Blog

Στις 3 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία δύσκολη όψη που θα φέρει συναισθηματική ένταση, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες, συμπλέγματα και άτοπες φοβίες. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν κυκλοθυμίες και σκαμπανεβάσματα, οι ψυχαναγκαστικές ενέργειες και αντιδράσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συζητήσεις, συμβόλαια, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα. Οι παρασκηνιακές υποθέσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα στο θέμα της εμπιστοσύνης, δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν ενέργειες και γεγονότα που θα προκαλέσουν άγχος, απογοήτευση ίσως και πανικό.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις, τις καταπιεστικές και τις χειριστικές συμπεριφορές. Δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία και στην αμφισβήτηση, προσοχή στις σκηνές ζηλοτυπίας. Οι κτητικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να οριοθετήσουν την προσκόλληση και την εμμονή, η ανάγκη τους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο θα τους οδηγήσει σε υπερβολές.

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στις αντιδράσεις σας, στις περιπτώσεις που σας πιέσουν ή προσπαθήσουν κάποιοι να σας χειριστούν, ο εκνευρισμός σας θα είναι έντονος, θα σας οδηγήσει σε εξάρσεις και υπερβολές. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, καλό θα είναι να αποφύγετε να παρατεντώσετε το σκοινί, ελέγξτε τις αντιδράσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε, οι κουβέντες σας θα πρέπει να έχουν σαφήνεια. Ελλοχεύει κίνδυνος να παρεξηγηθούν οι έννοιες και τα μηνύματα που θέλετε να αφήσετε. Ίσως να υπάρξει παρασκήνιο, μεγάλη προσοχή σε ποια άτομα μιλάτε και τι εμπιστεύεστε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Καλό θα είναι να αποφύγετε τα κουτσομπολιά, τα καυστικά σχόλια και τις αρνητικές κουβέντες. Στις συζητήσεις σας σκεφτείτε πολύ καλά τι θα πείτε, ελέγξτε τον αυθορμητισμό σας, ίσως να μεταφέρουν τα λόγια σας με διαφορετικό τρόπο και να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Προστατέψτε τις σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές, φανείτε φειδωλοί στα σχόλιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε ένταση θα βρίσκεται ο εσωτερικός και συναισθηματικός σας κόσμος, ίσως να είναι δύσκολο για εσάς να ισορροπήσετε και να κινηθείτε με χαλαρότητα. Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε την πίεση, δύσκολο θα είναι κατευθύνετε το ταίρι σας. Στις υποθέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές θα χρειαστεί διπλωματία και ευελιξία.

ΛΕΩΝ

Προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε τις καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την άμεση καθημερινότητά σας, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις, τους καυγάδες και τις εξάρσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για δοκιμασίες, πειραματισμούς και νέα άλματα, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε το άγχος την εσωτερική πίεση και τις υπερβολές, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε με χαλαρότητα και συναισθηματική ηρεμία. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να αποφύγετε τις πιέσεις και τις ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή στο παρασκήνιο, στα εξουσιαστικά παιχνίδια, και γενικότερα στις ανταγωνιστικές διαθέσεις. Ανάγκη σας θα είναι να διατηρήσετε τον έλεγχο των σχέσεων και των καταστάσεων, ωστόσο, εάν πιέσετε τις καταστάσεις και προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε με λάθος τρόπο, θα βάλετε σε κίνδυνο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι άγχος, καχυποψία, μυστικοπάθεια, ανάγκη για απόλυτο έλεγχο. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στο τρόπο που θα προσπαθήσετε να κατευθύνετε τα πρόσωπά τους χαρακτήρες και τις σχέσεις. Προσοχή να μη βγείτε εκτεθειμένοι, δεν θα πρέπει να βάλετε σε κίνδυνο σχέσεις εμπιστοσύνης και αποδοχής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα, είτε αυτά έχουν να κάνουν με την καριέρα σας, είτε με τις σχέσεις που έχετε χτίσει. Αποφύγετε τα κουτσομπολιά και το παρασκήνιο, προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε. Ο τρόπος που θα πείτε τις απόψεις σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενος και όχι αυθόρμητος και επιπόλαιος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον εργασιακό σας χώρο ενδεχομένως να είναι πιεστικό το κλίμα, ίσως να υπερφορτωθεί το πρόγραμμά σας, καλό θα είναι να αποφύγετε το άγχος και την εσωτερική πίεση. Σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική και οικογενειακή σας ζωή θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με υπομονή και αυτοσυγκράτηση, κρατήστε ελεγχόμενες τις αντιδράσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε την προσκόλληση, την εμμονή και την πεισματική εναντίωση. Σε ένταση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα νιώσετε την ανάγκη να ελέγξετε, να κυριαρχήσετε και να καθοδηγήσετε, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες και οι αντιδράσεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, θα υπάρξει άνοιγμα για να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση, προσοχή στο άγχος, όσο πιο οργανωμένες θα είναι οι ενέργειές σας, τόσο πιο γρήγορα θα τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας στρεσάρουν και σας δημιουργούν αβεβαιότητα.

Πηγή

BY:

sophie.papailiadou@gmail.com

Και μετεβλήθη εντός μου, ο άξονας του κόσμου #1011