Οι εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια αναλυτικά, από 25/09-01/10

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά με την Σελήνη να περνάει στον Υδροχόο και να μας βοηθά να ξαναβρούμε την ενεργητικότητα και την δυναμικότητα μας να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να προχωρήσουμε δυναμικά στην προώθηση προσωπικών μας στόχων. Το πέρασμα αυτό μας βοηθά να ανακτήσουμε χαμένη ενέργεια και να ασχοληθούμε με επαγγελματικές υποθέσεις που θα μας βοηθήσουν να προωθήσουμε την καριέρα μας. Κάποια άτομα που είναι κοντά θα μας βοηθήσουν να λύσουμε κάποια ζητήματα που μας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα και θα μας δώσουν τις καλύτερες λύσεις.

Είναι σημαντικό να ακούσουμε με προσοχή αυτά που θέλουν να μας πουν και να μην αφήσουμε τον εγωισμό να μας οδηγήσει σε εντάσεις και επικοινωνιακές συγκρούσεις. Οι όψει και οι συνθήκες που επικρατούν ευνοούν νέες γνωριμίες που θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα μας ενθουσιάσουν άθελα τους θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αποφάσεις που θα πάρουν. Θα παίξουν ρόλο σε κοινωνικό επίπεδο και θα βοηθήσουν πλάνα και σχέδια μας. Κάποιες επαφές που θα έχουμε θα είναι πολύ σημαντικές για αυτό και πρέπει να προχωρήσουμε με σωστές και μεθοδικές κινήσεις στην υλοποίηση κάποια στόχων που έχουμε για να μην κάνουμε λάθη που θα μετανιώσουμε μετά.

Στις 26 Σεπτεμβρίου το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό, οδηγεί σε εντάσεις και επικοινωνιακές συγκρούσεις για αυτό και πρέπει να διατηρήσουμε την αρνητική ενέργεια που υπάρχει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να πάρουμε ρίσκα που θα προωθήσουν προσωπικών μας σχέδια. Μέσα σε ένα περίεργο κλίμα που θα αλλάζει από την μια στιγμή στην άλλη θα νιώσουμε ευάλωτοι και αδύναμοι αλλά είναι σημαντικό να στηριχτούμε και σε άτομα που είναι δίπλα μας και μας βοηθούν να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις που θα ανεβάσουν την διάθεση στα ύψη και θα λύσουν εκκρεμότητες που ακόμα υπάρχουν.

Η χρονική στιγμή δεν είναι η κατάλληλη για να παρθούν τελικές αποφάσεις καθώς θα κάνουμε λάθη που θα μετανιώσουμε μετά προσοχή σε επιπολαιότητα και υπερβολές που θα δώσουν αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένουμε. Οι επαναστατικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες θα θέλουν να κάνουν την υπέρβαση, για αυτό και πρέπει να προσέξουν κινήσεις και λόγια που θα μετανιώσουν μετά προσοχή μεγάλη σε εντάσεις και εξάρσεις που οδηγούν σε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με άτομα που παίζουν ρόλο στο μέλλον μας. Η συμπεριφορά αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη για αυτό και πρέπει να αποφύγουμε αντιπαραθέσεις και προκλήσεις που οδηγούν αδιέξοδα. Με επαφές και συζητήσεις θα βρούμε λύσεις που θα μας ανανεώσουν την διάθεση και ενεργοποιούν την ψυχολογία μας.

Λίγο μετά στις 27 Σεπτεμβρίου το πέρασμα της Σελήνης στους Ιχθείς κάνει έντονη την παρουσία μας μέσα στο περιβάλλον που κινούμαστε και θα γοητεύσουμε τα άτομα που είναι κοντά μας. Μπορούμε να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να βγάλουμε από μέσα μας την δυναμικότητα που έχουμε και να εντυπωσιάσουμε άτομα του φιλικού και επαγγελματικού περιβάλλοντος. Τα κύρια χαρακτηριστικά που επικρατούν είναι η ευαισθησίες η διαίσθηση, η συμπόνια, κατανόηση, ενσυναίσθηση.

Οι όψεις και οι συνθήκες που επικρατούν είναι αρκετά ευνοϊκές για επαφές με άτομα του παρελθόντος, επανασυνδέσεις, ένωση, συμφιλίωση μπορούμε να εκδηλώσουμε τα συναισθήματα μας ελεύθερα χωρίς να φοβόμαστε κάτι. Θα νιώσουμε την ανάγκη της εξομολόγησης κοντά σε άτομα που εμπιστευόμαστε που μας κατανοούν που μας δέχονται όπως είμαστε, προχωράμε στην προώθηση σχεδίων μας το πνεύμα θα είναι δημιουργικό.

Στις 29 Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος σχηματίζεται στον Κριό, και ζητήματα από το παρελθόν θα λυθούν μια και καλή, θα μπούμε σε μια νέα περίοδο αναζητήσεων νέα ξεκινήματα μας βοηθούν να έρθουμε πιο κοντά στους στόχους μας. Καλό είναι να αφήσουμε στην άκρη αδυναμίες και ανασφάλειες και να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο συντονισμός, η μεθοδικότητα, ο προγραμματισμός. Βάζουμε στην άκρη αρνητικές διαθέσεις και προβάλουμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά θα υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές που θα καταφέρουν να ανανεώσουν τόσο τα συναισθήματα, όσο και τον τρόπο σκέψης και αυτό ανοίγει νέους δρόμους που θα μας φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία.

Ιδιαίτερα στο κλείσιμο της εβδομάδας το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό είναι μία θετική και αισιόδοξη όψη, που επαναφέρει τα πράγματα στην κανονική τους ροή και γεμίζουμε από ζωτικότητα, δύναμη και αντοχή, αισθανόμαστε την ανάγκη να απελευθερωθούμε από πιέσεις και καταπιέσεις οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και δημιουργικές με μοναδικό στόχο και σκοπό τις ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή μας σε όλα τα επίπεδα.

Κριός

Κριέ, η πανσέληνος στις 29 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και μπορεί να ολοκληρώνει κάτι, ένα επαγγελματικό έργο για παράδειγμα. Μπορεί όμως αυτές τις μέρες να ξεκινάει και κάτι νέο.

Αισθηματικά

Η επιθυμία είναι ωραία, ειδικά όταν έρχεται απαλά στην επιφάνεια και την επεξεργάζεσαι ώστε να καταλάβεις καλύτερα και ποιος είσαι και πού περίπου θέλεις να πας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου παρουσιάζονται κάποιες νέες ευκαιρίες, τις οποίες δεν είσαι σίγουρος αν πρέπει να αξιοποιήσεις. Αν δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις μόνος σου, δεν είναι ποτέ κακή ιδέα να συμβουλευτείς ανθρώπους που ξέρεις ότι θέλουν το καλό σου.

Ταύρος

Ταύρε, φαίνεται ότι χρειάζεσαι ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου. Αυτό φαίνεται από την ενδιαφέρουσα πανσέληνο στον Κριό η οποία σχετίζεται με την ψυχολογική σου κατάσταση και τη δημιουργική μοναχικότητα. Κάποια πράγματα λοιπόν μπαίνουν σε σειρά αυτές τις μέρες.

Αισθηματικά

Μην αισθάνεσαι ενοχές, επειδή θες να φροντίσεις τον εαυτό σου και την ψυχική σου υγεία, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει για λίγο καιρό να απομακρυνθείς από μερικούς ανθρώπους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να κάνεις σχέδια και να θέσεις στόχους. Ξεκίνα να δουλεύεις για να γίνουν πραγματικότητα όλα όσα επιθυμείς κι ας μην γίνουν αμέσως.

Δίδυμοι

Δίδυμε, το σύμπαν φαίνεται πως θέλει να σου δείξει ότι ο μόνος τρόπος για να χαλαρώσεις αυτές τις μέρες, είναι αν έρθεις πραγματικά σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο και τα βαθύτερα θέλω σου.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στον ενδέκατο οίκο σου είναι μια ένδειξη ότι η κοινωνική σου ζωή μπορεί να έχει ενδιαφέρον αυτές τις μέρες. Ίσως όμως γίνει και κάποια σοβαρή συζήτηση σε μια σχέση, αισθηματική ή φιλική.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι μια καλή ευκαιρία αν αφοσιωθείς σε ένα πρότζεκτ, το οποίο πραγματικά σε παθιάζει. Πάρε όλο τον χρόνο που χρειάζεσαι για να το φέρεις εις πέρας.

Καρκίνος

Καρκίνε, το μυαλό σου είναι γεμάτο ιδέες. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άσε τα πράγματα να ωριμάσουν μέσα σου, πριν πάρεις μεγάλες αποφάσεις. Αν το αρχικό σου σχέδιο, δεν φαίνεται να αποδίδει, τότε άλλαξε διαδρομή. Η υπερβολική επιμονή σε έναν στόχο που δεν βγαίνει, δεν είναι υγιής.

Αισθηματικά

Να θυμάσαι πως απλά και μόνο επειδή εσύ μπορείς να δεις καθαρά μια κατάσταση, δεν σημαίνει πως και οι γύρω σου είναι έτοιμοι να κάνουν το ίδιο ή να ακούσουν τις συμβουλές σου. Όλα πρέπει να γίνονται με ένα τακτ και λίγη προσοχή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου που αφορά τα επαγγελματικά και είναι σημαντική επειδή ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με κάποια πρότζετκ.

Λέων

Λέων, η πανσέληνος στον ένατο οίκο σου έχει πολλά θετικά στοιχεία και αφορά ένα ταξίδι, τη διεύρυνση των οριζόντων σου και ίσως το ότι αρχίζεις να σκέφτεσαι με διαφορετικό τρόπο κάποια πράγματα, και αυτό τελικά σε ωφελεί.

Αισθηματικά

Ίσως ένα γεγονός ή ένας άνθρωπος να συμβάλλουν στο να αλλάξει λίγο ο τρόπος που σκέφτεσαι και η αλλαγή αυτή να σε παρακινήσει να φέρεις και εσύ κάτι νέο και διαφορετικό στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε τα σχέδια που κάνεις να είναι απλά και όχι πολύ μακροπρόθεσμα. Απόφυγε την υπερβολική ανάλυση και τις δαιδαλώδεις σκέψεις.

Παρθένος

Παρθένε, δεν μπορείς να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα και να τα κάνεις και όλα καλά. Πρέπει να αποφασίσεις τι είναι πιο σημαντικό για σένα και πού θα αφοσιωθείς.

Αισθηματικά

Έχεις κουραστεί από τους ανθρώπους που κάνουν τα πράγματα πιο περίπλοκα απ’ ότι είναι. Θες πια να περιτριγυρίζεσαι από άτομα που θα σε γεμίσουν θετικότητα και αισιοδοξία – και αυτό πρέπει να κάνεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στον Κριό αφορά τα οικονομικά και τις οικονομικές συμφωνίες και ένα θέμα που πιθανότατα αυτές τις μέρες ξεκαθαρίζεται.

Ζυγός

Ζυγέ, προσπάθησε να εντοπίσεις που αφιερώνεις το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σου καθημερινά και δες αν όντως αξίζει τον κόπο ή αν πρέπει να αλλάξεις τροχιά.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στον Κριό αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες, αλλά κυρίως τη συναισθηματική σου ζωή και μπορεί να ξεκαθαρίσει μια σχέση και να γίνουν διευκρινίσεις. Επίσης, μπορεί να ξεκινήσει μια νέα σχέση αυτές τις μέρες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Να είσαι λίγο πιο επιεικής με τους γύρω σου, ειδικά να πρόκειται για συνεργάτες. Δεν αντιλαμβάνονται όλοι τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο, και ούτε δουλεύουν με τον δικό σου ρυθμό.

Σκορπιός

Σκορπιέ, ψάχνεις τις ισορροπίες σου, αλλά δεν είσαι σίγουρος πως θα μπορέσεις να τις διατηρήσεις. Οι συμβουλές από ανθρώπους που εκτιμάς είναι πάντα καλοδεχούμενες.

Αισθηματικά

Παίρνεις πολλή ενέργεια από τους γύρω σου και νιώθεις έτοιμος να κάνεις σχέδια και να κατακτήσεις τον κόσμο. Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνεις το επόμενο μεγάλο βήμα.

See Also

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 29 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου και είναι πιθανό να ολοκληρώνεις ένα επαγγελματικό έργο αυτές τις μέρες. Επίσης, μπορεί να ξεκινάει και κάτι νέο σύντομα.

Τοξότης

Τοξότη, αυτές τις μέρες, κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει. Αισθάνεσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις όποιο πρόβλημα κι αν βρεθεί στον δρόμο σου και είσαι γεμάτος ενέργεια.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 29 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Μια αισθηματική υπόθεση ξεκαθαρίζεται και αυτό συμβάλει πολύ θετικά στη διάθεσή σου. Εννοείται ότι και κάτι νέο μπορεί να ξεκινήσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ίσως πάρεις κάποιες μεγάλες αποφάσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά την ζωή σου τους επόμενους μήνες. Αυτές οι αποφάσεις όμως, θα σε βοηθήσεις να κάνεις πιο σημαντικά πράγματα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η πανσέληνος στις 29 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου και ξεκαθαρίζει ένα θέμα που έχει να κάνει με το σπίτι. Μπορεί να ολοκληρώνεται μια σχετική συμφωνία για παράδειγμα.

Αισθηματικά

Οι επιθυμίες μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια, αλλά σίγουρα θέλουν κάποια διαχείριση. Ο ενθουσιασμός μπορεί να σε παρασύρει και να μην κρατιέσαι για τις αλλαγές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ένα μεγάλο ρίσκο που είχες πάρει νωρίτερα μέσα στη χρονιά, αρχίζει και αποδίδει καρπούς. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή σου φαίνεται πως απέδωσαν.

Υδροχόος

Υδροχόε, καλό θα ήταν να επικεντρωθείς όσο περισσότερο γίνεται στα πρακτικά θέματα της ζωής σου, τα οποία μπορούν να εξελιχθούν περισσότερο άνετα αυτές τις μέρες.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 29 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου που αφορά τις νέες γνωριμίες και την επικοινωνία. Μέσα σε αυτές μπορεί να δημιουργηθεί και κάτι νέο σε συναισθηματικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δώσε έμφαση στον πρακτικό τομέα για να λύσεις προβλήματα που εκκρεμούν και να οργανωθείς με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεσαι όσο θεωρείς ότι χρειάζεται ή όσο θέλεις στις περιστάσεις.

Ιχθύς

Ιχθύ, ίσως να είναι απαραίτητο να ξεκαθαριστεί πρώτα μια υπόθεση μέσα σου ή ένα πρακτικό ζήτημα, προκειμένου να απελευθερωθείς από κάτι που σε κρατάει πίσω.

Αισθηματικά

Μπορεί να γνωρίσεις ή να συναναστραφείς ανθρώπους από τους οποίους να πάρεις ως παράδειγμα έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και αυτό να το αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 29 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου που αφορά τα οικονομικά και μπορεί να οριστικοποιήσει μια συμφωνία. Επίσης, μπορεί σύντομα να βρεθεί μια νέα πηγή εσόδων.

Πηγή: zwdiasimera

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top