάζει και είμαστε έτοιμοι να το χαρούμε και να το απολαύσουμε. Το Σαββάτο μας δημιουργεί την ανάγκη για εξωστρέφεια και κοινωνικότητα. Για να βγούμε να διασκεδάσουμε, να περάσουμε ανέμελες στιγμές, να φλερτάρουμε και να δημιουργήσουμε μια νέα σχέση.

Πέρα από την ανεμελιά όμως αυτή του διημέρου αυτού υπάρχει και το πρόγραμμα και η λογική που μας επιβάλλει. Μας ζητά αυτή η Κυριακή να μπούμε σε ένα πρόγραμμα και αν είχαμε αναβάλει κάποια υποχρέωση μας, να πιεστούμε να το φέρουμε εις πέρας.

Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά, σε κάθε ζώδιο τι μπορεί να φέρει σε αισθηματικό επίπεδο! 

ΚΡΙΟΣ

Ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο μόλις ήρθε, η διάθεση σου ανεβαίνει και κυρίως η ερωτική, μιας και αφήνεις πίσω σου τις όποιες δυσκολίες πέρασες και επιθυμείς να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου. Ενδέχεται να φύγεις κάποιο διήμερο ή να κανονίσεις να πας για μπάνιο με το ταίρι σου, ότι μα ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις, θα περάσεις ένα υπέροχο και συναρπαστικό Σαββατοκύριακο.

Για εσένα που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα για αυτό το διήμερο. Να περιμένεις πολλές νέες γνωριμίες και πολύ ανεβασμένη διάθεση, ο παρορμητισμός σου είναι εκείνος που σε βοηθά να πλησιάσεις το άτομο που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσένα Ταύρε μου το διήμερο έχει πρόγραμμα αλλά έχει και θετικές εξελίξεις. Το Σαββάτο δεν έχεις παρά να κάνεις όλα εκείνα που αμέλησες μέχρι τώρα. Ήρθε η στιγμή να βάλεις σε μια σειρά υποθέσεις και εκκρεμότητες, αλλά και γιατί όχι να αλλάξεις κάτι στην εξωτερική σου εμφάνιση ή στην σωματική σου κατάσταση, ότι και αν είναι αυτό που θες να αλλάξεις να ξέρεις ότι σύμμαχός σου θα είναι το ταίρι σου.

Αυτό το διήμερο για εσένα μπορεί να μην είναι και το πιο καυτό της ζωής σου αλλά βάζεις τις σωστές βάσεις για να έρθει ένας μεγάλος έρωτας. Θα ασχοληθείς με την εξωτερική σου εικόνα, θα αλλάξεις την γκαρνταρόμπα ή το στυλ σου, θα ανανεωθείς γενικότερα και θα αρχίσεις να νιώθεις πιο όμορφα με τον εαυτό σου. Όταν αρχίζει να μας αρέσει ο εαυτός μας, η αλήθεια είναι πως αρέσουμε και στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διήμερο και έπειτα γίνεσαι το πιο εξωστρεφές ζώδιο. Έχεις ενέργεια να κάνεις πολλά πράγματα αυτό το διήμερο και η αλήθεια είναι πως θα έχεις έναν μαγικό τρόπο ακόμη και αν βαριέται το ταίρι σου να μπορείς να το παρασύρεις. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα χαρείτε και θα γελάστε το σίγουρο είναι πως δεν έχετε σκοπό να ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα.

Για εσένα Δίδυμε μου, που δεν έχεις μια σχέση αλλά επιθυμείς να αποκτήσεις, το διήμερο αυτό είναι σούπερ ιδανικό και γεμάτο με ευκαιρίες για να αλλάξει άρδην το σκηνικό μοναξιάς. Είσαι το πιο δημοφιλή άτομο του διημέρου και όχι μόνο, η δημοτικότητα σου στα ύψη και οι επιλογές για μόνιμη σχέση είναι παραπάνω από μια. Μην φερθείς παρορμητικά στην απόφασή σου, θέλω να έχεις το νου σου γιατί είναι μια καλή ευκαιρία να βρεις αυτό που έψαχνες στα ερωτικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το διήμερο, μπορεί να μην είναι και από τα πιο ανέμελα Σαββατοκύριακα, όμως μπορεί να έχει μια ευχάριστη αλλαγή στα αισθηματικά σου. Το Σάββατο μπορεί να σου οργανώσει με κάποιο τρόπο τη ζωή και να σε κάνει νιώσεις πιο όμορφα με εσένα πρώτα και έπειτα με το ταίρι σου. Η αλλαγή αυτή μπορεί να έχει να κάνει με την εξωτερική σου εμφάνιση ή και ακόμη να σταματήσεις μια παλιά σου κακή συνήθεια.

Για εσένα Καρκίνε μου που δεν έχεις μια σχέση το τελευταίο διάστημα, μπορεί να μην είναι αυτό το διήμερο ιδανικό για μια νέα γνωριμία, ωστόσο μπορείς να απομακρύνεις κάτι που σε εμπόδιζε να ξεκινήσεις κάτι νέο. Αλλάζεις την εντύπωση που είχαν οι γύρω σου για εσένα, ή κάτι που ενδεχομένως να απωθούσε το πρόσωπο που σου άρεσε.

ΛΕΩΝ

Ένα υπέροχο διήμερο κατέφτασε και ποιος σε πιάνει, θα ζήσεις ένα πολύ χαρούμενο και ανέμελο Σαββατοκύριακο με το ταίρι σου. Θα είσαι ευδιάθετος-η, θα έχεις την ανάγκη να κάνεις αστεία και πειράγματα στον/στη σύντροφό σου. Να συζητήστε σοβαρά για κάποιο θέμα, θα σου έλεγα να μην μπες στη διαδικασία, επειδή θα έχεις πολύ ανεβασμένη διάθεση, δεν θα ήθελες να χαλάσει το όλο κλίμα με μια σοβαρή κουβέντα.

Αν δεν διαθέτεις μια σχέση Λέοντα μου, το διήμερο αυτό έχει όλες τις προδιαγραφές να δημιουργήσεις μια νέα και μάλιστα να έχει πολύ αξιόλογο ξεκίνημα. Το Σάββατο σε βγάλει από την εσωστρέφεια και να σε κάνει το πιο κοινωνικό και χαρούμενο ζώδιο. Εκμεταλλεύσου λοιπόν αυτές τις δυο ημέρες για να γνωρίσεις κόσμο και ανάμεσα σε αυτά τα νέα άτομο δεν αποκλείετε να κρύβετε ένας μεγάλος έρωτας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διήμερο μπορείς να οργανώσεις και να φέρεις εις πέρας κάθε εκκρεμότητα σου. Ενδεχομένως να θες να αλλάξεις στο χώρο που μένετε με το ταίρι σου κάτι στη διακόσμηση ή στο να γίνει η φωλιά σας πιο λειτουργική. Οι αλλαγές που θα θες να κάνεις ενδεχομένως να αφορούν και την εξωτερική σου εμφάνιση ή και την φόρμα σας.

Αν δεν διαθέτεις μια σχέση Παρθένε μου, το διήμερο αυτό για εσένα είναι μια καλή ευκαιρία να μπορέσεις να βάλεις σε μια τάξη τον εσωτερικό σου κόσμο αλλά και τον εξωτερικό. Ότι δεν σου αρέσει, ότι δεν σου κάνει καλό σκοπεύεις να το αλλάξεις η λογική σε ωθεί να οργανώσεις και να μεταμορφώσεις ακόμη και την εξωτερική σου εμφάνιση. Όλοι οι δρόμοι σε οδηγούν λοιπόν στο να αρχίσεις να αρέσεις σε εσένα πρωτίστως και έπειτα και στους γύρω σου.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διήμερο και έπειτα αλλάζουν πολλά στον ερωτικό τομέα. Αλλάζει η διάθεση σου και ο τρόπος ακόμη που βλέπεις το ταίρι σου, θα περάσετε πολύ όμορφες μέρες σαν δυο καλοί φίλοι χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα χαθεί ο ερωτισμός σας, εσύ λειτουργείς καλύτερα όταν νιώθεις οικεία και αυτό απομακρύνει τις όποιες συστολές έχεις.

Δεν έχεις σχέση Ζυγέ μου; Αυτό το διήμερο ετοιμάσου όχι μόνο να γνωρίσεις ένα άτομο αλλά πολλά και να διχαστείς στην απόφαση σου. Αν θες να αποκτήσεις μια σχέση, θα σου είναι δύσκολο να επιλέξεις εκείνο το πρόσωπο που θα είναι το κατάλληλο για εσένα. Ενδιαφέροντα άτομα θα μπουν στη ζωή σου και θα έχουν ενεργό ρόλο όσο για την τελική σου απόφαση, δεν σε πιέζει κανείς σε ποιο πρόσωπο να ανάψεις το πράσινο φως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχει πολύ τρέξιμο και υποχρεώσεις αυτό το διήμερο. Το Σαββατοκύριακο αυτό, χρειάζεται να διεκπεραιώσεις υποθέσεις σου και να αφήσεις για λίγο στην άκρη την ερωτική σου ζωή. Σαφέστατα και μπορείς να τα συνδυάσεις, να κλείσεις υποθέσεις σου και έπειτα να χαρείς το ταίρι σου. Προέχει όμως να νιώσεις ηρεμία και γαλήνη, οπότε απομακρύνεις κάθε τι που μπορεί να σε πιέσει ή να μην νιώθεις ελευθερία.

Γα εσένα που είσαι μόνος/η Σκορπιέ μου, μπορεί αυτό το διήμερο να αισθανθείς μια πίεση. Η αλήθεια είναι πως το πάθος και ο ερωτισμός σου πάνε λίγο περίπατο, επιστρατεύεις την λογική και αποζητάς να τελειώσεις υποθέσεις σου και να ασχοληθείς μόνο με εσένα. Θες να πας για ψώνια, να αλλάξεις κάτι στην εμφάνιση σου να ξεκινήσεις μια νέα ασχολία. Όλοι οι δρόμοι σε οδηγούν στο να ανανεωθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλάζει η διάθεση σου εντελώς, το διήμερο αυτό θα περάσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου. Αν το τελευταίο διάστημα είχατε κάποια θέματα, όπως εντάσεις, τώρα θα δεις πως όχι μόνο λύνονται όλα αλλά περνάτε και απίστευτες ερωτικές στιγμές που σας ανανεώνουν. Απόλαυσε ένα υπέροχο και πολύ αισιόδοξο Σαββατοκύριακο.

Για εσένα που είσαι μόνος/η Τοξότη μου και δεν διαθέτεις μια σχέση αλλά θα επιθυμούσες να αποχωριστείς την μοναχικότητα σου, το διήμερο αυτό είναι μεγάλη ευκαιρία να αλλάξουν πολλά! Το Σάββατο θα γνωρίσεις απίστευτα πολλά άτομα και δεν θα διστάσεις με έξυπνο φλερτ να δείξεις την έλξη σου στο πρόσωπο που σου αρέσει. Στο χέρι σου είναι να δείξεις ότι επιθυμείς σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου αυτό το διήμερο έχει πολλές υποχρεώσεις. Οι υποχρεώσεις αυτές δεν είναι κοινωνικές όσο ότι πρέπει να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να αλλάξεις κάποια πράγματα τα οποία δεν χωρούν καμία αναβολή. Θα αφιερώσεις πάρα πολύ χρόνο για την εμφάνιση σου ή τις αλλαγές που θες να κάνεις με αποτέλεσμα να παραμελήσεις κάπως το ταίρι σου, σε ενημερώνω γιατί θα ακούσεις παράπονα.

Για εσένα Αιγόκερε μου που δεν διαθέτεις μια σχέση, αυτό το διήμερο, αφιερώνεις χρόνο σε εσένα και μόνο σε εσένα. Βάζεις στόχο να αλλάξεις πράγματα στην εμφάνιση σου, στη διατροφή σου, στην γκαρνταρόμπα ή ότι άλλο θεωρείς πως θα σου ανεβάσει τη διάθεση. Φτιάχνεις το προφίλ σου και παρά το ότι δεν είναι ένα καυτό διήμερο, δημιουργείς τις συνθήκες για αυτά που θα έρθουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το διήμερο αυτό Υδροχόε μου για εσένα είναι ένα ξέφρενο party! Το Σάββατο σε κάνει πιο χαρούμενο/η, αλλά και μια διάθεση για πολύ διαφορετικά πράγματα. Θες να ανανεωθείς με το ταίρι σου και να αισθανθείς ότι ο έρωτας σας όχι μόνο δεν έσβησε με το πέρασμα του χρόνου αλλά υπάρχει και είναι πιο δυνατός από ποτέ.

Δεν υπάρχει περίπτωση Υδροχόε μου, να επιθυμείς να κάνεις σχέση και να μην σου έρθει αυτό το διήμερο. Ετοιμάσου να φλερτάρεις, να γνωρίσεις νέο κόσμο και να αλλάξεις ακόμη και παρέες. Αλλά να θυμάσαι αυτό, αν επιθυμείς να κάνεις σχέση ερωτική και όχι μόνο, γιατί πρέπει να το θες είναι η ευκαιρία σου το Σαββατοκύριακο.

ΙΧΘΥΣ

Για εσένα Ιχθύ μου το διήμερο αυτό θέλει μια μικρή προσοχή! Το Σάββατο σου δημιουργεί μια δυσκολία, άλλα θέλεις και ίσως το ταίρι σου να επιθυμεί κάτι άλλο. Είναι απρόσμενο το Σαββατοκύριακο αυτό, μπορεί να έχεις κάποια θέματα επικοινωνίας, όμως πραγματικά αν αφήσεις τα όποια παράπονα μπορεί να έχεις θα δεις ότι μπορείς να περάσεις στιγμές ανεμελιάς.

Ιχθύ μου για εσένα που δεν έχεις μια σχέση, και με δεδομένο ότι το Σάββατο σου δημιουργεί την ανάγκη να ονειρευτείς μεν αλλά να μην επικεντρωθείς τόσο στην πράξη. Δεν έχεις παρά να ζητήσεις από τους φίλους σου, την παρέα σου, να κάνετε αυτό που θέλετε. Ζήτησε να κάνετε αυτό που πραγματικά θες να γίνει αυτό το διήμερο και μην περιμένεις να το καταλάβουν οι άλλοι αυτό για εσένα.

Πηγή