Φρόντισε να με κάνεις να γελάω, για να μπορείς να με κάνεις ό,τι θες.

November 7, 2018
2 Mins Read
332 Views

Γράφει η Μπάρμπυ Κορμαρή

Μην προσπαθείς να με εντυπωσιάσεις για να με κερδίσεις. Μην σκοτίζεις το κεφαλάκι σου, ψάχνοντας το καλύτερο δώρο να μου χαρίσεις ή το πιο μοδάτο εστιατόριο να με πας. Δεν χρειάζομαι κοπλιμέντα, ούτε δηλώσεις για έναν έρωτα που θα διαρκέσει για πάντα.

Το μόνο που θέλω από σένα είναι να μπορείς να με κάνεις να γελάω. Να γελάω αληθινά, και να νιώθω τη χαρά να με γεμίζει και την ψυχή μου να γαληνεύει κοντά σου. Κουράστηκα με τα σοβαρά και τα δήθεν. Μεγάλωσα πια, δεν αντέχω άλλο τη μιζέρια. Η ζωή είναι ωραία, όσα προβλήματα κι αν έχει. Αρκεί να δεις τη θετική της πλευρά.

Γι’ αυτό σου λέω, να με κάνεις να γελάω θέλω, και μαζί μου να γελάς κι εσύ. Να μπορούμε μαζί να αντιμετωπίζουμε την κάθε αναποδιά και να χαιρόμαστε κάθε μικρή μας νίκη. Κι ύστερα, μ’ ένα αστείο να γελάμε σαν παιδιά που μόλις έκαναν το πρώτο τους κατόρθωμα.

Μ’ αρέσεις όταν με πειράζεις. Με τρελαίνεις όταν με κοροϊδεύεις και μου βγάζεις ένα σωρό αστεία ονόματα. Μου βγάζεις γλώσσα και γελάς κι εγώ θέλω να σε βουτήξω και να σε πνίξω στα φιλιά. Μου αρέσει το χιούμορ σου, τα αστεία σου είναι τόσο αφοπλιστικά, που μαζί σου γελάω αυθόρμητα. Κι είναι το γέλιο τόσο χαλαρωτικό, που μου δίνει δύναμη να συνεχίσω και να ξεπερνάω κάθε εμπόδιο που βρίσκεται στο δρόμο μας.

Κι όσο γελάω, τόσο αφήνομαι στα χέρια σου. Οι άμυνές μου εξαφανίζονται, κι όσο γελάω νιώθω ευτυχισμένη. Σε εμπιστεύομαι, σου ανοίγομαι, σε αφήνω να μπεις μέσα μου και να κυριεύσεις κάθε κομμάτι μου. Γιατί αυτό είναι το μυστικό σου όπλο, αγάπη μου, αν θέλεις να με κατακτήσεις ολοκληρωτικά. Φρόντισε, λοιπόν, να με κάνεις να γελάω, για να μπορείς να με κάνεις ό,τι θες.

Exit mobile version