Άρης στον Τοξότη από τις 24/11/2023, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Ενθουσιασμό και πάθος για περιπέτεια και εξερεύνηση σας χαρίζει από τις 24 Νοεμβρίου 2023 ως τις 5 Ιανουαρίου 2024, ο Άρης στο χαρούμενο και επεκτατικό ζώδιο του Τοξότη. Έχετε διάθεση να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, είτε με μια νέα γνώση ή κάνοντας ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, και έρχεστε σε επαφή με άτομα που με τις εμπειρίες τους επηρεάζουν τις πεποιθήσεις σας και τη φιλοσοφία σας για τη ζωή. Έχετε πάθος για τη μάθηση, κάνετε κάτι διαφορετικό για να ξεφύγετε από την πλήξη σας, δεν αποδέχεστε τους περιορισμούς και διεκδικείτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας.

ΚΡΙΟΣ

Σκέφτεστε πώς να επεκτείνετε την επιχείρησή σας; Ή μήπως να ξεκινήσετε μια νέα; Ο Άρης στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας χαρίζει μεγάλες και τολμηρές ιδέες για να σχεδιάσετε τα πρώτα σας βήματα. Ακόμα κι αν δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για το πώς να διασχίσετε τη γραμμή του τερματισμού, μπορείτε να οραματιστείτε τα πρώτα σας βήματα, το πώς θα ξεκινήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσελκύετε οικονομική αφθονία και ευημερία χάρη στον Άρη στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου, συζητώντας με οικονομικά επιτυχείς φίλους, ανθρώπους που έχουν δημιουργήσει μόνοι τους τη δική τους περιουσία. Εκτός από την έμπνευση που θα σας δώσουν, αυτοί οι μεγιστάνες του χρήματος σας προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές και κόλπα για να εξερευνήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ζείτε μια ερωτική περιπέτεια ή κάνετε μαζί με τον αγαπημένο σας εντελώς ξαφνικά μια εκδρομή χάρη στον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Συμβουλή: οι συνομιλίες σας θα μπορούσαν να γίνουν περίπλοκες αν έχετε υπερβολικές απαιτήσεις. Εάν η αισιοδοξία σας για το κοινό μέλλον σας αρχίζει να φθίνει, μείνετε μακριά για κάποιο διάστημα από αυτό το δεσμό. Δώστε χρόνο στην αγάπη σας να επεξεργαστεί τις απόψεις και τις επιθυμίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξέρετε πώς να απολαύσετε τη μέρα, αναπνέοντας τον καθαρό αέρα, χάρη στον Άρη στον καθημερινό έκτο οίκο σας. Αναζωογονούνται το σώμα και η ψυχή σας. Προσφέρετε τις συμβουλές σας και τις υπηρεσίες σας με ένα πλατύ χαμόγελο, τώρα θέλετε να νιώθετε χρήσιμοι, η συμπονετική και φιλάνθρωπη πλευρά σας έρχεται στο προσκήνιο.

ΛΕΩΝ

Το αίμα κυλά καυτό στις φλέβες σας χάρη στον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, έτσι με την αυτοπεποίθησή σας και το χαρούμενο πνεύμα σας αφοπλίζετε τους θαυμαστές σας. Δεν θα πάρει και πολύ να προσελκύσετε κάποιον/α στο πλευρό σας, του οποίου η δυναμική και γενναιόδωρη προσωπικότητα σας κάνει να νιώθετε τόσο καλά. Κατευθύνετε τη δημιουργική ενέργειά σας σε ένα νέο έργο, ακτινοβολείτε με την ομιλία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια γυναίκα ή ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένας οικείος φίλος θα μπορούσε να αφεθεί στους στιβαρούς ώμους σας για συμβουλές, καθώς ο Άρης βρίσκεται στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Προσφέρετε την υποστήριξή σας σε αυτόν τον φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας που γνωρίζετε ότι αγωνίζεται να ξεπεράσει τις προκλήσεις της ζωής. Μόνο προσέξτε μην ανταγωνίζεστε τους αγαπημένους σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας ωθεί να μιλήσετε με όλον τον κόσμο και να συνεργαστείτε. Παράλληλα κάνετε άφθονα σχέδια για διασκέδαση και επιλέγετε το κλαμπ ή το μπαρ που αρέσει σε όλους. Αλλά να είστε προσεκτικοί, μην επιδίδεστε σε ακατάσχετη φλυαρία ή αρχίζετε να αναμιγνύεστε σε κουτσομπολιά, έτσι ώστε να μη θέσετε σε κίνδυνο το καλό όνομά σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας σπρώχνει να δώσετε προσοχή στις τακτικές δαπάνες σας. Και το πιο σημαντικό, να είστε ευχαριστημένοι με ό, τι έχετε. Η ασφάλεια είναι πολύ σημαντική για το ευαίσθητο ζώδιό σας, έτσι προσπαθήστε να κοντρολάρετε μια πρόκληση που ταλαντεύει τον προϋπολογισμό σας. Αν λάβετε μια οικονομική προσφορά, εξερευνήστε την, θα μπορούσε να είναι η ευκαιρία της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σας δυναμώνει την αποφασιστικότητά σας και τη δύναμη της θέλησής σας, προβάλετε ένα έργο σας και εισπράττετε επευφημίες. Ο κόκκινος πλανήτης σας δίνει άφθονη ενέργεια και χαρά για να επεκταθείτε, να κάνετε μεγάλα όνειρα για το μέλλον, να επικοινωνήσετε με όλον τον κόσμο, ο τρόπος έκφρασής σας γοητεύει τους πάντες, στέλνετε φωτεινές ακτίνες χαράς και ενθουσιασμού στους γύρω σας.

See Also

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντιμετωπίστε αυτά τα τρικυμιώδη συναισθήματα που υψώνονται γύρω από τον εαυτό σας με τους πιο συμπονετικούς φίλους σας, ειδικότερα με αυτούς που έχουν παρόμοιες εμπειρίες με τις δικές σας, είναι η παρότρυνση του Άρη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Η υποστήριξή τους σας βοηθά να δείτε ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο τρομακτικά όσο φαντάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δίνοντας βοήθεια είναι πολύ καλό για το κάρμα σας και το ξέρετε. Ο Άρης στον αλτρουιστή ενδέκατο οίκο σας, σας ζητά να αφιερώσετε μια-δυο ώρες την ημέρα σε όσους έχουν την ανάγκη σας. Ίσως ακόμα ένα αυθόρμητο ταξίδι σας φέρει σε επαφή με νέα άτομα που ζουν μακριά σας ή νέες online επαφές μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα ευρύτερο κοινωνικό δίκτυο.

ΙΧΘΥΣ

Ό Άρης στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σας ζητά να μη διαμαρτύρεστε αν το αφεντικό σας δεν παρατηρήσει τη σκληρή δουλειά σας. Και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αποκαλύψετε το.. ύπουλο φίδι που κλέβει τις λαμπρές ιδέες σας. Τι να πείτε; Μην φοβάστε να προβάλετε τις εντυπωσιακές ιδέες σας και να αποδείξετε ότι είστε εργατικοί και παραγωγικοί.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top