Εγώ μια μέρα, θα σε κάνω να αγαπήσεις τους άντρες πάρα πολύ!

Γράφει ο Γιώργος Καραγεώργος

Εγώ κορίτσι μου, μια μέρα εσένα θα σε κάνω να αγαπήσεις τους άντρες πάρα πολύ!
Εγώ μια μέρα, δεν θα μείνω μόνο στα λόγια, μα θα σου το αποδείξω, ότι τόσο καιρό έκανες ένα πολύ μεγάλο λάθος.

Εγώ ένα πρωί, θα πάρω δυο καφέδες κι ένα ζεστό κρουασάν με σοκολάτα και θα έρθω να σε βρω εκεί που θα κοιμάσαι, θα σου χαϊδέψω τα μαλλιά και θα σου πω την πιο γλυκιά καλημέρα που σου έχουν πει ποτέ.
Μια μέρα, θα βάλω την μουσική που αγαπάς, θα κάτσω σε ένα πάτωμα σταυροπόδι απέναντι σου, και δεν θα βγάλω τσιμουδιά, θα σου πω μόνο, “τώρα μάτια μου μίλησε μου, πες μου τα πάντα για σένα κι άσε με να σε ανακαλύψω, πες μου για τα όνειρα σου, πες μου για τις ανάγκες σου” και θα σε ακούω μέχρι να νιώσεις λυτρωμένη, θα σε κάνω να μου εξομολογηθείς!

Εγώ, θες δεν θες, μια μέρα, θα σε πάρω μια αγκαλιά και το άρωμα σου θα χαθεί, θα μυρίζεις πια όπως εγώ, και τότε θα μου πεις, “Α! τελικά αυτό είναι η αγκαλιά”!
Μια μέρα, θα σου δώσω ένα φιλί και με μιας θα ξεχάσεις όλες τις άλλες τις φορές που σε φιλήσανε οι Ιούδες σου πριν σε προδώσουνε.
Θα σε κοιτάξω όλο νόημα κι επίμονα στα ματιά και θα είναι η πρώτη σου φορά που θα τα χαμηλώσεις, όχι από ντροπή, αλλά από την ένταση.
Θα σου πω το όνομα μου ψιθυριστά, κάπου ανάμεσα από τον λαιμό κι από το αυτί σου και θα σου μείνει αξέχαστο, θα τυπωθεί μες την ψυχή σου, ανεξίτηλα σαν τατουάζ.

Εγώ μια μέρα παράξενη κι άγνωστη γνωστή μου που τόσο πολύ μου μοιάζεις, σου το λέω, θα σε κάνω να αγαπήσεις επιτέλους τους άντρες.

See Also

Εγώ στο ορκίζομαι, μια νύχτα εσένα θα σε ξαναγεννήσω!
Θα έρθω μια νύχτα και θα σε βρω, που θα αρχίσει τα μεσάνυχτα και θα τελειώσει όταν πια θα έχει βγει ο ήλιος. Κι εσύ ως το ξημέρωμα, θα μου έχεις πει όλα τα αχ σου, όλα τα βογγητά σου, όλους τους πόθους και τα πάθη σου. Θα μου έχεις ζωγραφίσει με τα νύχια σου στην πλάτη μου όλους τους οργασμούς σου που θα σου έχω προκαλέσει.
Εγώ στο υπόσχομαι, μια νύχτα θα σε κάνω να τους λατρέψεις τους άντρες, γιατί αυτό που θα αντικρίσουνε τα μάτια σου, θα σου θυμίσει ζαβολιάρικο παιδί, που όμως παίζει όμορφα, πολύ όμορφα!
Θα δεις…

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top