Blog

Το ύφος της επικοινωνίας σας γίνεται πιο σοβαρό και συγκρατημένο καθώς από τις 1 Δεκεμβρίου 2023 ως τις 4 Φεβρουαρίου 2024, ο Ερμής θα βρίσκεται στο λογικό και σοβαρό ζώδιο τον Αιγόκερω. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω σκέφτεστε πρακτικά και ορθολογιστικά, θέτετε ένα στόχο και τον φέρνετε εις πέρας, όσα εμπόδια ή αντιξοότητες αντιμετωπίσετε. Εκφράζετε τις ιδέες σας και εκφέρετε τη γνώμη σας μετά από προσεκτική και αντικειμενική εξέταση όλων των παραμέτρων και είστε συνετοί και ώριμοι στις συζητήσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής κινείται στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, και σας χαρίζει πρακτικές και ορθολογιστικές ιδέες για να ανεβείτε τη σκάλα της επιτυχίας. Οι ανώτεροί σας αποδέχονται τις ιδέες και τη γνώμη σας, μιλάτε με πολύ κόσμο, ίσως ακόμα κάνετε μια δημόσια παρουσίαση. Έχετε μεγαλεπήβολους στόχους στην καριέρα σας, τα λόγια σας έχουν δύναμη, είστε ο ηγέτης στην εργασία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας, εμποτίζει τη ζωή σας με χαρά και αισιοδοξία, τώρα κάνετε σκέψεις για ένα ταξίδι και επιθυμείτε νέους ορίζοντες. Αφήνετε πίσω σας την απαισιόδοξη και μελαγχολική σας διάθεση, οργανώνετε συναντήσεις με τους φίλους σας, ίσως ακόμα επισκεφτείτε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, το οποίο ζει μακριά από την πόλη σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ερμής στο μυστηριώδη όγδοο οίκο σας, σας κάνει εσωστρεφείς και πολύ διαισθητικούς, έχετε την ικανότητα να δείτε στο βάθος των πραγμάτων, να αποσαφηνίσετε τι κρύβεται πίσω από τα λόγια των άλλων. Συγκρατήστε τα αρνητικά λόγια σας και τις παρατηρήσεις σας και μην παρασύρεστε από τις έμμονες ιδέες σας. Αφήστε πίσω σας το παρελθόν και τη μνησικακία που το συνοδεύει, δεν αξίζει τον κόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σκέπτεστε πιο σοβαρά την  ερωτική σχέση σας ή μια δημιουργική συνεργασία σας, και συζητάτε προκειμένου να κατανοήσετε αν είστε στην ίδια σελίδα με κάποια άτομα. Ίσως έχετε θετικά αποτελέσματα από νομικά θέματα που σας απασχολούσαν καιρό ή θέσετε εγγράφως τους όρους μιας επαγγελματικής συμφωνίας.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, σας προικίζει με πρακτικές και αναλυτικές ιδέες για να έχετε αποδοτικότητα στην εργασία σας, τώρα γνωρίζετε πώς να ολοκληρώσετε ένα έργο σας, καθώς είστε ικανοί στο να επισημάνετε τις μικρές λεπτομέρειες. Ίσως αγχωθείτε από τις πολλές υποχρεώσεις σας ή χρειαστεί να αναλάβετε επιπρόσθετη εργασία, η οποία θα κουράσει το μυαλό σας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας βοηθά να μιλήσετε στον αγαπημένο σας μέσα από την καρδιά σας, ακολουθώντας μια στρατηγική προσέγγιση. Αν μέχρι τώρα ήσασταν διστακτικοί στο να εκφέρετε τις απόψεις σας και τα συναισθήματά σας, τώρα δε φοβάστε να μιλήσετε με ειλικρίνεια. Αν είστε μόνοι, γίνεστε πιο επιλεκτικοί στην αγάπη, δίνετε τον απαιτούμενο χρόνο για να κατανοήσετε καλύτερα τους υποψήφιους συντρόφους σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, αναζητάτε να έρθετε πιο κοντά  με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ίσως ακόμα πάτε πίσω στο παρελθόν, ζώντας τις παλιές αναμνήσεις σας. Μένετε τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας, συζητώντας με τους οικείους σας και ασχολούμενοι με δραστηριότητες, που βοηθούν να καθαρίσει το μυαλό σας από τις ζοφερές σκέψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής κινείται στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και επιθυμείτε να βρεθείτε με τους φίλους σας και να συζητήσετε. Παίρνετε κάποια πράγματα σοβαρά υπόψη σας, είστε πιο ώριμοι στον τρόπο που εκφράζεστε και καταφέρνετε να εναρμονίσετε τη σοβαρότητα με ένα παιχνιδιάρικο ύφος στην επικοινωνία σας. Παρουσιάζετε τις ιδέες σας και προκαλείτε όχι μόνο το ενδιαφέρον των άλλων, αλλά εκτίμηση και σεβασμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεστε όσον αφορά στη διαχείριση των οικονομικών σας, βλέπετε τώρα την οικονομική σας κατάσταση πιο σοβαρά και συγκροτημένα. Κάνετε αναδιαμόρφωση του προϋπολογισμού σας και ίσως μια νέα οικονομική προσφορά σάς βοηθήσει να συσσωρεύσετε περισσότερα χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι φιλοδοξίες σας απογειώνονται, εκφέρετε τη γνώμη σας και τις ιδέες σας με αυτοπεποίθηση, χάρη στον Ερμή στο ζώδιό σας. Το σύμπαν σας παρακινεί να ξεκινήσετε νέα έργα και με τις έξυπνες ιδέες σας να ολοκληρώσετε τις εκκρεμείς υποχρεώσεις σας. Είστε μεγάλοι ηγέτες στην εργασία σας, είστε οι καλύτεροι στον τομέα σας, αλλά να είστε προσεκτικοί να μην πιέζετε τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, καθιστά δύσκολο να αποσαφηνίσετε τα λόγια των άλλων ή αντίθετα οι άλλοι δεν μπορούν να κατανοήσουν τα λόγια σας. Ίσως παραβλέπετε τώρα μια μεγάλη αλήθεια και αποφεύγετε να δείτε την πραγματικότητα, το μυαλό σας είναι στην ομίχλη. Αν δεν κρίνετε τα πράγματα ορθολογιστικά, θα δημιουργήσετε περισσότερα προβλήματα στη ζωή σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, σας βοηθά να περάσετε χαρούμενες στιγμές  με τους φίλους σας συζητώντας ή πηγαίνοντας ένα σύντομο ταξίδι. Ίσως τώρα σας αρέσει να συζητάτε μέσα από το διαδίκτυο, έτσι επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Ίσως γνωρίσετε κάποια σημαίνοντα πρόσωπα, τα οποία με την ωριμότητά τους και τις γνώσεις τους σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα στην υλοποίηση των φιλοδοξιών σας.