Ο εννιάλογος της πραγματικά ερωτευμένης γυναίκας.

March 13, 2023
4 Mins Read
467 Views

Γράφει ο Γιώργος Καραγεώργος

Απόψε θα αναφερθώ στην γυναίκα που είναι ερωτευμένη ψυχή τε και σώματι, κι όχι στα λόγια μόνο.
Θα σου μιλήσω φίλε μου για εκείνα τα ξεκάθαρα σημάδια της, που ακόμη κι αν δεν το τολμάει να σου δηλώσει τον έρωτα της, αυτές της οι κινήσεις κι οι συμπεριφορές της, είναι μια δήλωση ξεκάθαρη ότι σε έχει ερωτευτεί.
Η γυναίκα που είναι ερωτευμένη λοιπόν, θεωρεί την αγκαλιά σου το ίδιο σημαντική, αν όχι περισσότερο, με το σεξ. Θέλει την αγκαλιά σου.
Θα την δεις να κουρνιάζει, να την ψάχνει σε κάθε ευκαιρία, να την διεκδικεί. Θα την δεις να την λαχταράει, να την ζητάει, να την προκαλεί. Θα παρακολουθείτε τηλεόραση κι αυτή θα χώνεται στην αγκαλιά σου, θα πλαγιάζετε κι αυτή να κολλάει πάνω σου, θα πιάνει το χέρι σου και θα το τυλίγει στο σώμα της. Θα ουρλιάζει η κάθε της κίνηση ένα “αγκάλιασε με”.
Η ερωτευμένη γυναίκα που λες, παθαίνει επιλεκτική αμνησία, ότι υπήρχε πριν από εσένα, μαγικά παύει να υπάρχει, κι υπάρχεις μόνο εσύ για εκείνη. Δεν θυμάται το χθες, δεν αναφέρεται πια σε αυτό, δεν το νοσταλγεί, δεν υπάρχουν οι πρώην της στα social της, δεν υπάρχουν στις επαφές της, δεν υπάρχουν πουθενά στα κάδρα της. Αυτόματα μέσα της γίνεται η σύγκριση, κι εσύ τους έχεις νικήσει όλους κατά κράτος, τους έχεις εξαφανίσει.
Η γυναίκα που σε έχει ερωτευτεί μιλάει στις φίλες της για σένα και φωτίζεται ολόκληρη. Σε περιγράφει και αυτό που περιγράφει δείχνει εξωγήινο, αψεγάδιαστο, ιδανικό, ονειρεμένο.
Θέλει να βγει στον δρόμο και να φωνάξει σε όλους πως είναι δική σου, θέλει να σε δείξει παντού, θέλει να σε φανερώσει.
Μια τέρμα ερωτευμένη γυναίκα, στις πρώτες σας συναντήσεις, είναι αμήχανη, νευρική, σχεδόν αδέξια. Σε κοιτάζει στα μάτια, αλλά δεν μπορεί να σε κοιτάζει για πολύ ώρα, συχνά χαμηλώνει το βλέμμα της, γιατί δεν μπορεί να διαχειριστεί την ένταση αυτών που της προκαλείς. Φτιάχνει συνέχεια τα μαλλιά της, κινείται συνέχεια ή μένει εντελώς ακίνητη, και γέρνει προς το μέρος σου ασυνείδητα. Σε παρακολουθεί με προσοχή και βρίσκει ενδιαφέρον και το πιο άσχετο που θα της πεις.
Η ερωτευμένη γυναίκα από την πρώτη κιόλας στιγμή σε βάζει στα πλάνα της. Σκέφτεται διακοπές μαζί σου, αποδράσεις δικές σας, Σαββατοκύριακα σας.
Δεν μένει ποτέ στο τώρα, δεν της αρκεί το τώρα, δεν σταματάει στο τώρα, σε θέλει σε όλα τα αύριο της. Υπάρχεις στο μέλλον της, στα σχέδια της, στις επιθυμίες της.
Αν δεις γυναίκα να σε περιποιείται, να σε ρωτάει για το πως ήταν η μέρα σου, για το πως νιώθεις, αν είσαι κουρασμένος, αν έχεις φάει, αν κοιμήθηκες αρκετά. Αν την δεις να σε φροντίζει, να σε κακομαθαίνει, να προσπαθεί να προλάβει κάθε σου ανάγκη και να της βγαίνει το ένστικτο της μαμάς από μέσα της. Αν την δεις να είναι στο χώρο σου και να μπαίνει στην κουζίνα, να σου στρώνει το κρεβάτι, να ισιώνει το ριχτάρι στον καναπέ, τότε είναι σίγουρα ερωτευμένη μαζί σου.
Η γυναίκα που σε έχει ερωτευτεί, με το που θα ανοίξει τα μάτια της το πρωί, θα κοιτάξει αν έχει μήνυμα σου. Πριν καν βγει από τα σκεπάσματα, θα σου στείλει την καλημέρα της. Πριν κοιμηθεί, θα σου στείλει μια καληνύχτα, αλλιώς δεν κοιμάται. Θα σε καλεί και θα σου στέλνει σε κάθε ευκαιρία για να σου δείξει ότι σε σκέφτεται, ότι δεν βγαίνεις από το μυαλό της, ότι σε έχει προτεραιότητα.
Η ερωτευμένη γυναίκα φίλε μου, όταν θα είναι μαζί σου θα νιώθει ασφάλεια, θα χαλαρώνει, θα αφήνεται, θα είναι ο εαυτός της, δεν θα σου προσποιείται κάτι άλλο. Θα γίνεται παιδί, θα κάνει βλακείες, θα σε πειράζει, θα τραγουδάει, θα χορεύει, θα παίζει, θα αρχίσει να εκφράζεται.
Θα σου εμπιστευτεί τα μυστικά της, θα σου μιλάει για τις πληγές και τους φόβους της, και για το πως εσύ την κάνεις να σταματάει να φοβάται. Θα σου μιλάει γλυκά, θα έχει νάζι η φωνή της, θα βάζει “μου” στο όνομα σου, στα επίθετα που θα χρησιμοποιεί για εσένα, θα κολλάει κι ένα “μου” στο τέλος τους.
Η γυναίκα που πραγματικά σε έχει ερωτευτεί, θα σου παραδοθεί εντελώς στο κρεβάτι. Θα σου δοθεί ολοκληρωτικά, θα αφήσει κάθε την άμυνα στην άκρη, θα γίνει δική σου. Θα μεγαλώνει τα όρια της, θα πειραματίζεται με εσένα, θα θέλει να σε ικανοποιήσει, κι από αυτό θα παίρνει ικανοποίηση κι η ίδια.
Το σεξ για εκείνη θα είναι έρωτας κι όχι πήδημα, θα είναι προορισμός κι όχι μια ακόμα διαδρομή, θα είναι επιθυμία και λύσσα κι όχι βιολογική ανάγκη, κι όλο αυτό θα το εισπράττεις. Το σεξ μαζί της θα είναι απόλαυση κι όχι συμφωνία, θα είναι αρχή κι όχι τέλος, θα είναι όμορφα πρόστυχο κι όχι φτηνή προστυχιά. Το σεξ θα είναι κάτι άλλο, από όσα γνώριζες μέχρι τώρα, δεν θα είναι σεξ, θα είναι έρωτας και θα στο μάθει εκείνη.
Αν δεις αυτά τα σημάδια λοιπόν αδερφέ, να είσαι βέβαιος πως είναι φουλ ερωτευμένη μαζί σου, μην αμφιβάλεις καθόλου.
Κι αν θες άκουσε με!
Αν κι εσύ νιώθεις για εκείνη πράγματα, μην κάνεις την μαλακία και την χάσεις, δεν θα σου τύχει πολλές φορές στην ζωή σου να σε ερωτευτεί πραγματικά μια γυναίκα. Μπορεί πολλές να σε θελήσουνε, μα λίγες θα σε ερωτευτούν πραγματικά.
Άκουσε με που σου λέω, είναι υπέροχες οι στα αλήθεια ερωτευμένες γυναίκες, μα είναι κι ευάλωτες συνάμα, μην παίξεις μαζί τους, μην τις πληγώσεις. Κι αν τα έχεις τα κότσια απόλαυσέ τες, μα να το κάνεις ντόμπρα, αντρίκια κι έντιμα.
Exit mobile version