Πάντα θα έχουμε η μία την άλλη κι αυτή θα είναι η πιο μεγάλη μας νίκη!

Γράφει η Πράξια Αρέστη

Μεγαλώσαμε φίλη….
Οι εποχές άλλαξαν, οι καιροί αγρίεψαν
κι εμείς ψάχνουμε ακόμη για λίγο γιασεμί στις αυλές για να μυρίσουμε.
Μεγαλώσαμε φίλη…
κι αν μάθαμε με τον σκληρό τρόπο ότι ιππότες πια δεν υπάρχουν, δεν πάψαμε ποτέ να αγαπάμε.
Οι άνδρες μισούν τις γυναίκες και οι γυναίκες τους άνδρες και όλοι μισούν τον εαυτό τους που δέχθηκε να βολευτεί, να αφήσει τα όνειρά του, που καταπιέζεται σε λάθος σχέσεις, που δεν κυνηγά τον έρωτα.
Τίποτα ιερό δεν υπάρχει πια.
Όλοι κυνηγούν το εύκολο σεξ, πιέζονται με το πρώτο συναίσθημα ή την πρώτη ευθύνη που φέρνει η σχέση, φεύγουν όταν νιώθουν και εκεί που μένουν, μένουν μόνο από ανάγκη.
Μεγαλώσαμε φίλη…
Κλάψαμε, γελάσαμε, χάσαμε, κερδίσαμε κι όταν ο πόνος του έρωτα μας λύγισε στηριχθήκαμε η μία στην άλλη.
Πια το φιλί δε σημαίνει τίποτα. Η αγκαλιά δε σημαίνει τίποτα. Το να περνάς μια νύχτα με κάποιον δεν σημαίνει τίποτα.
Ανοίγεις τα μάτια σου κι ο άλλος έχει χαθεί. Πήρε σάρκα έδωσε μία νεκρή ψυχή και συνεχίζει στο επόμενο θύμα, με μια ναρκισσιστική σχιζοφρένεια ότι όλα είναι καλά κι αυτός καλύτερα.
Πόσο ψέμα πουλάνε στον εαυτό τους πριν κοιμηθούν. Πόσο ψέμα πουλάνε στους άλλους.
Μεγαλώσαμε και μάθαμε δυστυχώς να βλέπουμε το ψέμα. Και είναι μεγάλο. Δεν μπορούμε να τα βάλουμε μαζί του. Προτιμάμε πια την ψυχική μας ηρεμία. Δεν μπορούμε να σώσουμε κανέναν. Δεν είναι δική μας δουλειά. Δεν έχουμε πια χρόνο να περιμένουμε κανέναν να ωριμάσει συναισθηματικά.
Μεγαλώσαμε φίλη…
Και προτιμάμε η μία την παρέα της άλλης. Οι άνδρες έρχονται, φεύγουν, ξεχνάνε.
Δεν βλέπουν τι κρύβει η καρδιά μας. Δεν τους νοιάζει αν το σώμα είναι δικό μας και δεν είναι προς πώληση. Δεν τους νοιάζει τι νιώθουμε. Δεν θέλουν να ξέρουν. Μόνο να βολεύονται αυτοί. Μόνο οι δικές τους ανάγκες έχουν σημασία. Έτσι κι αλλιώς πιστεύουν πως όλες είμαστε ίδιες. Έτσι κι αλλιώς δεν ξέρουν ούτε θέλουν να αγαπούν. Η αγάπη δεν είναι βολική και το σεξ υπάρχει εκεί έξω άφθονο. Πόση δυστυχία. Να ζητιανεύεις λίγη ηδονή όταν μπορείς να έχεις τον έρωτα αλλά να τον χάνεις επειδή δείλιασες.
Μεγαλώσαμε φίλη…
μα μη σε νοιάζει. Για μένα είσαι πιο όμορφη από ποτέ. Ήταν τιμή μου να σε βλέπω να νικάς τις μάχες σου. Ήταν τιμή μου και να πέφτω στο πεδίο της μάχης λαβωμένη δίπλα σου. Ακόμη κι όταν κάναμε μούτρα η μία στην άλλη ξέραμε ότι έχουμε η μια την άλλη. Πάντα θα έχουμε η μία την άλλη κι αυτή θα είναι η πιο μεγάλη μας νίκη στη ζωή. Κι ας μην καταλάβουμε αυτό τον μίζερο κόσμο ποτέ.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top