Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια αναλυτικά, από 04-10/12

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά δυναμικά με σταθερότητα και δημιουργικότητα και μπορούμε να ασχοληθούμε με ζητήματα που μας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα για να τα αντιμετωπίσουμε μια και καλή ή και να έρθουμε σε επαφή με άτομα που θα μας βοηθήσουν σε προσωπικά μας θέματα. Μέσα σε ένα κλίμα ηρεμίας και ασφάλειας μπορούμε να οργανωθούμε σωστά και να βάλουμε σε εφαρμογή σχέδια που έχουμε. Θα υπάρξουν συμφωνίες που θα βοηθήσουν επαγγελματικά και καριέρα να πάρουν τα πάνω τους.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα 4 Δεκέμβρη, η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό μέχρι τα τέλη περίπου του μήνα και τα πράγματα αλλάζουν σημαντικά, στο προσκήνιο προσωπικά και συναισθηματικά ζητήματα που θα μας απασχολήσουν αρκετά αλλά και κάποιες αρνητικές διαθέσεις που θα φέρουν ζήλια και καχυποψία και θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις μας. Μέσα στην ερωτική σχέση θα υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα που θα φέρουν αντιπαράθεση με το ταίρι μας για αυτό και πρέπει να διαχειριστούμε τις καταστάσεις και να μην αφήσουμε τον εαυτό μας ευάλωτο να παρασυρθεί από αρνητικές τάσεις και συμπεριφορά που θα φτάσουμε στα άκρα. Την ίδια στιγμή θα παρουσιαστούν κάποιες συνεργασίες που θα ευνοήσουν την καριέρα μας για αυτό και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε υποσχέσεις που θα ακούσουμε ή και σε τελικές αποφάσεις που θα πάρουμε.

Από την άλλη το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 6 Δεκέμβρη, δίνει θετικές όψεις και βοηθά τα συναισθήματα να απελευθερωθούν από καταπιέσεις και πιέσεις θα υπάρξει ισορροπία στις σχέσεις μας, στη προσωπική μας ζωή, στη ψυχολογία μας. Είναι μια εξισορροπητική όψη η οποία φέρνει σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα που μας απασχολούν και κάποια άτομα που είναι κοντά μας θα μας βοηθήσουν σε ζητήματα που ακόμα μας απασχολούν θα δώσουν τις καλύτερες συμβουλές για να προχωρήσουμε ένα βήμα πιο κάτω και να πάρουμε τα πάνω μας να πιστέψουμε στον εαυτό μας και στις δυνατότητες που έχουμε.

Ο Ερμής με τον Δία σχηματίζουν ένα υπέροχο τρίγωνο, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και ευνοείται η επικοινωνία, είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεθούμε με άτομα που αγαπάμε, με πρόσωπα που έχει καιρό να δούμε, να μάθουμε τα νέα τους, να πούμε τα δικά μας, να βγούμε για ένα καφέ, να ηρεμήσουμε, να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας με ενέργεια. Θα ακουστούν ευχάριστες ειδήσεις από φίλους, συνεργάτες και γνωστούς, που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον μας. Ίσως να κάνουμε και κάποιες δοσοληψίες, που θα βοηθήσουν τα οικονομικά μας να πάρουν τα πάνω τους μια νέα δουλειά ή η δουλειά μας να πάρει σημαντικά άνοδο και θα έχουμε σημαντικές προτάσεις που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον μας.

Η εβδομάδα ολοκληρώνεται πλανητικά με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία την Κυριακή 10 Δεκέμβρη και αυτό από την μια δίνει θετική όψη που ευνοεί νέες γνωριμίες και επαφές με άτομα που θα παίξουν ρόλο στην καθημερινότητα μας και από την άλλη θα πρέπει να προσέξουμε πολύ καλά την συμπεριφορά και την δράση μας σε κοινωνικό επίπεδο καθώς δεν είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε σωστά κάποιες καταστάσεις που υπάρχουν-ερωτικά προσοχή μεγάλη στην επαφή που θα έχετε με το ταίρι μας καθώς η ζήλια οδηγεί σε εντάσεις, αφήστε χρόνο στο άλλο σας μισό να εκφράσει αυτά που νιώθει για εσάς.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, ποια πράγματα είναι στην λίστα σου και χρειάζεται επιτέλους να σβηστούν; Μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη να ξεκινήσεις νέα πράγματα, αλλά πρώτα πρέπει να τελειώνεις με όσα έχεις αφήσει στη μέση.

Αισθηματικά

Είναι μια περίοδος που αξίζει να κυκλοφορείς περισσότερο, ίσως και να μιλάμε και για μια νέα αισθηματική ιστορία. Έχε λοιπόν, τα ραντάρ σου ανοιχτά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και κυρίως με αυτά που μοιράζεσαι με τους άλλους. Η θέση της αυτή είναι πολύ θετική αλλά μπορεί να μην δεις εύκολα εξελίξεις αυτές τις μέρες, αλλά από την ερχόμενη εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, αν οργανώσεις την καθημερινότητά σου έτσι ώστε να είναι πολύ λειτουργική, σιγά σιγά η προσοχή σου θα αρχίσει να εστιάζεται στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τα αισθηματικά.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο και θα ευνοεί με κάθε τρόπο την αισθηματική σου ζωή και τη συντροφικότητα. Μπορεί κάποιες φορές να νιώθεις ότι τα πάντα πάνε αργά, αλλά σύντομα θα έρθουν οι εξελίξεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αρχίζεις και αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση και έχεις πια πιο πολύ πίστη στον εαυτό σου και τις ικανότητές σου. Μπορείς πλέον να κάνεις δύσκολες συζητήσεις και δεν αποφεύγεις θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, αφήνεις τα προβλήματα των άλλων να σε επηρεάζουν πιο πολύ απ’ όσο πρέπει. Αν δεν λύσεις όμως, τα δικό σου θέματα πρώτα, πώς θα μπορέσεις να βοηθήσεις τους ανθρώπους σου;

Αισθηματικά

Όσο προσεκτικές κινήσεις κι αν έχεις κάνει, όσο κι αν έχεις προσπαθήσει να λάβεις υπόψιν σου όλα τα δεδομένα, κάποια πράγματα θα συνεχίζουν να συμβαίνουν αναπάντεχα και αυτό έχει και μια ομορφιά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που αφορά την εργασία και τις καθημερινές εκκρεμότητες, σε μια πολύ θετική θέση δηλαδή για εξέλιξη σε ένα πρότζεκτ. Οι κινήσεις σου όμως πρέπει να γίνονται αργά και προσεκτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, ίσως ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις όλες τις ανεξερεύνητες γωνιές του μυαλού σου και του χαρακτήρα σου, να πάρεις ρίσκα και να αφήσεις τις αμφιβολίες πίσω σου.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Σε μια θέση από την οποία μπορεί να αλλάξει την αισθηματική σου ζωή. Όμως, τα νέα ξεκινήματα προς το παρόν δεν ευνοούνται. Μπορείς να διερευνήσεις την κατάσταση παρ’ όλα αυτά αυτόν τον καιρό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ίσως να επιστρέφεις από ένα ταξίδι ή να σκέφτεσαι να φύγεις για λίγες μέρες ή ίσως να έχει έρθει η ώρα να ολοκληρώσεις ένα έργο, να κλείσεις δηλαδή τις εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν ακόμη και να απελευθερωθείς. Ό, τι και συμβαίνει φρόντισε να το απολαύσεις.

ΛΕΩΝ

Λέων, η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια και θα ευνοεί με κάθε τρόπο αυτούς τους τομείς, αλλά και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Σε έναν θυελλώδη μήνα, υπάρχουν πολύ θετικές στιγμές!

Αισθηματικά

Σου είναι δύσκολο να αποδεχτείς ότι οι άνθρωποι μπορεί να είναι τόσο ευθείς όσο φαίνονται, χωρίς να κρύβουν κάτι από πίσω. Ρίξε λίγο τις άμυνές σου και απόλαυσε τις νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να ξεκινήσεις νέα εγχειρήματα, να έχεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις στη δουλειά σου, μην ξεχνάς όμως, να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου και να κάνεις περισσότερο υγιεινή ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, είναι πιθανό να κάνεις νέες γνωριμίες, να δημιουργήσεις συνεργασίες ή να νιώσεις περισσότερο την ανάγκη να δημιουργήσεις κάτι με άλλους ανθρώπους.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που αφορά τις νέες γνωριμίες, τις συμφωνίες και την επικοινωνία. Λίγη υπομονή όμως για τα νέα ξεκινήματα. Και όταν τα αποφασίσεις, καλό είναι να τα κάνεις προσεκτικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αν προετοιμάζεις κάτι, ιδίως στα επαγγελματικά, μάλλον αξίζει να κρατάς κάποια πράγματα κρυφά προσωρινά. Δεν είναι ανάγκη να φωνάζεις τα πάντα δυνατά.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, μην συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που δεν σε βοηθούν να εξελιχθείς σαν άνθρωπος. Μερικές φορές το να νιώθεις ασφαλής και να αποφεύγεις τα ρίσκα είναι μεγάλη παγίδα.

Αισθηματικά

Ίσως θες να ασχοληθείς περισσότερο με τις σχέσεις σου, ενώ μπορεί να επιστρέψουν κάποιοι άνθρωποι από το παρελθόν. Πρόσεξε πώς θα χειριστείς αυτές τις επιστροφές και τι περιθώρια θα τους αφήσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και θα ευνοεί με διάφορους τρόπους αυτόν τον τομέα. Μπορείς όμως να κάνεις λίγη υπομονή με νέα ξεκινήματα, για λίγες μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό είναι εκπληκτικό νέο. Η Αφροδίτη φέρνει αρμονία στις σχέσεις, αγάπη και περισσότερη ευκολία σε όλα σου τα εγχειρήματα.

Αισθηματικά

Εκφράσου και πες αυτό που θέλεις να πεις, όχι απαραίτητα για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά για να φεύγουν από μέσα σου σιγά σιγά αυτά που δεν γίνεται να μείνουν άλλο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

See Also

Στα επαγγελματικά σου, έμεινες για πολύ καιρό στο παρασκήνιο, ήρθε ο καιρός να βγεις μπροστά και να δουν όλοι την αξία σου. Μην φοβάσαι να ξεχωρίσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που αφορά τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και αυτό είναι εξαιρετικό επειδή ισχυροποιείσαι εσωτερικά. Η συμμαχία με τον εαυτό σου είναι δύναμη. Επιπλέον, η διαίσθησή σου είναι στα καλύτερά της.

Αισθηματικά

Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να ανταλλάξεις ιδέες, και να δημιουργήσεις νέες σχέσεις, είναι επίσης πιθανή μια συμφωνία γραπτή ή προφορική. Όλα αυτά σου δημιουργούν μια γλυκιά ανυπομονησία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς με λίγη διπλωματία και έξυπνες κινήσεις να επιχειρήσεις να διευρύνεις και τα επαγγελματικά σου ή να βρεις νέους πελάτες και συνεργάτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η περίοδος αυτή μοιάζει ιδανική για να αποβάλεις επιτέλους μια κακή σου συνήθεια και να οργανώσεις από την αρχή το πρόγραμμά σου, ώστε να αισθάνεσαι πιο έτοιμος να αντιμετωπίσεις ό, τι προκύψει.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που αφορά την κοινωνική σου ζωή, τις φιλικές σχέσεις και τη δικτύωση. Ευνοεί ιδιαίτερα και την αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ασυνεννοησία μπορεί να οδηγήσει σε άχρηστους διαπληκτισμούς, για αυτό είναι σημαντικό να μιλάς μόλις προκύψει το όποιο πρόβλημα και να μην το αφήνεις να διογκώνεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, προσπάθησε να έρθεις σε λίγο μεγαλύτερη επαφή με την πνευματική πλευρά σου. Βρες ποιο είναι το βαθύτερο νόημα της ύπαρξής σου. Κάτι σε κρατά πίσω και δεν σε αφήνει να είσαι ο εαυτός σου. Βρες τι είναι αυτό και απόβαλλέ το από μέσα σου.

Αισθηματικά

Είχες πάντα την ικανότητα να κάνεις τους άλλους να ακολουθούν τους ρυθμούς σου και φαίνεται πως και αυτήν την περίοδο κάτι τέτοιο συμβαίνει. Όμως, ίσως βρεθείς μπροστά σε διλήμματα που θα σε κάνουν να αμφισβητήσεις την ικανότητά σου να παίρνεις τις κατάλληλες αποφάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που αφορά τα επαγγελματικά και θα τα ευνοεί με κάθε τρόπο! Είναι πολύ πιθανό από τον επόμενο μήνα να γίνει ένα νέο ξεκίνημα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους και την αισιοδοξία, σε μια πολύ καλή θέση δηλαδή για τη βελτίωση της διάθεσής σου. Μπορεί να αποφασίσεις να εκπαιδευτείς σε κάτι ή μπορεί να έχεις επαφή με ανθρώπους που μπορούν να συμβάλλουν στο να σκεφτείς κάποια πράγματα λίγο διαφορετικά.

Αισθηματικά

Αισθάνεσαι κουρασμένος ή γεμάτος έμπνευση; Αυτές τις μέρες, βιώνεις ένα μείγμα μεγάλων μαθημάτων ζωής, αλλά και μια αίσθηση βαθύτερης επαφής με τον κόσμο γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Υποχρεώσεις και συμφωνίες πρέπει να επανεξεταστούν για να δεις αν όντως οι αποφάσεις που πήρες ήταν οι σωστές. Δεν πρέπει όμως, να επανεξετάσεις μόνο τις συμφωνίες που έχεις με τους άλλους, αλλά κυρίως αυτές που έχεις με τον εαυτό σου.

Πηγή

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top