Θέλω να ξέρεις, καθετί που ένιωσα για σένα..

Γράφει η Άννα Ζανιδάκη

Φεύγοντας θέλω να ξέρεις, καθετί που ένιωσα για σένα..
Τώρα ναι, ήρθε η ώρα και η στιγμή εκείνη που ποτέ δεν ελπίζαμε ή δεν περιμέναμε να έρθει, να αγγίξει την ψυχή μας και να αγαλλιάσει την δική μου περισσότερο.
Ποτέ δεν θα πίστευα πως θα ερχόταν η ώρα του αντίο εκείνου που η ψυχή μας σκορπούσε τον πόνο της σ όλο μας το είναι και διάχυτα τα δάκρυά μας, δεν έλεγαν να στεγνώσουν στο πρόσωπό μας.

Κι όμως ήρθε αυτή η στιγμή, ευλογημένη θα την πω εγώ , καθώς τα πάντα γύρω μας μαρτυρούσαν τη ζήλια, την κακία, μα κυρίως εκείνη την επίβλεψη τάχα πως εμείς θέλαμε να στοχεύσουμε επί σκοπού κάπου ιδιαίτερα εγώ.

Κανείς δεν είναι σε θέση να δει και να αντικρύσει την εξέλιξη μιας αγάπης που κανείς δεν περίμενε να τελειώσει, αλλά για να το θέσω καλύτερα, δεν έχει τελειώσει, γιατί μάλλον δεν ξεκίνησε ποτέ.
Μπορεί και οι ίδιοι να μην το πιστεύουμε ακόμη, αλλά όταν ανάμεσα στο ζευγάρι τυγχάνουν να εισέρχονται παλιές αγάπες, πόσο να κρατήσει κι αυτό.

Όσο και να κάνουμε τα στραβά μάτια, τόσο και η απόρριψη του άλλου, που δέχτηκε και εσύ τώρα αναπολείς ή την εισέφερε σε σένα εκείνο το άτομο, πόσα να ανεχτεί και το νέο και πόση υπομονή να κάνει!

Μια αγάπη για να ανθίσει, πρέπει να την ποτίζουν με όμορφα συναισθήματα και οι δύο και να θέλουν να αντέξει και να καλλιεργηθεί στο φυτώριό της, παρά να αφήνει ο ένας απ τους δύο να εισέρχονται ζωύφια και ζιζάνια , παραφυάδες, που δεν αφήνουν και δυσκολεύουν και την ανάπτυξή της, μα και την διατροφή της, μέσω των επίκαιρων συναισθημάτων τους.

See Also

Φεύγοντας θέλησα να μάθεις το κάθε τι που ένιωσα, να σου δείξω το πόσο επιπόλαιος ήσουν και ένα παραπάνω να αποδείξω με το θάρρος και την ειλικρίνειά μου, πως σε μια σχέση είναι οι δυο τους και όχι κι άλλοι παρατρεχάμενοι, που μόνο κακό έκαναν όπως είδες και αντιλήφθηκες.

Με το δικό μου τρόπο, δεν άφησα να πέσει κάτω η παραμικρή λεπτομέρεια και ας δέχθηκα κριτική και επίκριση,

Εγώ αν δεν το κανα, δε θα ήμουν αυτή που φωνάζω και πρεσβεύω χρόνια τώρα.
Αδιαπραγμάτευτη, ασυμβίβαστη και ακέραιη, όσο το επιτρέπει ο εαυτός μου, με λίγες παρεκκλίσεις.. ελπίζοντας για μια αμοιβαία κατανόηση.. αλλά ποιος, πού, πότε και γιατί;  

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top