Να είμαι η προτεραιότητά σου..

Γράφει ο Nickolas M. 

Όχι αγάπη μου, μη μου μιλάς για πολιτισμό στον έρωτα. Δεν υπάρχει αυτό που μου λες! Πολιτισμό αν θες στην Επίδαυρο ή στο Μέγαρο Μουσικής! Εδώ είμαστε απολίτιστοι – κι απόλυτοι. Κτητικά Ταυράκια, u know? Αυτό! Εκτός από καλό φαΐ, καλό ύπνο, καλό σεξ και λοιπές απολαύσεις που θέλουμε να έχουμε, είμαστε κτητικοί. Watch my lips : Κ-Τ-Η-Τ-Ι-Κ-Ο-Ι! Τί σημαίνει σε απλά ελληνικά;
Σημαίνει ότι δεν μοιραζόμαστε την απόλυτη προτεραιότητα σας. Δεν δεχόμαστε να μπαίνουμε στο ζύγι με κανέναν άλλον άντρα στη ζωή σας. Σκέφτεστε εμάς από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί! Στους υπόλοιπους ένα τυπικό «καλησπέρα» και πολύ τους πάει. Τιμή τους βασικά που τους μιλάτε κιόλας! Αυτοί ας είναι κάποιας άλλης η προτεραιότητα, δε μας πέφτει και λόγος. Αλλά εδώ είμαστε μόνο εμείς!
Και για να το εξειδικεύσουμε στον εξής αρμόδιο (εμένα!) :
Θέλω το μυαλό σου μόνο σε μένα. Θέλω να είμαι η πρώτη σου σκέψη και το πρώτο σου τηλέφωνο κάθε που ξυπνάς. Και το τελευταίο σου πριν κοιμηθείς το βράδυ. Θέλω ακόμα κι όταν δεν είμαι εκεί, εσύ να λειτουργείς σαν να είμαι. Θέλω να είμαι ο πρώτος που σκέφτεσαι να μοιραστείς μαζί του κάθε σου χαρά, κάθε στεναχώρια, κάθε άγχος. Ο πρώτος που θα ζητήσεις βοήθεια σε κάθε σου αδιέξοδο.
Και για να αγριέψω και λίγο! Όχι, δε με απασχολεί αν ελκύεις και άλλους άντρες γύρω σου! Το ξέρω ότι θα συμβαίνει συνέχεια γιατί είσαι απίστευτα ερωτεύσιμη κι ας λες ότι δεν το καταλαβαίνεις, αλλά εδώ βγάζω νύχια – και πριόνια και τσεκούρια, αλλά ας μη το βαρύνω! Εδώ είναι δικός μου χώρος. Δεν πλησιάζει κανείς χωρίς να με ρωτήσει.
Κι όχι, δεν είναι εγωισμός, στείρος εγωκεντρισμός και λοιπές μπούρδες. Είναι η ζωή μας, το σπίτι μας, το «μαζί» μας και δεν χωράει κανείς άλλος. Πήξαμε στους «φίλους» που εποφθαλμιούν την ευτυχία μας και κοιτάν να κλέψουν λίγη από τη λάμψη μας.
Να χαλάσουν αυτό που οι ίδιοι δεν αντέχουν να μην έχουν. Ας φρόντιζαν να το έχουν. Εδώ κοπιάσαμε να φτιάξουμε αυτό που τώρα απολαμβάνουμε και δεν δέχομαι να το μοιραστώ με κανένα, έστω και απέξω.
Κοινώς, μείνετε μακριά από τον άνθρωπο μου! Χωράει μόνο ένας εδώ κι είμαι εγώ ήδη εδώ και καιρό! Και δε σκοπεύω να φύγω!

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top