Δώρο είναι η ζωή που σου χαρίστηκε και πάρε ότι σου αξίζει και όσους σου αξίζουν.

Γράφει η Ρούλα Παγιαλάκη

Ναι, δώρο είναι η ζωή και πρέπει να την ζήσεις!! Δώρο ακριβό και μην το χαραμίσεις. Ίσως μόνο μια φορά να σου δοθεί, να μην υπάρξει ποτέ άλλη. Μην την αφήσεις να σου ξεφύγει μέσα από τα χέρια, μην την σκορπίσεις στον άνεμο, μην την προσπεράσεις, γιατί το ίδιο θα κάνει και αυτή.

Δώρο είναι η ζωή και αφουκράσου την ανάσα της, τον χτύπο της καρδιάς της, την οσμή της. Άφησε την να ονειρευτεί, ζήσε την χαλαρά, ταξίδεψε την σε πατρίδες άγνωστες. Δώρο είναι η ζωή και πιάσ’ την από τα μαλλιά, ξεμάλλιασέ την. Πιες όλους τους χυμούς της. Στρώσε τραπέζι γιορτινό και βάλε από το καλό κρασί. Όλο στην υγειά σου.

Δώρο είναι η ζωή και μάζεψε ωραίους ανθρώπους, όμορφες ανατολές, μπορντό ηλιοβασιλέματα, ζωηρές μουσικές, άγριες θάλασσες, αλμύρα και φιλιά. Πολλά φιλιά. Αγκαλιές. Πολλές αγκαλιές!!

Δώρο είναι η ζωή που σου χαρίστηκε και πάρε ότι σου αξίζει και όσους σου αξίζουν. Αλλιώς να μην καταδέχεσαι τίποτα. Να μην το ζητιανεύεις αυτό που σου ανήκει. Και το κεφάλι πάντα ψηλά. Το βλέμμα καθαρό. Και την αλήθεια σου μονάχα από τα βιβλία και την φωνούλα μέσα σου. Όλα τ’ αλλά; Δήθεν…

See Also

Δώρο πολύτιμο σε αμπαλάζ άλλοτε ακριβό, άλλοτε φθηνό ,άλλοτε στραπατσαρισμένο. Μα η αξία του ίδια. Δώρο που σου χαρίστηκε, για να το απολαύσεις. Το πιο ακριβό απ’ όλα…
Γιατί όσο υπάρχει η ζωή θα υπάρχει πάντα ελπίδα!

Αφιερωμένο…

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top